Home Actor Pedram Sharifi HD Instagram Photos and Wallpapers May 2022 Pedram Sharifi Instagram - 🎥 آغاز اکران فیلم تحسین شده منتقدان و تماشاگران آنونس «بی همه چیز» رونمایی شد . نخستین آنونس فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی رونمایی شد. . «بی همه چیز» فیلم تحسین شده منتقدان و مخاطبان در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که در ۱۴ بخش کاندید دریافت جایزه بود، از فردا در سینماهای سراسر کشور اکران می شود. . پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، خسرو پسیانی، زهیر یاری، مهدی صباغی، عیسی یوسفی پور، عرفان ناصری گروه بازیگران فیلم را تشکیل می دهند. . سرمایه گذاری «بی همه چیز» را امید اخباراتی بر عهده داشته است. برای تهیه بلیت به سایت سینماتیکت، ایران تیک و گیشه ۷ مراجعه کنید. . ساخت آنونس: مسعود رفیع زاده

Pedram Sharifi Instagram – 🎥 آغاز اکران فیلم تحسین شده منتقدان و تماشاگران آنونس «بی همه چیز» رونمایی شد . نخستین آنونس فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی رونمایی شد. . «بی همه چیز» فیلم تحسین شده منتقدان و مخاطبان در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که در ۱۴ بخش کاندید دریافت جایزه بود، از فردا در سینماهای سراسر کشور اکران می شود. . پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، خسرو پسیانی، زهیر یاری، مهدی صباغی، عیسی یوسفی پور، عرفان ناصری گروه بازیگران فیلم را تشکیل می دهند. . سرمایه گذاری «بی همه چیز» را امید اخباراتی بر عهده داشته است. برای تهیه بلیت به سایت سینماتیکت، ایران تیک و گیشه ۷ مراجعه کنید. . ساخت آنونس: مسعود رفیع زاده

Pedram Sharifi Instagram - 🎥 آغاز اکران فیلم تحسین شده منتقدان و تماشاگران آنونس «بی همه چیز» رونمایی شد . نخستین آنونس فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی رونمایی شد. . «بی همه چیز» فیلم تحسین شده منتقدان و مخاطبان در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که در ۱۴ بخش کاندید دریافت جایزه بود، از فردا در سینماهای سراسر کشور اکران می شود. . پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، خسرو پسیانی، زهیر یاری، مهدی صباغی، عیسی یوسفی پور، عرفان ناصری گروه بازیگران فیلم را تشکیل می دهند. . سرمایه گذاری «بی همه چیز» را امید اخباراتی بر عهده داشته است. برای تهیه بلیت به سایت سینماتیکت، ایران تیک و گیشه ۷ مراجعه کنید. . ساخت آنونس: مسعود رفیع زاده

Pedram Sharifi Instagram – 🎥
آغاز اکران فیلم تحسین شده منتقدان و تماشاگران
آنونس «بی همه چیز» رونمایی شد
.
نخستین آنونس فیلم سینمایی «بی همه چیز» به کارگردانی محسن قرایی و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی رونمایی شد.
.
«بی همه چیز» فیلم تحسین شده منتقدان و مخاطبان در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر که در ۱۴ بخش کاندید دریافت جایزه بود، از فردا در سینماهای سراسر کشور اکران می شود.
.
پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، هادی حجازی فر، باران کوثری، مهتاب نصیرپور، پدرام شریفی، لاله مرزبان، بابک کریمی، فرید سجادی حسینی، خسرو پسیانی، زهیر یاری، مهدی صباغی، عیسی یوسفی پور، عرفان ناصری گروه بازیگران فیلم را تشکیل می دهند.
.
سرمایه گذاری «بی همه چیز» را امید اخباراتی بر عهده داشته است. برای تهیه بلیت به سایت سینماتیکت، ایران تیک و گیشه ۷ مراجعه کنید.
.
ساخت آنونس: مسعود رفیع زاده | Posted on 15/Dec/2021 00:48:01

