Home Actress Maria Veitola HD Instagram Photos and Wallpapers April 2024 Maria Veitola Instagram - Arvonta ja kaupallinen yhteistyö @cinemansefilms Keskiviikkona järjestin ystävilleni elokuvaillan Punavuoren Rivierassa. Katsoimme ennakkoon Kaouther Ben Hanian ohjaaman dokumenttielokuvan Neljä tytärtä. Elokuva kertoi riipaiseva​​sti, mutta kauniisti tunisialaisesta Olfasta ja tämän neljästä tyttärestä, joista kaksi vanhinta on hylännyt perheensä ja liittynyt terrorijärjestö Isisin riveihin. Neljä tytärtä käsittelee äitiyttä, väkivallan monia muotoja, perhesuhteita sekä patriarkaalisen kulttuurin seurauksia niin intiimillä tavalla, jota harvoin näkee. Sen kuvaus oli raakaa ja rehellistä mutta silti kunnioittavaa ja rakkaudellista. Monessa elokuvan kohtauksessa onnistuttiin kiteyttämään se, mikä elämässä on parasta ja toisinaan pahinta - perhe. Koin paljon ristiriitaisia, hämmentäviä tunteita. Muutama vuosi sitten puhuttiin paljon Isis-vaimoista Al-Holin leirin tapahtumiin liittyen. Leirille oli päätynyt myös suomalaisia Isis-vaimoja ja heitä lapsineen pelastettiin tautien ja nälkään nääntymisen keskeltä. Omiin silmiini ei koskaan osunut analyysia siitä, miksi niin monet naiset päätyivät Isis-vaimoiksi. Tämä elokuva vastasi tähän kysykseen - paljastaen sen raakuuden ja älyttömyyden, mutta naisten päätöksiä ja tunteita kunnioittaen. Olen miettinyt elokuvaa ja sen monia kerroksia lähes taukoamatta keskiviikosta asti. Leffa oli toteutettu yllättävällä tavalla faktaa ja fiktiota sekoittaen, enkä haluaisi paljastaa teille sen enempää. Sanon vain saman minkä ystävilleni keskiviikkona: tämä elokuva on matka, tervemenoa, ette tule katumaan. Kaouther Ben Hanian dokumentti Neljä tytärtä on ensi-illassa kautta maan tänään 5.4. Toivon todella, että käytte katsomassa tämän elokuvan. Se on paras dokumentti, jonka olen aikoihin nähnyt. Minulla on ilo arpoa liput elokuviin kolmelle onnekkaalle, jotka saavat jokainen Finnkinon elokuvalipun itselleen ja avecille. Osallistu arvontaan tägäämällä tämän postauksen kommentteihin, että kenet veisit kanssasi elokuviin. Halutessasi voit myös jakaa ajatuksiasi elokuvan teemasta ja itse leffasta, kuulisin niitä mielelläni. 💘 Kilpailuaika on 5-7.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Meta ei ole mukana arvonnassa.

