کنسرت مهران مدیری
در تاریخ ۳۰ مرداد ماه در دو سانس تمدید شد …
برای تهیه بلیط به سایت .
www.iranconcert.com
.
مراجعه فرمایید . .
مهران مدیری بازیگر «درخت گردو» شد/ یک ترکیب تازه در فیلم محمدحسین مهدویان
مهران مدیری به پروژه سینمایی «درخت گردو» پیوست.
محمد حسین مهدویان که سابقه ساخت فیلمهای موفقی را دارد مدتی است پیشتولید فیلم جدیدش را به تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی آغاز کرده است
.
پس از پیمان معادی که به عنوان اولین بازیگر «درخت گردو» معرفی شد، مهران مدیری هم حضورش در این فیلم قطعی شده تا در کنار معادی ترکیبی متفاوت را تشکیل بدهند.
.
این اولین همکاری مشترک این دو بازیگر است که امسال دو فیلم پرفروش را در اکران نوروز روی پرده سینماها داشتند. «درخت گردو» چند بازیگر مطرح دیگر دارد که طی روزهای آینده معرفی می شوند.
#Repost @hayoola_official with ・・・
اولین ویدئو از پشت صحنه سریال «هیولا» به کارگردانی مهران مدیری و تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی/ تصویربرداری این سریال در تهران، فشم و شهریار همچنان ادامه دارد.
کارگردان پشت صحنه: پیمان داداش زاده
✈️تصاویری متفاوت از بازیگران پرشمار «ما همه با هم هستیم» در پشت صحنه
.
.
🔸در حالیکه فیلم پربازیگر «#ما_همه_با_هم_هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی مراحل فنی خود را سپری میکند، ویدئویی از تصاویر دیده نشدهی دوربین پشتصحنه فیلم منتشر شد.
.
.
🔸این فیلم سینمایی همچنان مراحل فنی ساخت موسیقی و جلوههای ویژه بصری را سپری میکند و به همین دلیل، نتوانست نسخهای را در اختیار جشنواره فجر بگذارد. از همین رو در حال آمادهسازی نهایی برای #اکران_عمومی در نزدیکترین زمان ممکن است. .
🔸کارگردان پشت صحنه: پیمان داداشزاده
@PeymanDadashzadeh
.
.
🔸مهران مدیری، محمدرضا گلزار، لیلا حاتمی، ویشکا آسایش، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، مانی حقیقی، جواد عزتی، سروش صحت، حسن معجونی، مهران غفوریان، نادر فلاح، سیروس گرجستانی، علی شادمان، رضا ناجی، سام نوری، فرزین محدث، بهادر مالکی، یداله شادمانی، محمدمهدی حسینینیا، شیرین آقا کاشی، بهزاد قدیانلو، اشپیتیم آرفی، لیدا فتحاللهی، شیوا بلوچی و دانیال کاظمی از بازیگران فیلم هستند.
روزي كه انتظامي بر تخت پادشاهي قهوه تلخ نشست …
.
او براستي پادشاه بازيگري تاريخ ايران بود .
. روحت شاد…… .
مهران مديرى
يك عكس قديمى ….!
تمرين امشب كنسرت با سامان….
@samanehteshami
امروز اكران فيلم “ساعت ٥ عصر ” با مردم مهربان شيراز .
#شيراز #ساعت٥عصر
به دليل استقبال شما ، كنسرت براى ١ شهريور در دو سانس تمديد شد …
خريد بليط از طريق سايت
www.iranconcert.com
.
.
عكس از تمرين امشب كنسرت مهران مديرى …
#Repost @farvaag with @get_repost
・・・
كارگردان : فرواگ
مدير فيلمبرداري : حسن اصلاني
صدا : محمود خرسند
جلوه هاي ويژه بصري : عليرضا قادري
گريم : وحيد شيرزاد
طراح لباس : ساناز نتّاج
با تشكر از :
مهران مديري
پوپك مظفري
نينا آسيايي
ياور قندچي
#فرواگ
خبرگزارى فارس ” گروه فرهنگ و هنر”:
نخستین ساخته مهران مدیری کمدی نیست اما یک «کمدی سیاه» نسبتا غلیظ است. اگر میان کمدی و «کمدی سیاه» تفاوت قائل شویم، درک بهتری از روایت «ساعت 5 عصر» خواهیم داشت.
متاسفانه عدهای با یک سطحینگری مبتذل ژورنالیستی، تمنای بررهای برخی منتقدان، یا اغراض سیاسی نسبت به مواضع اخیر مهران مدیری، با چماقی از همان جنسی که در فیلم نشان داده میشود، سعی در تحقیر و عدم تاثیر اجتماعی و سینمایی فیلم«ساعت 5 عصر» دارند.
