Home Actress Chantal Janzen HD Instagram Photos and Wallpapers July 2023 Chantal Janzen Instagram - ‘Zo zo, wat een pittige poes, nou nou, kittige kwaaie kat, ze is vast ongesteld? Wat een bitch, kapsoneswijf, die heeft het op dr heupen, vrouwen worden ook zó snel emotioneel’. Dit kregen we van jullie terug op de vraag: Werden jullie ooit dom en seksistisch beoordeeld toen jullie uit je plaat gingen op het werk of daarbuiten? Wordt er anders gereageerd op mannen, op mensen, die zich hetzelfde gedragen? Zijn het vaak vrouwen die in hun schulp kruipen als er tegen ze geschreeuwd wordt? En een schreeuwende man lijkt nog steeds minder snel tegengas te krijgen. En jullie zeiden ook: ‘maar mag er dan helemaal níks meer?’ Kan ruziemaken met een collega of leidinggevende nog wel? Of wordt dit meteen geschaard onder grensoverschrijdend of intimiderend gedrag? Hierover gaat ons nieuwe nummer ‘Boos worden voor dummies’. De zin ‘maar mag er dan helemaal níks meer’ vind ik overigens dom. Natuurlijk wel, maar er zijn grenzen. Die moet je weten, onderzoeken, uitspreken. Je gezond verstand gebruiken. Wat ik van deze situaties en de grote misstanden in mijn eigen vak vind, lees je in mijn editorial. Wat betreft veel (kleinere) zaken: ga zsm de confrontatie aan. Hoe lastig dat ook is, zeker bij een ruzie of onvrede. Dan ben je maar een kwaaie kat of pittige poes. Maar tenminste wel een eerlijke kwaaie kat. Of een kwetsbare. Ook goed. Alles beter dan boos, bang, met ruzie, een schuld- of klotegevoel achterblijven. LOS.HET.OP. Vind je dat moeilijk? En hoe doe je dat dan? Schrijven we ook over in dit nummer. Confronteren kun je leren. Ook dat ruzie maken ok is, maar dat je je, ongeacht ieders functie wel ok moet blijven gedragen. Radiostilte, frustratie, of ruzie in stand houden is zo klote. Bel die vriendin waar je gedoe mee hebt. Spreek die collega aan, zoek die vriend op die jij liet zitten in een voor hem pittige tijd. Zeg dat je fout zat. Want, en nu sluit ik af met een reden die zo cliché is dat je je telefoon erna van ergernis tegen de muur wil gooien als je ‘m leest, maar dat risico neem ik zeer graag: Daar is het leven echt te kort voor. Het nummer ‘Boos worden voor dummies’, ligt vanaf nu in de winkel. En even, hoe fantastisch is deze blik van mijn covercollega?

