Esmael Barari Top 100 Instagram Photos and Posts

Related Posts

Share This Post

Most liked photo of Esmael Barari with over 146 likes is the following photo

Most liked Instagram photo of Esmael Barari
We have around 101 most liked photos of Esmael Barari with the thumbnails listed below. Click on any of them to view the full image along with its caption, like count, and a button to download the photo.

Esmael Barari Instagram - 🔴 نمایش فیلم مستند سینمایی: «سرود عاشقانه»
کارگردان: اسماعیل براری 🔹روایتی مستند از لحظه ای تاریخی
پژوهش: محمد رسولی
تصویر: احمد حائری
صدا : محمد علیزاده
تدوین: حسین تهرانی 🔹زمان: پنجشنبه، ۱۱ بهمن ۹۷
ساعت: ۴ بعد ازظهر
مکان: موزه میدان آزادی 🔸(ورود برای عموم آزاد است)
چشم انتظارتان هستم!🌸
Esmael Barari Instagram - کم نبودند روشنفکرانی که تلویزیون را بوق دروغ نامیدند که باید زد و خردش کرد. ولی هیچیک مثل این نازنین در بیجار کردستان چنین تحولی در فایده جعبه جادو نکرده است… بگذریم که بعنوان آجر هم قابل اعتماد نیست!
Esmael Barari Instagram - فوتبال ساحلی و رقص زنان دبی
به به ببینین کی اونجا قایم شده
«علی كفاشيان» همونی که مخالف حضور زنان تو ورزشگاهه،
انگار فقط این چیزا واسه ملت حرومه!
Esmael Barari Instagram - آخرین جلسه کلاس ... یک ترم تمام شد!
Esmael Barari Instagram - ای همه دوستانم که در این روزها، سخاوتمندانه به من انرژی و یاری داده اید، از محبت شما سپاسگذارم و خدا را شکر می گویم که بیماری را بخوبی پشت سر گذاشته و قلبم در سلامت برای شما می تپد!❤️
Esmael Barari Instagram - آدم كسي مباش!
(خاطره)

معلم عزيزي،  دو سه باري، چند نفر از ما  را برد منزل علامه جعفري . ما بچه ها، روي زمين دورش مي نشستيم و او با آن شمايل با نمك و  لهجه شيرين آذري، برايمان حرف مي زد. بلد بود از آن اوج فلسفه و معقولات  فرو آيد و با يك مشت پسر بچه سر به هوا ، ارتباط فكري برقرار كند! 
علامه جورابهايش را نشانمان داد و با افتخار، تعريف كرد چقدر در رفوي جوراب مهارت دارد. يك ذره منيت و رعونت و جبروت آخوندي نداشت. اصلا آخوند نبود. آدم بود.  نور به قبرش ببارد. 
از آن نشست ها ، دو قصه از تحارب شخصي علامه يادم مانده كه امروز، يكي را برايتان  نقل مي كنم.

آقاي من كه شما باشي، نقل به مضمون، علامه گفت: 
روزي طلبه فلسفه خواني نزد من آمد تا برخي سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعديست كه استاد خوبي نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديع داشت كه بي پاسخ مانده بود.  پاسخ ها را كه مي شنيد، مثل تشنه اي بود كه آب خنكي يافته باشد. خواهش كرد برايش درسي بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندي كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتي يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت درو كاسته نشد. مي دانستم اين شيفتگي، به استقلال فكرش صدمه مي زند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قرباني استقلال ضميرش كنم.

روزي كه قرار بود براي درس بيايد، در خانه را نيم باز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازي و حركات كودكانه كردم. ديدمش كه سر ساعت، آمد. از كنار در، دقايقي با شگفتي مرا نگريست. با هيجان، بازي را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بي يك كلمه، رفت كه رفت. 
اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفري با آنهمه خدمات فكري و فرهنگي به اسلام ، گفت :
براي آخرتم به معدودي از اعمالم، اميد دارم. يكي همين دوچرخه بازي آنروز است! 
درس استاد آن شب آن بود كه دنبال آدمهاي بزرگ بگرديد و سعي كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. اما مريد و واله كسي نشويد. شما انسانيد و ارزشتان به ادراك و استقلال عقلتان است. عقلتان را تعطيل و تسليم كسي نكنيد. آدم كسي نشويد، هر چقدر هم طرف بزرگ باشد!