فیلم «ساعت 5 عصر» شاهکار نیست، اما کمتر از شاهکار هم نیست. اغراق نکردیم که پس از مدتها خندیدن لذیذ از آثار مدیری، خالق پاورچین یکبار به صورت خیلی جدی، در سالن سینما سیلی محکمی میخوریم. سیلی که مدیری به مخاطب میزنند شاید شاهکارتر از خود فیلم است. پس از 30 سال خندیدن، یکبار به صورت جدی، رفتارهای اجتماعیامان را ارزیابی و تحلیلی میکند و به مخاطب نشان میدهد که مدنیت و تمدن زیر پوتینهای توحش جمعی رنگ باخته است. این نقد تجلی یافته در محتوای فیلم مدیری، بر خلاف سینمای روشنفکرنمای ضد مردمی، از پایه و اساس مردمی است. «مهران مدیری» با ساعت 5 عصر نشان داد که صددرصد جامعه نیاز به اصلاحات جدی دارد، اما این اصلاحات نه از بالا (سیاست) بلکه باید از پایین (حوزههای اجتماعی) باید صورت گیرد.
کسانی که این روزها مدیری را مینوازند همان جماعتی هستند که دقیقا در فیلم آنها را میبینیم در یک جهل اجتماعی (نه هنری) اعتقاد عجیبی به اصلاحات از بالا دارند.این دسته از منتقدان مدیری بدون وصل بودن به عناصر بالادستی، بی پشتوانه، تو خالی و مضحک اند.
مهترین ویژگی «ساعت 5 عصر» نظم دراماتیک به صورت تعیین فصلهای متناظر است و هر فصلی اوج و فرود خاص خودش رادارد.
در مورد «ساعت 5 عصر» میتوان به جرات ادعا کرد یکی از آثار سینمایی است که شاخصههای سینمایی بودن را به صورت دقیقی دارد.
مخاطب با تماشای فیلم ساعت 5 عصر می تواند پس از مدتها سینمای واقعی را روی پرده تجربه کند.
#مهران_مدیری
اكران خصوصى فيلم “زرد” به كارگردانى مصطفى تقى زاده .
#مهران_مدیری #بهرام_رادان
#Repost @farvaag with @make_repost
・・・
•
گل لاله لاله ( منتشر شد … )
نسخه ى كامل موزيك ويدئو :
سايت رسمى فرواگ : www.Farvaag.com
كانال تلگرام فرواگ : t.me/Farvaag
موزيك ما / آپارات / IGTV / youtube ( بالاى صفحه 👆🏼) / و تمامي سايت هاى معتبر . .
.
بسيار ممنونم از همراهى و مهر شما براى هر چه بيشتر ديده شدن و شنيده شدن اين موزيك ويدئو .
.
.
@farvaag
از اين به بعد در اين صفحه ميتوانيد از اخبار فعاليت هاى “مهران مديرى ” باخبر باشيد .
اين صفحه ، صفحه رسمى “مهران مديرى” بوده و توسط ادمين ، تحت نظر مستقيم ايشان اداره ميشود .
عكس از :@alidarvishsefat
استقبال مردم خوب و مهربان مشهد از مهران مديرى 🌹
#Repost @farvaag with @get_repost
・・・
•
خاطره ( منتشر شد … )
دانلود : كانال تلگرام t.me/farvaag
و
كانال ها و سايت هاي معتبر
ملودى : ابراهيم منصفى ( بر اساس رقص مجار شماره چهار اثر يوهان برامس )
شعر : ابراهيم منصفى
تنظيم : آرين كشيشى _ امير دارابى عليرضا قهرمانى _ فرواگ
آواز : فرواگ / گيتار : حسين كمانى
پيانو : امير دارابى / گيتار باس : آرين كشيشى
پركاشن : شايان فتحى
اِديت و ميكس : حامي حقيقى _ فرواگ
مسترينگ : Alan Silverman
طراحى كاور : فرواگ _ على قاضى زاده
تايپوگرافى : رضا بختيارى فرد
با تشكر از :
مهران مديرى _ علي اوجى _ نينا آسيايى
وفا ملك زاده _ رها فريدى _ حسام الدين نقوى
خانواده ى محترم منصفى _ احسان فرامرزى پور
#Farvaag #Khaatereh
شرق از مهران مدیری عذرخواهی کرد/ .
. – روزنامه شرق با انتشار گزارشی در روزنامه امروز خود از مهران مدیری بابت اتهامی که به او در ماجرای تخلفات موسسه مالی اعتباری ثامن الحجج زده بودند عذرخواهی کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از انتشار ماجرای تخلفات موسسه قرض الحسنه ثامنالحجج (ع) و اتهام دو رسانه فیلم آنلاین و روزنامه شرق به دو مجری تلویزیون، صبح امروز روزنامه شرق با انتشار گزارشی از این مجری و کارگردان سینما و تلویزیون عذرخواهی کرد.
متن گزارش شرح به این شرح است: «روزنامه «شرق» در تاریخ 97/4/27 در گزارشی با عنوان «رد پای برخی سلبریتیها در پرونده ثامن» جلسات دادگاه مؤسسه ثامنالحجج (ع) را بررسی کرده که در این گزارش فهرست تخلفات مؤسسه ثامن، چه در بخش ارائه تسهیلات و چه در پرداخت سودها و هزینههای تبلیغات براساس آنچه در جلسه هفتم دادگاه قرائت شده، اشاره شده است.