Chantal Janzen Instagram – ‘Zo zo, wat een pittige poes, nou nou, kittige kwaaie kat, ze is vast ongesteld? Wat een bitch, kapsoneswijf, die heeft het op dr heupen, vrouwen worden ook zó snel emotioneel’. Dit kregen we van jullie terug op de vraag: Werden jullie ooit dom en seksistisch beoordeeld toen jullie uit je plaat gingen op het werk of daarbuiten? Wordt er anders gereageerd op mannen, op mensen, die zich hetzelfde gedragen? Zijn het vaak vrouwen die in hun schulp kruipen als er tegen ze geschreeuwd wordt? En een schreeuwende man lijkt nog steeds minder snel tegengas te krijgen. En jullie zeiden ook: ‘maar mag er dan helemaal níks meer?’ Kan ruziemaken met een collega of leidinggevende nog wel? Of wordt dit meteen geschaard onder grensoverschrijdend of intimiderend gedrag? Hierover gaat ons nieuwe nummer ‘Boos worden voor dummies’. De zin ‘maar mag er dan helemaal níks meer’ vind ik overigens dom. Natuurlijk wel, maar er zijn grenzen. Die moet je weten, onderzoeken, uitspreken. Je gezond verstand gebruiken. Wat ik van deze situaties en de grote misstanden in mijn eigen vak vind, lees je in mijn editorial. Wat betreft veel (kleinere) zaken: ga zsm de confrontatie aan. Hoe lastig dat ook is, zeker bij een ruzie of onvrede. Dan ben je maar een kwaaie kat of pittige poes. Maar tenminste wel een eerlijke kwaaie kat. Of een kwetsbare. Ook goed. Alles beter dan boos, bang, met ruzie, een schuld- of klotegevoel achterblijven. LOS.HET.OP. Vind je dat moeilijk? En hoe doe je dat dan? Schrijven we ook over in dit nummer. Confronteren kun je leren. Ook dat ruzie maken ok is, maar dat je je, ongeacht ieders functie wel ok moet blijven gedragen. Radiostilte, frustratie, of ruzie in stand houden is zo klote. Bel die vriendin waar je gedoe mee hebt. Spreek die collega aan, zoek die vriend op die jij liet zitten in een voor hem pittige tijd. Zeg dat je fout zat. Want, en nu sluit ik af met een reden die zo cliché is dat je je telefoon erna van ergernis tegen de muur wil gooien als je ‘m leest, maar dat risico neem ik zeer graag: Daar is het leven echt te kort voor. Het nummer ‘Boos worden voor dummies’, ligt vanaf nu in de winkel. En even, hoe fantastisch is deze blik van mijn covercollega?

Chantal Janzen Instagram - ‘Zo zo, wat een pittige poes, nou nou, kittige kwaaie kat, ze is vast ongesteld? Wat een bitch, kapsoneswijf, die heeft het op dr heupen, vrouwen worden ook zó snel emotioneel’. Dit kregen we van jullie terug op de vraag: Werden jullie ooit dom en seksistisch beoordeeld toen jullie uit je plaat gingen op het werk of daarbuiten? Wordt er anders gereageerd op mannen, op mensen, die zich hetzelfde gedragen? Zijn het vaak vrouwen die in hun schulp kruipen als er tegen ze geschreeuwd wordt? En een schreeuwende man lijkt nog steeds minder snel tegengas te krijgen. En jullie zeiden ook: ‘maar mag er dan helemaal níks meer?’ Kan ruziemaken met een collega of leidinggevende nog wel? Of wordt dit meteen geschaard onder grensoverschrijdend of intimiderend gedrag? Hierover gaat ons nieuwe nummer ‘Boos worden voor dummies’. De zin ‘maar mag er dan helemaal níks meer’ vind ik overigens dom. Natuurlijk wel, maar er zijn grenzen. Die moet je weten, onderzoeken, uitspreken. Je gezond verstand gebruiken. Wat ik van deze situaties en de grote misstanden in mijn eigen vak vind, lees je in mijn editorial. Wat betreft veel (kleinere) zaken: ga zsm de confrontatie aan. Hoe lastig dat ook is, zeker bij een ruzie of onvrede. Dan ben je maar een kwaaie kat of pittige poes. Maar tenminste wel een eerlijke kwaaie kat. Of een kwetsbare. Ook goed. Alles beter dan boos, bang, met ruzie, een schuld- of klotegevoel achterblijven. LOS.HET.OP. Vind je dat moeilijk? En hoe doe je dat dan? Schrijven we ook over in dit nummer. Confronteren kun je leren. Ook dat ruzie maken ok is, maar dat je je, ongeacht ieders functie wel ok moet blijven gedragen. Radiostilte, frustratie, of ruzie in stand houden is zo klote. Bel die vriendin waar je gedoe mee hebt. Spreek die collega aan, zoek die vriend op die jij liet zitten in een voor hem pittige tijd. Zeg dat je fout zat. Want, en nu sluit ik af met een reden die zo cliché is dat je je telefoon erna van ergernis tegen de muur wil gooien als je ‘m leest, maar dat risico neem ik zeer graag: Daar is het leven echt te kort voor. Het nummer ‘Boos worden voor dummies’, ligt vanaf nu in de winkel. En even, hoe fantastisch is deze blik van mijn covercollega?