Maria Veitola Instagram – Arvonta ja kaupallinen yhteistyö @cinemansefilms Keskiviikkona järjestin ystävilleni elokuvaillan Punavuoren Rivierassa. Katsoimme ennakkoon Kaouther Ben Hanian ohjaaman dokumenttielokuvan Neljä tytärtä. Elokuva kertoi riipaiseva​​sti, mutta kauniisti tunisialaisesta Olfasta ja tämän neljästä tyttärestä, joista kaksi vanhinta on hylännyt perheensä ja liittynyt terrorijärjestö Isisin riveihin. Neljä tytärtä käsittelee äitiyttä, väkivallan monia muotoja, perhesuhteita sekä patriarkaalisen kulttuurin seurauksia niin intiimillä tavalla, jota harvoin näkee. Sen kuvaus oli raakaa ja rehellistä mutta silti kunnioittavaa ja rakkaudellista. Monessa elokuvan kohtauksessa onnistuttiin kiteyttämään se, mikä elämässä on parasta ja toisinaan pahinta – perhe. Koin paljon ristiriitaisia, hämmentäviä tunteita. Muutama vuosi sitten puhuttiin paljon Isis-vaimoista Al-Holin leirin tapahtumiin liittyen. Leirille oli päätynyt myös suomalaisia Isis-vaimoja ja heitä lapsineen pelastettiin tautien ja nälkään nääntymisen keskeltä. Omiin silmiini ei koskaan osunut analyysia siitä, miksi niin monet naiset päätyivät Isis-vaimoiksi. Tämä elokuva vastasi tähän kysykseen – paljastaen sen raakuuden ja älyttömyyden, mutta naisten päätöksiä ja tunteita kunnioittaen. Olen miettinyt elokuvaa ja sen monia kerroksia lähes taukoamatta keskiviikosta asti. Leffa oli toteutettu yllättävällä tavalla faktaa ja fiktiota sekoittaen, enkä haluaisi paljastaa teille sen enempää. Sanon vain saman minkä ystävilleni keskiviikkona: tämä elokuva on matka, tervemenoa, ette tule katumaan. Kaouther Ben Hanian dokumentti Neljä tytärtä on ensi-illassa kautta maan tänään 5.4. Toivon todella, että käytte katsomassa tämän elokuvan. Se on paras dokumentti, jonka olen aikoihin nähnyt. Minulla on ilo arpoa liput elokuviin kolmelle onnekkaalle, jotka saavat jokainen Finnkinon elokuvalipun itselleen ja avecille. Osallistu arvontaan tägäämällä tämän postauksen kommentteihin, että kenet veisit kanssasi elokuviin. Halutessasi voit myös jakaa ajatuksiasi elokuvan teemasta ja itse leffasta, kuulisin niitä mielelläni. 💘 Kilpailuaika on 5-7.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Meta ei ole mukana arvonnassa.

Maria Veitola Instagram - Arvonta ja kaupallinen yhteistyö @cinemansefilms Keskiviikkona järjestin ystävilleni elokuvaillan Punavuoren Rivierassa. Katsoimme ennakkoon Kaouther Ben Hanian ohjaaman dokumenttielokuvan Neljä tytärtä. Elokuva kertoi riipaiseva​​sti, mutta kauniisti tunisialaisesta Olfasta ja tämän neljästä tyttärestä, joista kaksi vanhinta on hylännyt perheensä ja liittynyt terrorijärjestö Isisin riveihin. Neljä tytärtä käsittelee äitiyttä, väkivallan monia muotoja, perhesuhteita sekä patriarkaalisen kulttuurin seurauksia niin intiimillä tavalla, jota harvoin näkee. Sen kuvaus oli raakaa ja rehellistä mutta silti kunnioittavaa ja rakkaudellista. Monessa elokuvan kohtauksessa onnistuttiin kiteyttämään se, mikä elämässä on parasta ja toisinaan pahinta - perhe. Koin paljon ristiriitaisia, hämmentäviä tunteita. Muutama vuosi sitten puhuttiin paljon Isis-vaimoista Al-Holin leirin tapahtumiin liittyen. Leirille oli päätynyt myös suomalaisia Isis-vaimoja ja heitä lapsineen pelastettiin tautien ja nälkään nääntymisen keskeltä. Omiin silmiini ei koskaan osunut analyysia siitä, miksi niin monet naiset päätyivät Isis-vaimoiksi. Tämä elokuva vastasi tähän kysykseen - paljastaen sen raakuuden ja älyttömyyden, mutta naisten päätöksiä ja tunteita kunnioittaen. Olen miettinyt elokuvaa ja sen monia kerroksia lähes taukoamatta keskiviikosta asti. Leffa oli toteutettu yllättävällä tavalla faktaa ja fiktiota sekoittaen, enkä haluaisi paljastaa teille sen enempää. Sanon vain saman minkä ystävilleni keskiviikkona: tämä elokuva on matka, tervemenoa, ette tule katumaan. Kaouther Ben Hanian dokumentti Neljä tytärtä on ensi-illassa kautta maan tänään 5.4. Toivon todella, että käytte katsomassa tämän elokuvan. Se on paras dokumentti, jonka olen aikoihin nähnyt. Minulla on ilo arpoa liput elokuviin kolmelle onnekkaalle, jotka saavat jokainen Finnkinon elokuvalipun itselleen ja avecille. Osallistu arvontaan tägäämällä tämän postauksen kommentteihin, että kenet veisit kanssasi elokuviin. Halutessasi voit myös jakaa ajatuksiasi elokuvan teemasta ja itse leffasta, kuulisin niitä mielelläni. 💘 Kilpailuaika on 5-7.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Meta ei ole mukana arvonnassa.

