Home Actor Hamid Farrokhnejad HD Instagram Photos and Wallpapers September 2023 Hamid Farrokhnejad Instagram - 🌑شجاعت مسری است . و حالا به مدد این آگاهی و شجاعت تکثیر شده، بسیاری از زنان می‌گویند که هیچ‌وقت به حجاب اجباری عادت نکرده‌اند، هیچ‌وقت این اجبار برای‌شان پذیرفته نشده است و می‌خواهند هم‌زمان، هرکدام در کوچه و خیابان خودشان به خیابان بروند. مثل همه‌ی زنان عادی و معمولی دنیا. با پوششی که آزادانه انتخاب کرده‌اند. کنش آنها در برابر حجاب اجباری نیز منحصر به زنان جوان دهه‌ هفتاد و هشتادی نماند و در سال‌های اخیر نسل‌‌های متفاوت زنان در کنار همدیگر صدای اعتراض به حجاب اجباری را بلند کرده‌اند. فارغ از اینکه برخورد حکومت با این زنان مخالف حجاب چه خواهد بود این تصمیم جمعی، نوید این را می‌دهد که بسیاری از زنان عزم خود را برای داشتن حق آزادی پوشش جزم کرده‌اند و به دنبال سازماندهی حرکتی جمعی هستند. حرکتی که اگرچه شبیه شیوه‌های شناخته‌ شده‌ پیشین در جنبش زنان ایران نیست، اما صفحه‌ای دیگر از مبارزات صد ساله این جنبش برای آزادی است.

Hamid Farrokhnejad Instagram – 🌑شجاعت مسری است . و حالا به مدد این آگاهی و شجاعت تکثیر شده، بسیاری از زنان می‌گویند که هیچ‌وقت به حجاب اجباری عادت نکرده‌اند، هیچ‌وقت این اجبار برای‌شان پذیرفته نشده است و می‌خواهند هم‌زمان، هرکدام در کوچه و خیابان خودشان به خیابان بروند. مثل همه‌ی زنان عادی و معمولی دنیا. با پوششی که آزادانه انتخاب کرده‌اند. کنش آنها در برابر حجاب اجباری نیز منحصر به زنان جوان دهه‌ هفتاد و هشتادی نماند و در سال‌های اخیر نسل‌‌های متفاوت زنان در کنار همدیگر صدای اعتراض به حجاب اجباری را بلند کرده‌اند. فارغ از اینکه برخورد حکومت با این زنان مخالف حجاب چه خواهد بود این تصمیم جمعی، نوید این را می‌دهد که بسیاری از زنان عزم خود را برای داشتن حق آزادی پوشش جزم کرده‌اند و به دنبال سازماندهی حرکتی جمعی هستند. حرکتی که اگرچه شبیه شیوه‌های شناخته‌ شده‌ پیشین در جنبش زنان ایران نیست، اما صفحه‌ای دیگر از مبارزات صد ساله این جنبش برای آزادی است.

Hamid Farrokhnejad Instagram - 🌑شجاعت مسری است . و حالا به مدد این آگاهی و شجاعت تکثیر شده، بسیاری از زنان می‌گویند که هیچ‌وقت به حجاب اجباری عادت نکرده‌اند، هیچ‌وقت این اجبار برای‌شان پذیرفته نشده است و می‌خواهند هم‌زمان، هرکدام در کوچه و خیابان خودشان به خیابان بروند. مثل همه‌ی زنان عادی و معمولی دنیا. با پوششی که آزادانه انتخاب کرده‌اند. کنش آنها در برابر حجاب اجباری نیز منحصر به زنان جوان دهه‌ هفتاد و هشتادی نماند و در سال‌های اخیر نسل‌‌های متفاوت زنان در کنار همدیگر صدای اعتراض به حجاب اجباری را بلند کرده‌اند. فارغ از اینکه برخورد حکومت با این زنان مخالف حجاب چه خواهد بود این تصمیم جمعی، نوید این را می‌دهد که بسیاری از زنان عزم خود را برای داشتن حق آزادی پوشش جزم کرده‌اند و به دنبال سازماندهی حرکتی جمعی هستند. حرکتی که اگرچه شبیه شیوه‌های شناخته‌ شده‌ پیشین در جنبش زنان ایران نیست، اما صفحه‌ای دیگر از مبارزات صد ساله این جنبش برای آزادی است.

Hamid Farrokhnejad Instagram – 🌑شجاعت مسری است .
و حالا به مدد این آگاهی و شجاعت تکثیر شده، بسیاری از زنان می‌گویند که هیچ‌وقت به حجاب اجباری عادت نکرده‌اند، هیچ‌وقت این اجبار برای‌شان پذیرفته نشده است و می‌خواهند هم‌زمان، هرکدام در کوچه و خیابان خودشان به خیابان بروند. مثل همه‌ی زنان عادی و معمولی دنیا. با پوششی که آزادانه انتخاب کرده‌اند. کنش آنها در برابر حجاب اجباری نیز منحصر به زنان جوان دهه‌ هفتاد و هشتادی نماند و در سال‌های اخیر نسل‌‌های متفاوت زنان در کنار همدیگر صدای اعتراض به حجاب اجباری را بلند کرده‌اند.
فارغ از اینکه برخورد حکومت با این زنان مخالف حجاب چه خواهد بود این تصمیم جمعی، نوید این را می‌دهد که بسیاری از زنان عزم خود را برای داشتن حق آزادی پوشش جزم کرده‌اند و به دنبال سازماندهی حرکتی جمعی هستند. حرکتی که اگرچه شبیه شیوه‌های شناخته‌ شده‌ پیشین در جنبش زنان ایران نیست، اما صفحه‌ای دیگر از مبارزات صد ساله این جنبش برای آزادی است. | Posted on 29/Aug/2023 00:27:15

Hamid Farrokhnejad Instagram – همزمان با شروع فاز دوم انقلاب مهسا “روسریتو “رو جهانی میکنیم .
دوستان عزیزم در داخل و خارج ایران ،به منظور محکومیت دستگیری هنرمند ازاده و در بند مهدی یراحی و همصدا با همه ازادیخواهان جنبش مهسا ، سروده “روسریتو “ را بازخوانی و برایم همینجا در اینستاگرامم ارسال کنید ، با تصاویر ارسالی شما کلیپ روسریتو ساخته میشود ،دوستان عزیز داخل کشور برای جلوگیری از جلب و شناسایی وحوش حکومت ظلم استتار صورت فراموش نشه .
ما پیروزیم ✌️

#Roosarito
#mehdiyarrahi
Hamid Farrokhnejad Instagram – يك شب بياد ماندنی در کنار شهریار دلها و بانو یاسمین پهلوی و افتخاری بزرگ برای گروه نمایش “خانه امن”

Check out the latest gallery of Hamid Farrokhnejad