Mali Levi Instagram – כבר שבועות שזה יושב לי בבטן
איך העולם שותק לזוועות שקרו כאן לנשים , אמהות וילדות.
איך אפשר להתעלם?!?
אז השבוע הצטלמתי עבור הקמפיין Don’t Let Hamas Rape MeToo, שפנה ל-50 ארגוני זכויות אדם ברחבי העולם בדרישה לקבל הכרה ולהוציא גינוי רשמי ומובהק למעשי הזוועה והאונס שהתרחשו באירועי ה 7 לאוקטובר.
תחושת הבגידה הקולקטיבית של כולנו, נשים ישראליות ויהודיות באשר הן מאותם ארגונים, פשוט לא ניתנת לביטוי. לא רק שיש פה התעלמות מוחלטת מהעוול הבלתי נתפש לקורבנות, אלא אף מתן לגיטימציה לאונס, לחטיפה ולרצח הבא.
באתר הקמפיין, תחת “קיר הבושה” ניתן למצוא את כל אותם ארגונים, פעילות פמיניסטיות ידועות ואוניברסיטאות מובילות בעולם, שהתעלמו, גינו למחצה ואפילו הצדיקו את מעשי הזוועות ,תוך קריאה לארגונים לממש את הייעוד שלשמו קמו ולהגן על נשים וילדים ברחבי העולם ללא תלות בשיקולים פוליטיים.
המטרה היא לייצר לחץ פומבי על הארגונים, שיפרסמו את הגינוי באופן בולט בכל הפלטפורמות הדיגיטליות שלהם, ויפעלו למען שחרור החטופות והחטופים!
איך אתם יכולות ויכולים לעזור?
כנסו לקיר הבושה שבאתר
📲 – hamasrapedmetoo.com
📧 לחצו על הלוגואים של אותם ארגונים ושלחו אימייל אוטומטי לראשי הארגונים!
☑ עקבו אחר דף הקמפיין @hamasrapedmetoo לעדכונים שוטפים על פעילות המאבק מול אותם 50 הארגונים.
כי ביחד, הם לא יכולים להתעלם מהכאב שלנו 🇮🇱
📸 @eranlamm
💄
@eden_mutaede
@haimsstudio
@talhuber
@mai.g.designs | Posted on 21/Dec/2023 00:58:47