محمّد حسين كريمي پور
Esmael Barari Instagram - از لاشه چرخه متوقف شده سینمای کودک، پرچمی برای دریافت بودجه ساخته‌شده است 

تهران (پانا) - «اسماعیل براری»، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران از حال بد فیلم‌سازی در حوزه کودک، علی‌رغم مشخص بودن راهکارهای حل مشکلات آن سخن گفت و عنوان کرد که چرخه سینمای کودک متوقف‌شده است و تنها از لاشه آن پرچمی ساخته‌شده تا از آن شیر نفت کذایی بودجه‌ای گرفته شود.

«اسماعیل براری»، فیلم‌ساز حوزه کودک و نوجوان با گلایه از بی‌توجهی به نقدها، پیشنهادها و نگاه‌های کارشناسی مطرح‌شده در حوزه کودک و نوجوان عنوان کرد: «من متاسفانه صاحب مقاله کوتاهی هستم که 13سال است که هر سال در همین ایام، بدون اضافه شدن حتی یک سطر تجدید چاپ می شود و موضوع مشکلات سینمای کودک را طرح مسئله می کند و درواقع بین مطبوعات فرهنگی دست به دست می چرخد. سوال اینجاست که چرا وقتی همه مشکل را درک می‌کنیم و راه‌حل مشخصی هم ارایه شده است، همچنان سرگردانیم و باز هم به دنبال راهکار هستیم. آیا با سرنوشت کودکانمان که بچه‌های ما هستند و در آینده نه‌چندان دوری قرار است جای ما را پر کنند، شوخی می‌کنیم؟»

مشکلات سینمای کودک موضوعی است که هرسال تکرار می‌شود و نه اینکه فراموش شود. گاهی فکر می‌کنم ما نق زن ها، خودمان بخشی از این مراسم پذیرایی هستیم. اصلاً نه قرار است مشکلی طرح شود و نه اراده ای برای حل مشکل وجود دارد بلکه ما با طرح مشکلات و مسائل و راهکارها به‌طور مداوم بخشی از پایکوبی مهمانی جذب این بودجه دولتی هستیم

بیش از10 سال است که مشکلات سینمای کودک را با راه‌حل گفته‌ایم
کارگردان فیلم «تنهایی و کلوخ» و برنده پروانه زرین جایزه ویژه هیئت داوران بابت بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان در سال68، گفت: «هرسال بودجه‌ای از راه می رسد که به هر دلیلی برای سینمای کودک تحت عنوان «جشنواره کودک» خرج می‌شود. درواقع سهمی از شیر نفت با نام سینمای کودک کنده‌شده و طبعا دندان‌هایی برایش تیز می‌شود. این ضیافت نیازمند عوامل، تزیینات، مخالفان و موافقانی است و به مرور همه ما با هر طرز فکری، بخشی از این سفره رنگین می‌شویم گرچه بعد از تمام شدن این مهمانی نه نشانی از کودک می‌ماند و نه سینمای کودک. آنچنان که یادمان می رود که مثلا دو سال پیش، چه گفتیم و چه شنیدیم و چه فیلمی در آن به نمایش درآمده است. اصلا این مهمانی سینمای کودک فقط به همین سطح بحث‌ها نیاز دارد، نه چیزی بیشتر...