در بخشی از این گزارش به تسهیلات پرداختی از سوی مؤسسه و همچنین مبالغی که تحت عنوان «هدیه» به یکی از مجریان پرداخت شده، اشاره شده که پس از بررسی بیشتر مشخص شده است مبلغ هدیه قرائتشده در دادگاه مربوط به آقای مهران مدیری نبوده و این اشتباه از سوی روزنامه صورت گرفته است که از این بابت از آقای مهران مدیری و همینطور مخاطبان روزنامه به دلیل اشتباه صورتگرفته صمیمانه پوزش میطلبیم.
تماشاگرانی که نمی دانند صرفا باید به لایه های ظاهری یک کمدی بخندند یا با گذر از این ظواهر،روی نکات کلیدی مستتر در موقعیتها تامل داشته باشند. دغدغه های مدیری در «ساعت پنج عصر» انگار پیشتر در تلویزیون یا شبکه نمایش خانگی امکان و فرصت بروز و تولد در این سطح و گستره را نیافته بودند.وکیل داستان در مواجهه با مناسبات جامعه در یک بی مکانی و بی زمانی باید از رفتارهای متناقض بگریزد یا به رویارویی با آنها برود.پرسشی که تماشاگر بارها در جریان موقعیت های متفاوت فیلم آنرا در ذهن خود مرور می کند. رفتارهایی که تقابل را جایگزین تعامل کرده و سرسختانه اصرار به ادامه این روند تا ویرانی درونی دارند. او از آغاز صبح درگیر مجادله های کلامی،روحی و جسمی آزاردهنده در جامعه ای نمونه ای است که اغلب شهروندانش اخلاق را برنمی تابند و به مقررات بی اعتنا هستند.جامعه ای که بی اغراق شباهت های فراوانی با کلانشهر تهران دارد و در این فیلم از دریچه طنز سرزنش شده است. مدیری البته تعمدا یا ناخواسته در خیلی موارد دُز کمدی قصه را پایین آورده تا احتمالا گزندگی مدنظرش در داستان را افزایش دهد.نکته ای که برخی تماشاگران عادی فیلم شاید آنرا برنتابند.گرچه چنین طنزی در صورت استمرار می تواند به پرورش تماشاگران جدیتر در حوزه کمدی کمک کند. «ساعت پنج عصر» می تواند در این راستا پیشگام باشد و باید دید سرنوشت این فیلم در گیشه به کجا می انجامد و آیا می توان روی تداوم چنین سینمای متفاوتی در حوزه طنز، سرمایه گذاری بیشتری کرد.
مهران مدیری ۳۱ سال بعد از اجارهنشینها
پایگاه خبری گُلوَنی، رضا ساکی:
سینمای اجتماعی این نیست که یک سری آدم معتاد را نشان بدهیم که در هم میلولند. موضوع سینمای اجتماعی لزوما اعتیاد نیست. سینمای اجتماعی لزوما در جنوب شهر و حلبیآبادها شکل نمیگیرد. سینمای اجتماعی لزوما نشان دادن سقط جنین نیست. سینمای اجتماعی لزوما زن دوم و طلاق عاطفی نیست. سینمای اجتماعی میتواند درباره بکارت هم نباشد. میشود فیلم اجتماعی ساخت و کسی را در آن نکشت. بدون چاقو و خشونت میشود از جامعه درهم و برهم گفت. بدون شعار میشود از شعارزدگی گفت. بدون زن بدکاره و مرد بدکاره میشود از کار بد گفت. بدون نزولخوار میشود از نزول گفت. بدون نشان دادن مهاجرت میشود از فرار مغزها گفت.
همه اینها را که کنار بگذاریم به فیلم محترم «ساعت پنج عصر» میرسیم. جایی که مهران مدیری کارکشته، در نخستین فیلم بلندش راهش را از سینمای اجتماعی سینمای ایران جدا میکند و مسیر جدیدی را پیش رو مینهد. «ساعت پنج عصر» ۳۱ سال پس از «اجاره نشینها» کام ما را از سینمای اجتماعی شیرین میکند.
ساعت پنج عصر بیشک اجتماعیترین و سیاسیترین فیلم دهههای اخیر است. فیلمی بدون ذوقزدگی، بدون آکروباتبازی با دوربین، بدون مسخرهبازی با دکوپاژ، بدون دیالوگهای پاره و بدون پایان باز. ساعت پنج عصر فیلمی است که وقتی شروع میشود شروع میشود. یعنی آغاز فیلم با آغاز قصه یکی است.
ساعت پنج عصر فیلمی تمیز است درباره چرک. درباره دمل. درباره دملهای جامعه و جامعه دمل. مهران مدیری ساعت پنج عصر را نساخته است که ثابت کند کارگردان است او این فیلم را ساخته است تا بگوید: بفرمایید سینمای اجتماعی