Home Actor Hamed Behdad HD Instagram Photos and Wallpapers March 2024 Hamed Behdad Instagram - آنچه که با صدای گرمش خوانده بود همه جا زمزمه می‌شد. چه اگر سازی بود یا نبود. محافل دوستان و شبانهء هر عاشقانه ای و دور آتش نشستن و سفر به همه جاده های این دیار ٫ وقتش که میرسید بدون قرار قبلی ( زن و مرد ) ترانه هایش را میسرودند. هربار یکی در جمعی گیتاری بدست میگرفت و آغاز (اگه یه روز بری سفر…) میکرد، یاران به او میپیوستند و میخواندند و سر تکان میدادند٫ گویی دمی غم زمانه فراموش می‌شد. تاریخ مردم از تاریخ قدرتها جدااست. صدا و موسیقی خوب به قلبها می‌رود. خاطرات مردمی که صدایش را دوست دارند و زمزمه می‌کنند ٫ بطرزی ازندگی شده که اگر نبوده باشی غربیه ای بیش نیستی. میدانم مانند او کم پیدا می‌شود و رفتنش باعث حسرت است ولی دلم میخواهد تولد دوباره ش را همزمان با رسیدن بهار تبریک بگویم و بخود خاطرنشان کنم که صدای خوب و ترانه هایش برایمان به یادگار مانده و تا پس از ما می‌رود. یادش گرامی. نوروز ۱۴۰۳.

Hamed Behdad Instagram – آنچه که با صدای گرمش خوانده بود همه جا زمزمه می‌شد. چه اگر سازی بود یا نبود. محافل دوستان و شبانهء هر عاشقانه ای و دور آتش نشستن و سفر به همه جاده های این دیار ٫ وقتش که میرسید بدون قرار قبلی ( زن و مرد ) ترانه هایش را میسرودند. هربار یکی در جمعی گیتاری بدست میگرفت و آغاز (اگه یه روز بری سفر…) میکرد، یاران به او میپیوستند و میخواندند و سر تکان میدادند٫ گویی دمی غم زمانه فراموش می‌شد. تاریخ مردم از تاریخ قدرتها جدااست. صدا و موسیقی خوب به قلبها می‌رود. خاطرات مردمی که صدایش را دوست دارند و زمزمه می‌کنند ٫ بطرزی ازندگی شده که اگر نبوده باشی غربیه ای بیش نیستی. میدانم مانند او کم پیدا می‌شود و رفتنش باعث حسرت است ولی دلم میخواهد تولد دوباره ش را همزمان با رسیدن بهار تبریک بگویم و بخود خاطرنشان کنم که صدای خوب و ترانه هایش برایمان به یادگار مانده و تا پس از ما می‌رود. یادش گرامی. نوروز ۱۴۰۳.

Hamed Behdad Instagram - آنچه که با صدای گرمش خوانده بود همه جا زمزمه می‌شد. چه اگر سازی بود یا نبود. محافل دوستان و شبانهء هر عاشقانه ای و دور آتش نشستن و سفر به همه جاده های این دیار ٫ وقتش که میرسید بدون قرار قبلی ( زن و مرد ) ترانه هایش را میسرودند. هربار یکی در جمعی گیتاری بدست میگرفت و آغاز (اگه یه روز بری سفر…) میکرد، یاران به او میپیوستند و میخواندند و سر تکان میدادند٫ گویی دمی غم زمانه فراموش می‌شد. تاریخ مردم از تاریخ قدرتها جدااست. صدا و موسیقی خوب به قلبها می‌رود. خاطرات مردمی که صدایش را دوست دارند و زمزمه می‌کنند ٫ بطرزی ازندگی شده که اگر نبوده باشی غربیه ای بیش نیستی. میدانم مانند او کم پیدا می‌شود و رفتنش باعث حسرت است ولی دلم میخواهد تولد دوباره ش را همزمان با رسیدن بهار تبریک بگویم و بخود خاطرنشان کنم که صدای خوب و ترانه هایش برایمان به یادگار مانده و تا پس از ما می‌رود. یادش گرامی. نوروز ۱۴۰۳.

Hamed Behdad Instagram – آنچه که با صدای گرمش خوانده بود همه جا زمزمه می‌شد. چه اگر سازی بود یا نبود. محافل دوستان و شبانهء هر عاشقانه ای و دور آتش نشستن و سفر به همه جاده های این دیار ٫ وقتش که میرسید بدون قرار قبلی ( زن و مرد ) ترانه هایش را میسرودند. هربار یکی در جمعی گیتاری بدست میگرفت و آغاز (اگه یه روز بری سفر…) میکرد، یاران به او میپیوستند و میخواندند و سر تکان میدادند٫ گویی دمی غم زمانه فراموش می‌شد. تاریخ مردم از تاریخ قدرتها جدااست. صدا و موسیقی خوب به قلبها می‌رود. خاطرات مردمی که صدایش را دوست دارند و زمزمه می‌کنند ٫ بطرزی ازندگی شده که اگر نبوده باشی غربیه ای بیش نیستی. میدانم مانند او کم پیدا می‌شود و رفتنش باعث حسرت است ولی دلم میخواهد تولد دوباره ش را همزمان با رسیدن بهار تبریک بگویم و بخود خاطرنشان کنم که صدای خوب و ترانه هایش برایمان به یادگار مانده و تا پس از ما می‌رود. یادش گرامی. نوروز ۱۴۰۳. | Posted on 21/Mar/2024 17:54:13

Hamed Behdad Instagram – 📷
ورق بزنید
آلبوم عکس های قسمت سوم سریال #می_خواهم_زنده_بمانم

سریال «می‌خواهم زنده بمانم» با بازی حامد بهداد، سحر دولتشاهی، پدرام شریفی، علی شادمان، آناهیتا درگاهی و مهران احمدی با هنرمندی آزاده صمدی، امیر نوروزی، مهدی حسینی نیا، فرید سجادی حسینی و بابک کریمی با حضور افسانه چهره آزاد، عزت مهرآوران، محمدرضا مالکی، مهدی صباغی، بیژن بنفشه خواه و بهاره کیان افشار، دوشنبه های هرهفته در دسترس کاربران فیلیمو خواهد بود.

تهیه‌کننده: محمد شایسته
کارگردان: شهرام شاه حسینی
سرپرست نویسندگان : مجید مولایی
نویسندگان : پویا سعیدی، پوریا کاکاوند

عکاس: سهراب خان زاده

#حامد_بهداد
#حامدبهداد
#hamedbehdad

Check out the latest gallery of Hamed Behdad