http://pana.ir/news/1201602
Esmael Barari Instagram - 🎩 ﭼﺮﭼﻴﻞ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ : 
ﺭﻭﺯﻱ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﻲ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ BBC ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻲﺭﻓﺘﻢ . ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺟﺎ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺁﻗﺎ ﻟﻄﻔﺎً ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ.
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺁﻗﺎ ! ﻣﻦ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺳﺮﻳﻌﺎً ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺮﻭﻡ ﺗﺎ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ
ﭼﺮﭼﻴﻞ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﺩﻳﻮ ﮔﻮﺵ ﺩﻫﻢ !
ﺍﺯ ﻋﻼﻗﻪﻱ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻭ ﺫﻭﻕ ﺯﺩﻩ
ﺷﺪﻡ ﻭ ﻳﮏ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﺩﻩ
ﭘﻮﻧﺪﻱ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻡ . ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﮔﻔﺖ : 
ﮔﻮﺭ ﺑﺎﺑﺎﻱ ﭼﺮﭼﻴﻞ ! 
ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ،
ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻫﻢ ﺍﻳﻦﺟﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﻲﻣﺎﻧﻢ!!!
پول حتي علايق و احساسات انسانها را عوض مي كند !
Esmael Barari Instagram - یه ویدیوی وایرال شده توی اینترنت و همینجور دست به دست میشه
دو تا کوچولو تازه باهم دوست شدن 
بدون توجه به رنگ و نژادشون 
بعد از دو روز وقتی همو می بینن چنان شاد می شن و 
هم دیگه رو بغل می کنن 
که انگار سالها دوست بودن و بعد از مدت ها هم رو دیدن

بچه ها نژاد و رنگ براشون مهم نیست 
بچه ها فقط پر از عشقن❤️
Esmael Barari Instagram - 🌑 فيلم سينمايي "كوير مرگ" 
با بازیگری: لیلا بوشهری

پس از شهر در دست بچه ها (1370)، آشیانه (1370)، جهنم سبز (1374) و رقص شیطان (1378)، این فیلم پنجمین اثر بلند اسماعیل براری است. فیلمبرداری این فیلم از اول مرداد 1379 در مناطق كويري شهر اصفهان حوالي گز، سين و برخوار آغاز شد. با توقیف 13 ساله فیلم از یکسو و متقابلا حضور بین المللی پرتعداد فیلم و کسب جوایز و نقدهای سینمایی متعدد در نشریات بین المللی و ماجرای عجیب تصویب فیلمنامه این فیلم توسط شهید آوینی و خود داری مدیریت سینمایی وقت حوزه هنری از ساخت اثر و تصمیم آن شهید به ترک حوزه در واپسین روزهای قبل از شهادت... تا ماجرای نمایش در فستیوال بروکلین نیویورک بعنوان نخستین حضور سینمای ایران پس از انقلاب در آن رویداد هنری و درخواست اعطای مجوز اقتباس این فیلم توسط دنیس راباگلیا، فیلمساز کشور سوئیس در حاشیه جشنواره وایادولید اسپانیا، ... و اقدامات پیشگیرانه امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی برای بایکوت فیلم و عدم پذیرش در جشنواره فجر... همه و همه ماجرای جنجالی و صبورانه این فیلم در گذر این سالهاست.
منابع: www.wifc.org 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه
Esmael Barari Instagram - 🔴 سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی!

اسماعیل براری:
آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست!
فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند.
اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها و تولیدشان فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم.
وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟
براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد.
او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است.
 کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود.
او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف  و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته اند..
Esmael Barari Instagram - چرا کتاب بخوانیم؟
ماریو بارگاس یوسا در سخنرانی اخیر خود در دانشگاه " د لا سالی " فیلیپین هفت دلیل زیر را برای کتاب‌خوانی ارائه کرد:

۱. کتاب‌های خوب، بلندپروازی انسان را تحریک می‌کنند. 
یادگیری سواد خواندن مهم‌ترین اتفاق زندگی من بود و حرفه داستان‌گویی من هم زاده همین مهارت است. هیچ دلیل مشهودی برای به سرانجان رساندن یک رمان خوب وجود ندارد، اما ادبیات همیشه تاثیر خودش را روی خواننده می‌گذارد؛ این شاید به شکل یک حس رضایت‌مندی باشد و یا تغییر به سمت خوبی‌ها. هر حسی که باشد،‌ زندگی آدم‌ها با مطالعه کتاب غنی می‌شود.

۲. ما با خواندن کتاب‌های خوب، در پنهانی‌ترین وجوه شخصیت انسانی‌مان به حس نزدیکی با یک فرهنگ می‌رسیم. خواندن، همان‌طور که‌ غرایز، شور و احساسات‌،‌ رفتارهای‌مان را تعریف می‌کنند، مطالعه روانشناسی ما را غنا می‌بخشد.