Maria Veitola Instagram – Arvonta ja kaupallinen yhteistyö @cinemansefilms

Keskiviikkona järjestin ystävilleni elokuvaillan Punavuoren Rivierassa. Katsoimme ennakkoon Kaouther Ben Hanian ohjaaman dokumenttielokuvan Neljä tytärtä. Elokuva kertoi riipaiseva​​sti, mutta kauniisti tunisialaisesta Olfasta ja tämän neljästä tyttärestä, joista kaksi vanhinta on hylännyt perheensä ja liittynyt terrorijärjestö Isisin riveihin.

Neljä tytärtä käsittelee äitiyttä, väkivallan monia muotoja, perhesuhteita sekä patriarkaalisen kulttuurin seurauksia niin intiimillä tavalla, jota harvoin näkee. Sen kuvaus oli raakaa ja rehellistä mutta silti kunnioittavaa ja rakkaudellista. Monessa elokuvan kohtauksessa onnistuttiin kiteyttämään se, mikä elämässä on parasta ja toisinaan pahinta – perhe. Koin paljon ristiriitaisia, hämmentäviä tunteita.

Muutama vuosi sitten puhuttiin paljon Isis-vaimoista Al-Holin leirin tapahtumiin liittyen. Leirille oli päätynyt myös suomalaisia Isis-vaimoja ja heitä lapsineen pelastettiin tautien ja nälkään nääntymisen keskeltä. Omiin silmiini ei koskaan osunut analyysia siitä, miksi niin monet naiset päätyivät Isis-vaimoiksi. Tämä elokuva vastasi tähän kysykseen – paljastaen sen raakuuden ja älyttömyyden, mutta naisten päätöksiä ja tunteita kunnioittaen.

Olen miettinyt elokuvaa ja sen monia kerroksia lähes taukoamatta keskiviikosta asti. Leffa oli toteutettu yllättävällä tavalla faktaa ja fiktiota sekoittaen, enkä haluaisi paljastaa teille sen enempää. Sanon vain saman minkä ystävilleni keskiviikkona: tämä elokuva on matka, tervemenoa, ette tule katumaan.

Kaouther Ben Hanian dokumentti Neljä tytärtä on ensi-illassa kautta maan tänään 5.4. Toivon todella, että käytte katsomassa tämän elokuvan. Se on paras dokumentti, jonka olen aikoihin nähnyt.

Minulla on ilo arpoa liput elokuviin kolmelle onnekkaalle, jotka saavat jokainen Finnkinon elokuvalipun itselleen ja avecille. Osallistu arvontaan tägäämällä tämän postauksen kommentteihin, että kenet veisit kanssasi elokuviin. Halutessasi voit myös jakaa ajatuksiasi elokuvan teemasta ja itse leffasta, kuulisin niitä mielelläni. 💘

Kilpailuaika on 5-7.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!
Meta ei ole mukana arvonnassa. | Posted on 05/Apr/2024 17:36:10

Maria Veitola Instagram – Miksi karjalaisuudesta pitää puhua?

Kysymys on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Ajattelen, että meidän itsemme pitää puhua meistä, koska ei sitä kukaan muukaan puolestamme tee. Välillä tuntuu, että karjalaiset on kollektiivisesti unohdettu.

Karjalaiset on oma kansansa, joilla on oma kieli ja kulttuuri. Se on vähemmistökansa sekä kulttuuri, jota on alistettu milloin mistäkin suunnasta.

Karjala jäi osittain rajan toiselle puolelle sotien seurauksena.
Karjalaisia alettiin sittemmin pitää Suomessa venäläisinä ja Venäjällä suomalaisina. Vääränlaisia ja inhottuja molemmilla puolilla.

Karjalan kieli on uhanalaisessa asemassa. Sitä puhuvien määrä romahti sotien jälkeen, kun kieliyhteisöt hajosivat evakon takia ja karjalaiset pakotettiin sulautumaan valtaväestöön.