Chantal Janzen Instagram – ‘Zo zo, wat een pittige poes, nou nou, kittige kwaaie kat, ze is vast ongesteld? Wat een bitch, kapsoneswijf, die heeft het op dr heupen, vrouwen worden ook zó snel emotioneel’.
Dit kregen we van jullie terug op de vraag: Werden jullie ooit dom en seksistisch beoordeeld toen jullie uit je plaat gingen op het werk of daarbuiten? Wordt er anders gereageerd op mannen, op mensen, die zich hetzelfde gedragen? Zijn het vaak vrouwen die in hun schulp kruipen als er tegen ze geschreeuwd wordt? En een schreeuwende man lijkt nog steeds minder snel tegengas te krijgen.
En jullie zeiden ook: ‘maar mag er dan helemaal níks meer?’ Kan ruziemaken met een collega of leidinggevende nog wel? Of wordt dit meteen geschaard onder grensoverschrijdend of intimiderend gedrag? Hierover gaat ons nieuwe nummer ‘Boos worden voor dummies’.
De zin ‘maar mag er dan helemaal níks meer’ vind ik overigens dom. Natuurlijk wel, maar er zijn grenzen. Die moet je weten, onderzoeken, uitspreken. Je gezond verstand gebruiken. Wat ik van deze situaties en de grote misstanden in mijn eigen vak vind, lees je in mijn editorial.
Wat betreft veel (kleinere) zaken: ga zsm de confrontatie aan. Hoe lastig dat ook is, zeker bij een ruzie of onvrede. Dan ben je maar een kwaaie kat of pittige poes. Maar tenminste wel een eerlijke kwaaie kat. Of een kwetsbare. Ook goed. Alles beter dan boos, bang, met ruzie, een schuld- of klotegevoel achterblijven. LOS.HET.OP.
Vind je dat moeilijk? En hoe doe je dat dan? Schrijven we ook over in dit nummer. Confronteren kun je leren. Ook dat ruzie maken ok is, maar dat je je, ongeacht ieders functie wel ok moet blijven gedragen. Radiostilte, frustratie, of ruzie in stand houden is zo klote. Bel die vriendin waar je gedoe mee hebt. Spreek die collega aan, zoek die vriend op die jij liet zitten in een voor hem pittige tijd. Zeg dat je fout zat. Want, en nu sluit ik af met een reden die zo cliché is dat je je telefoon erna van ergernis tegen de muur wil gooien als je ‘m leest, maar dat risico neem ik zeer graag:
Daar is het leven echt te kort voor.

Het nummer ‘Boos worden voor dummies’, ligt vanaf nu in de winkel.
En even, hoe fantastisch is deze blik van mijn covercollega? | Posted on 15/Feb/2023 01:47:30

Chantal Janzen Instagram – Deze baby is vandaag 14 jaar geworden.
Zijn hele basischooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Uiteraard heb ik daar geen gehoor aan gegeven want dan had ik 30x moeten bevallen. Maar: Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden. Want met deze lieve leuke grappige creatieve mooie jongen is het al 14 jaar feest. 
Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn. 
❤️JAMES 14❤️
Chantal Janzen Instagram – Deze baby is vandaag 14 jaar geworden.
Zijn hele basischooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Uiteraard heb ik daar geen gehoor aan gegeven want dan had ik 30x moeten bevallen. Maar: Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden. Want met deze lieve leuke grappige creatieve mooie jongen is het al 14 jaar feest. 
Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn. 
❤️JAMES 14❤️

Check out the latest gallery of Chantal Janzen