۳. ادبیات بهترین سلاح در مقابل تعصب است. 
به نظر من کتاب‌های خوب، بهترین دفاع در برابر عقاید تحریف‌شده‌ مردمِ زبان‌ها، باورها و رسوم مختلف است. با وجود تمام این تفاوت‌ها، آن‌چه مشترکا بین همه زنان و مردان با پیشینه مختلف حکم می‌راند، از همه چیز مهم‌تر است؛ چون همه ما انسانیم و همه ما از سوی مشکلات و موانع مشابه به چالش کشیده می‌شویم؛ مشکلاتی که باید برای زنده ماندن و زندگی کردن بر آن‌ها غلبه کنیم.

۴. ادبیات دشمن طبیعی همه دیکتاتوری‌هاست.
 ادبیات نارضایتی را در جهان رشد می‌دهد و خواندن حس امید و آرزوی داشتن جامعه‌ای بهتر را در درون شهروندان به وجود می‌آورد؛ جایی که مردم بتوانند رویاهای خود را آزادانه دنبال کنند. وقتی یک نفر مطالعه می‌کند، رویکردی انتقادی پیدا می‌کند تا واقعیت را به دنیای کتاب‌ها نزدیک کند. ادبیات میل درونی برای تغییر دادن و ایستادن مقابل سلطه را که از گهواره تا گور سعی در کنترل ما دارد، بیدار می‌کند.

کتاب خوب خواندن راهی برای مجهز شدن در بحبوحه اعتقادات و روبه‌رو شدن با هرچه نادرستی در جهانی است که در آن زندگی می‌کنیم. راهی که از آن طریق بتوانیم در جهت تغییر جهان بکوشیم و آن را به دنیای تخیلاتی که با وجود کاستی‌ها و محدودیت‌های‌مان خلق کرده‌ایم، ‌ نزدیک کنیم.

۵. مطالعه بهترین نوع سرگرمی است. 
حتی وقتی کلمات با هم ترکیب می‌شوند، رنگ و بویی جادویی به خود می‌گیرند و دریچه‌ای می‌ به زندگی بهتر...
Esmael Barari Instagram - تندیس تختی در موزه آکادمی ورزش آمریکا
او وقتی دید دست کُشتی گیرامریکایی آسیب دیده،با یک دست کشتی گرفت
این مجسمه بایک دست ساخته شد تا تاریخ اورافراموش نکند

17 دی سالروز سفر ابدی اوست
* * *
جهان پهلوانا صفای تو باد
دل دردمندان سرای تو باد
بماناد نیرو به جان و تنت
رسا باد صافی سخن گفتنت

