Aslı İnandık Instagram – Baştan aşağı turuncu bir halde plajlarda boy gösteriyorum. Kimse benden böyle bir şeyi talep etmezken ben niye plajlarda turuncu bir halde boy gösteriyorum bilemiyorum… Ben lisede metalciydim, biraz bunu da düşünüyorum, siyah dışında renk giyeni Megadeth zindanlarında çürümeye bırakırdı o zamanlar metalci lobisi. Sonraları Ortaçgil, Fikret Kızılok falan dinlemeye başlayınca gri ve hatta aralarda beyaz renge bile göz kırpmıştım gerçi. Fakat ne iyiymiş düşününce, kombin derdi yoktu. Şimdi turuncular içinde biraz fazla mı dikkat çekiyorum, bilemiyorum… Arada düşünüyorum, metalciler nerede şu an? Tüm metalciler evlenip çoluğa çocuğa mı karıştı hakkaten ay hiç öyle hayal etmemiştik? Peki 2000’lerin başından beri hiç metalci yetişmedi mi bu topraklarda ses verin. Neden herkes rap dinliyo? Neyse, ben hala aralarda Anathema, Epica falan dinliyorum ama onlar metal değil falan demeyin vallahi kavga ederiz. | Posted on 25/Aug/2023 19:38:24
Home Actress Aslı İnandık HD Instagram Photos and Wallpapers September 2023 Aslı İnandık Instagram - Baştan aşağı turuncu bir halde plajlarda boy gösteriyorum. Kimse benden böyle bir şeyi talep etmezken ben niye plajlarda turuncu bir halde boy gösteriyorum bilemiyorum… Ben lisede metalciydim, biraz bunu da düşünüyorum, siyah dışında renk giyeni Megadeth zindanlarında çürümeye bırakırdı o zamanlar metalci lobisi. Sonraları Ortaçgil, Fikret Kızılok falan dinlemeye başlayınca gri ve hatta aralarda beyaz renge bile göz kırpmıştım gerçi. Fakat ne iyiymiş düşününce, kombin derdi yoktu. Şimdi turuncular içinde biraz fazla mı dikkat çekiyorum, bilemiyorum… Arada düşünüyorum, metalciler nerede şu an? Tüm metalciler evlenip çoluğa çocuğa mı karıştı hakkaten ay hiç öyle hayal etmemiştik? Peki 2000’lerin başından beri hiç metalci yetişmedi mi bu topraklarda ses verin. Neden herkes rap dinliyo? Neyse, ben hala aralarda Anathema, Epica falan dinliyorum ama onlar metal değil falan demeyin vallahi kavga ederiz.
Aslı İnandık Instagram – Baştan aşağı turuncu bir halde plajlarda boy gösteriyorum. Kimse benden böyle bir şeyi talep etmezken ben niye plajlarda turuncu bir halde boy gösteriyorum bilemiyorum… Ben lisede metalciydim, biraz bunu da düşünüyorum, siyah dışında renk giyeni Megadeth zindanlarında çürümeye bırakırdı o zamanlar metalci lobisi. Sonraları Ortaçgil, Fikret Kızılok falan dinlemeye başlayınca gri ve hatta aralarda beyaz renge bile göz kırpmıştım gerçi. Fakat ne iyiymiş düşününce, kombin derdi yoktu. Şimdi turuncular içinde biraz fazla mı dikkat çekiyorum, bilemiyorum… Arada düşünüyorum, metalciler nerede şu an? Tüm metalciler evlenip çoluğa çocuğa mı karıştı hakkaten ay hiç öyle hayal etmemiştik? Peki 2000’lerin başından beri hiç metalci yetişmedi mi bu topraklarda ses verin. Neden herkes rap dinliyo? Neyse, ben hala aralarda Anathema, Epica falan dinliyorum ama onlar metal değil falan demeyin vallahi kavga ederiz.

Check out the latest gallery of Aslı İnandık



