Yekta Naser Instagram – 🔆دست هایمان را محکم به هم گره کرده ایم و زنجیره ای ساخته ایم از مهر؛ هر یک با اندیشه ای، با رنگ پوستی، بازبانی و فرهنگی ،
دست به دست هم آجر روی آجر می گذاریم،
برای آینده تو
برای درمان تو
برای سلامتی تو
برای لبخند تو
🔆موسسه خیریه بین المللی زنجیره امید در تیرماه ۱۳۸۶ شروع به فعالیت کرده است.این موسسه خدمات درمانی خود را با بهترین کیفیت به کودکان زیر ۱۸ سال بدون در نظر گرفتن دین ،نژاد و ملیت و طبق استانداردهای بین المللی در سه رشته ی قلب ،ارتوپدی و ترمیمی ارائه میدهد.
🔆از آغاز فعالیت زنجیره امید تا کنون بیش از ۱۴۰۰۰ هزار کودک بیمار ازسراسر کشور مورد جراحی فوق تخصصی قرار گرفته اند و پس از مطالعات گسترده ،براساس نیاز کشور و در جهت ارتقاءدانش فوق تخصصی طب اطفال تصمیم به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی “کودکان امید” گرفته است.
🔆دوستان همراه، شما هم دست های حمایتگرتان را در دستان ما بگذارید تا زنجیره ای بزرگتر و مهربانتر بسازیم و با اهدای کمک هایتان برای ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان امید ، به رویاهای کودکان بال پرواز دهیم.
🆔@zanjirehomid
🔆شماره کارت بانک پاسارگاد:
5022297000011622
🔆کد های دستوری پرداخت آنلاین:
*780*8*2114747#
*733*7*4#
.
@yekta_nasser
@masih_mirhosseini
@babak_badkoobeh
.
.
#زنجیره_امید#حمایت_از_کودکان#کودکان_امید#بیمارستان#بیمارستان_کودکان_امید#خیریه#امید#لبخند#قلب#ارتوپدی#ترمیمی#بین_المللی#فوق_تخصصی#charity#children#یکتا_ناصر #بازیگر #سینما #هنرمند #درمان | Posted on 26/May/2021 22:32:50