مرنجاد آن روی آزرمگین
مماناد آن خوی پاکی غمین
به تو آفرین کسان پایدار
دعای عزیزان تو را یادگار
روانت پرستنده ی راستی
زبانت گریزنده از کاستی
دلت پر امید و تنت بی شکست
بماناد ای مرد پولاد دست *سیاوش کسرایی
Esmael Barari Instagram - واقعیت این است که ما همگی در این سیاره، تنها هستیم. 
هر کدام از ما کاملاً تنهاییم و هرچه زودتر این حقیقت را بپذیریم، به نفعمان خواهد بود.
بسیاری از مردم تنها زندگی می‌کنند، چه ازدواج کرده باشند و چه مجرد باشند. 
بدون هیچ یافتنی، همیشه در جستجو بوده‌اند! 👤 ریچارد باخ
Esmael Barari Instagram - به دویدن دنبال باد می ماند.... زندگی!
عهد عتیق، سلیمان نبی
Esmael Barari Instagram - اساتید رشته سینما
شنبه ، ۱۵ مهر، اتاق اساتید داشگاه علمی کاربردی واحد ۴۶
Esmael Barari Instagram - 🔴 برای آمرزش روح زنده یاد بابک خرمدین دعا کنیم.
حقیقتا من هم مثل شما هستم و چیز بیشتری نمی دانم ولی چند دانه دم خروس از این ماجرا بیرون افتاده است که هضم قصه را دشوار می کند:
دم خروس اول: گفته اند که داماد را ابتدا کشته اند و نمی فهمم چرا اقوام داماد، با این که چند سال عروس را می بینند، از خوشان نپرسیده اند که شاه داماد کو؟
دم خروس دوم: دختر مرحوم، چند سال پس از قتل همسرش بدست والدین، همچنان در خانه ظرف می شست و جارو برقی می کشید و عیدها سفره هفت سین می چید... تا سرانجام او ‌را هم کشتند؟!
دم خروس سوم: مرحوم بابک، چیزی حدود یک دهه از عمرش را در حالی در آن خانه زندگی کرد که ابتدا داماد و سپس خواهرش بترتیب کشته و غیب شدند و او یک سوال کوچولو نپرسیده که...؟!
دم خروس جهارم: ما انسانها توانایی خاصی داریم بنام تجسم. برای همین است که در عید قربان، بعضی که دل نازک ترند، از خوردن کباب امتناع می کنند چون با دیدن گوشت، بیاد گوسفند زنده ای می افتند که تا دیشب از دست او آب می خورد. قتل بابک مرحوم، چه بدلیل روان پریشی و چه بدلیل خشم یا جنون آنی، حداکثر در نیم ساعت به پایان رسیده ولی سلاخی او یک عملیات سنگین ۷، ۸ ساعته است. اگر با پدر سنگدل نظامی یا موجی طرف باشیم، مادر چه؟ در این ساعات حرارت هیجان سرد شده، مادر با دیدن قطعات بدن، پسری را تجسم می کند که نه ماه باردارش بوده، زایمان کرده، شیر داده، حمام برده، در بیماری مداوایش کرده، جشن تولد گرفته، برایش لباس عید خریده، نزدیک به چهل سال بزرگش کرده... نه، یک مادر شاید  بتواند فرزندش را بکشد ولی نمی تواند سر فرصت بنشیند و تکه تکه اش بکند!
دم خروس پنجم: تابحال یک مرغ پاک کرده ای؟ چه کار سختی برای آدمهای ناشی است و چه افتضاحی در تکه کردن مرغ  ببار می آورد. البته مرغ همش دو کیلو است و اینجا با یک جسد ۷۰ کیلویی طرف هستیم که قرار است یک پیرمرد ۸۰ ساله و یک پیرزن ۷۰ ساله آن را لخت، جابجا و سلاخی کنند. آیا زورشان می رسد؟
دم خروس ششم.: از دیروز که فیلم بدن مثله شده مرحوم بابک بیگناه را دیده ام، حالم دگرگون است. انگار کیک دراز و بزرگی بوده که با یک حرکت چاقوی بزرگی با چند برش، هر دو پا را همزمان بریده باشند. این برشهای تمیز و دقیق با ساطور و چاقوی آشپزخانه جور در نمی آید. دستکم اره برقی بزرگ و ابزار صنعتی و کارگاه مناسب می خواهد که در هیچ گزارشی، به وجود چنین چیزهایی اشاره نشده است. 
در ماجرای قتل قاشقچی شنیده بودم که جلادانی از پزشکی قانونی عربستان به ترکیه اعزام شده بودند
نمیدانم، واقعا نمی دانم که دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس را
Esmael Barari Instagram - درخت غم بجانم کرده ریشه
بدرگاه خدا نالم همیشه
رفیقان قدر یکدیگر بدانید
اجل سنگست و آدم مثل شیشه...