Tiesitkö, että monet Suomelle ja sen kulttuurille ominaiset asiat ovat tosiasiassa karjalaisia?

Suuri osa Kalevalan runoista on kerätty Karjalasta, karjalan kielellä ja karjalaisilta. Kalevalasta tehtiin kuitenkin suomalaisen kulttuurin kansalliseepos. Onko se reilua?

Entäs karjalanpiirakka? Karjalanpiirakka on itse emännän lisäksi karjalaisen ruokakulttuurin sydän. Samoin vatruskat, sultsinat, kakkarat, tsupukat, pyöröt ja muut piirakat. Karjalanpiirakkaa imitoivan, jättileipomoissa teollisesti tuotetun riisipiirakan voi ostaa aikalailla kaikkien huoltoasemien vitriinistä tai napata mukaansa paistopisteestä. Mutta eikö tässä ollakin itse asiassa kulttuurisen omimisen ytimessä? Kulttuurinen omiminenhan tarkoittaa sitä, että syrjityltä ja sorretulta vähemmistökansalta omitaan jotain heille kulttuurisesti tärkeää sekä omintakeista, ja aletaan tekemään sillä bisnestä. Mitä mieltä? 💘

Toisaalta ihanaa, että piirakkaperinne elää.. Ja moni muukin karjalaisperinne!

Sellainen on mun lemppariperinne, eli rotinat. Rotinat tarkoittaa sitä, kun lapsi syntyy ja mennään tervehtimään vastasyntynyttä, tuoden joku herkullinen ruokalahja, perinteisesti pullakranssi tai piirakoita.

Kerro kommenteissa millaisia ajatuksia herää? Mitä tiedät karjalaisten syrjinnästä? 💘 Ja jos et asu Karjalassa, kerro miten ylläpidät karjalaista kulttuuriperintöä omassa elämässä? Ite haaveilen modernien karjalaisten perinneklubista!
Maria Veitola Instagram – Tämän viikon jaksossa yökyläilen taiteilija ja muusikko Mira Luodin luona. Pääsin tutustumaan myös Miran uusperheen kuudesta lapsesta nuorimpaan Urhoon, sekä miesystävä Olli Saksaan. Olen tavannut ja haastatellut Miraa useampaankin otteeseen, mutta tällä kerralla päästiin erityisen syvälle. ❤️

Mirassa on poikkeuksellinen energia, ehkä koska hän on niin ultimaattinen selviytyjänainen. En jaksa odottaa, että näette tän jakson ja kerrotte mulle millaisia ajatuksia meidän jutuista heräsi. Uskoisin, että moni pystyy samaistumaan siihen kun elämä tuntuu antavan haastetta haasteen perään, mutta luovuttaa ei voi. 🌜

Päästiin siis Miran kanssa elämän tärkeimpien kysymysten äärelle, oikeastaan useampaankin otteeseen. Juteltiin lapsen sairastumisesta, ahdistelusta ja väkivallasta selviämisestä sekä isättömyydestä. Toisaalta käytiin läpi Miran ja Ollin työn merkeissä syttynyt rakkaustarina, sekä Miran sisustusfilosofia.

Oli kiinnostavaa kuulla, miten Mira on kokenut PMMP:n nousukauden, sen jälkeisen soolouran ja toisaalta nyt yhden aikansa suosituimman yhtyeen paluun. ✨

Lähinnä siis juteltiin, mutta ehdittiin onneksi lenkille ja katsomaan DVD:ltä Onnenpyörää, johon Mira osallistui 19-vuotiaana. Ja Mira seisoi päällään ja teki spagaatin! Ehdin myös tapaamaan Sami Yaffan ja Erja Lyytisen, jotka tulivat hakemaan Miran mukaansa joulukiertueelle. 

Meidän menoa pääset seuraamaan Maikkarilta kello 21 ja erityispitkän version jaksosta voit katsoa MTV Katsomosta vaikka heti. MTV Katsomo  -tilaajana muuten näät jo seuraavan jakson, jossa vierailen kovasti toivotulla Sami Syköllä.

#yökylässä #yökylässäMariaVeitola

Check out the latest gallery of Maria Veitola