Pedram Sharifi Instagram – ✌🏻🤟🏻
عکس از: @rouhollah_hz_artworks
Pedram Sharifi Instagram – .
رونمایی از عکس‌ها و اطلاعات رسمی فیلم «ملخ»/ اولین حضور بین‌المللی در جشنواره آمریکایی رقم می‌خورد
.
به گزارش روابط عمومی پروژه، فیلم سینمایی #ملخ به کارگردانی #فائزه_عزیزخانی، تهیه‌کنندگی #منیژه_حکمت و #مهشید_آهنگرانی‌فراهانی و پخش بین‌المللی شرکت ایریماژ در نخستین نمایش جهانی، در جشنواره «جنوب از جنوب غربی» (SXSW) اکران می‌شود.
.
این جشنواره بزرگ آمریکایی که تاکنون با سینمای نوین ایران بیگانه بوده است، از 20 تا 29 اسفند ماه سال جاری در شهر آستین در ایالت تگزاس برگزار می‌شود. 
.
جشنواره «جنوب از جنوب غربی» (SXSW) که در میان تگزاسی‌ها به نام مختصر «جنوب از…» (Southby) شناخته می‌شود، به گفته وال استریت ژورنال، «از زمان آغاز در سال 1987، در مقام یک دورهمی برای گروه های موسیقی به اتفاقی بزرگ مبدل شده است که پیشروان فکری و فرهنگی از سراسر جهان را جذب سواحل دریاچه لردی برد می‌کند.» 
.
نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «جنوب از…، به آنگونه ای که اهالی آستین نام جشنواره را می‌خوانند، به قوه محرکه‌ای اقتصادی مبدل شده است که تاثیر آن بر اقتصاد محلی معادل میزبانی بازی نهایی لیگ فوتبال آمریکا است و در سال 2019، درآمدی معادل 356 میلیون دلار به همراه داشته است…» 
.
لس‌آنجلس‌تایمز توصیف می‌کند: «جشنواره فیلم جنوب از جنوب غربی به ایستگاهی مهم در مدار جشنواره‌های بهاری مبدل شده است که پایگاهی برای فیلم‌های مستقل کم‌هزینه و تولیدات تجاری‌تر استودیویی فراهم می‌کند.»
.
راهیابی فیلم «ملخ» به این جشنواره بزرگ، معتبر و تاثیرگذار می‌تواند پنجره‌ای جدید را روی فیلم‌های مستقل ایرانی بگشاید. 
.
فائزه عزیزخانی، در دومین فیلمش، با تیزبینی و شوخ‌طبعی، دختری نویسنده را در مرکز فیلم قرار داده است که در شرف از دست دادن اتاق و درآمدی از آن خود است؛ همان چیزهایی که یک نویسنده برای نوشتن به آن نیاز دارد. 
.
«ملخ» داستان یک روز از زندگی «هانیه» با بازی #هانیه_توسلی است؛ نویسنده‌ای شکست خورده و عاشق سینما که فیلمنامه‌ای الهام پذیرفته از زندگی خود را برای کارگردانی در اختیار دوست نزدیکش، «پگاه» با بازی #پگاه_آهنگرانی، قرار داده و در جریان تمرین و روخوانی از قضاوت همگان درباره شخصیت اصلی فیلمنامه به امان آمده است.
.
هانیه توسلی، پگاه آهنگرانی، #پدرام_شریفی، #شیرین_آقارضاکاشی، #رامین_صدیقی، #وحید_عزیزخانی، #مجید_عزیزخانی، #نوید_سجادی_حسینی، #درنا_مدنی، #داریوش_حکمت، #مهدی_فتاحی و با حضور افتخاری #علی_مصفا از جمله بازیگران این فیلم هستند.

Check out the latest gallery of Pedram Sharifi