🖋بابا طاهر
Esmael Barari Instagram - من لذت‌ های ساده را ستایش می‌ کنم ، آن ‌ها آخرین پناهگاه آدم‌ های پیچیده‌ اند. 🖋 اسکار وایلد
Esmael Barari Instagram - فیلم کویر مرگ ساخته اسماعیل براری از مدرسان دانشگاه فرهنگ و هنر البرز آخرین اکران این جشن بود . این فیلم حضور و کسب جوایزی در بیش از پانزده فستیوال بین‌المللی از جمله بروکلین نیویورک ،سینما پارادایز هاوایی، ریندانس انگلیس ، تسالونیکی یونان، وایادولید اسپانیا ، آنکوریج، تیبورون، روبوت بیچ و ایندیاناپولیس آمریکا ،گیبارای کوبا، منبر طلایی روسیه و بمبئی هندوستان را در کارنامه خود دارد و قرار است تا چندی بعد اکران عمومی شود:
http://karajresane.ir/16272/شانزدهمین-جشن-روز-ملی-سینما-در-کرج-برگز/
Esmael Barari Instagram - برای فیلمسازان جوان چه پیشنهادی دارید؟
- به جای کارگردانی فیلمنامه بنویسند! برای آن کار فقط به یک مداد و کاغذ نیاز است. می‌دانم این کار را نخواهند کرد... نوشتن سخت است!
 آکیرا کوروساوا
Esmael Barari Instagram - ورکشاپ کارگردانی:
چگونه در جشنواره های بین المللی فیلم شرکت کنیم؟
مکان: دانشگاه علمی کاربردی واحد سروش
زمان: سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰
ساعت:  ۱۰ الی ۱۲
ورود آزاد است!
Esmael Barari Instagram - پشت صحنه فيلم سينمايي "كوير مرگ" 
از راست: 
کیوان رسایی، دستیار فیلمبردار
رضا رضی، مدیر فیلمبرداری
اسماعیل براری، کارگردان
امیر معقولی، دستیار فیلمبردار
لیلا بوشهری، بازیگر

یادداشت  فیلمساز:
"عيسي به رهي ديد يكي كشته فتاده،
حيران شد و بگرفت به دندان سرانگشت
گفتا که: کرا کشتی، ناکشته شدی زار؟
تا باز که او را بکشد؟ آنکه تو را کشت!"
ناصرخسرو 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم سینمایی کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه رسانه
Esmael Barari Instagram - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Esmael Barari Instagram - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Esmael Barari Instagram - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Esmael Barari Instagram - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Esmael Barari Instagram - من فهرستی از آنچه در مدرسه
به ما یاد نمی‌دهند را تهیه کرده‌ام:

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه کسی را دوست بداریم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه در شهرت
به درستی زندگی کنیم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه در گمنامی،
از زندگی لذت ببریم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه از کسی که
دوستش نداریم جدا شویم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که به آنچه در ذهن دیگری می‌گذرد
فکر کنیم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که به کسی که در حال مرگ است
چه بگوییم.

آنها به ما هیچ چیزی را که
ارزش یاد گرفتن داشته باشد،
یاد نمی‌دهند ... 📙 مرد ماسه ای
✍️ نیل گیمن
Esmael Barari Instagram -
Esmael Barari Instagram - یک فیلمساز حتما نباید رنج بکشد تا رنج کشیدن را نشان دهد، فقط باید آن را درک کند.  شما لازم نیست بمیرید تا صحنه‌‌ای از مرگ را فیلمبرداری کنید. 🎬 دیوید لینچ
Esmael Barari Instagram - بالاخره
 DVD
 فیلم ۱۲صندلی به بازار آمد!
Esmael Barari Instagram - ژان لوک گدار:
«داستان باید آغاز، میان و پایان داشته باشد، اما لزوما نه به همین ترتیب!»
Esmael Barari Instagram - فرهنگ بهتر است یا ثروت؟! اسماعیل براری کارگردان سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره فضای فرهنگی کشور و قرار نگرفتن «فرهنگ» در اولویت مسئولین و دولتمردان گفت: وقتی دیدم مبحث فرهنگ و هنر از مناظره‌های انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری حذف شده، به نظرم اتفاق عجیبی نبود! حتی وقتی در برخی دوره‌ها صراحتاً  درباره فرهنگ و هنر صحبت می‌کردند، باز هم فرهنگ در اولویت دولت‌ها قرار نداشت. واقعیت اینست که هیچ وقت فرهنگ در اولویت هیچ کدام از سیاستمداران و مدیران کلان جامعه مطرح نبوده  و تنها  از آن استفاده ابزاری شده است. فرهنگ در جامعه ما  همان مصداق مرغ عزا و عروسی است . هر جا حفره‌ای در مسایل مختلف جامعه ایجاد شود، از فرهنگ و هنر برای پرکردن آن استفاده می شود. با این وجود هرکسی با هر سلیقه‌ ای از آن استنباط خودش را دارد و در عین حال آرا، سلیقه و نظر افراد مختلف به مدد فرهنگ، به خورد  ملت می‌رود. 
وی ادامه داد: طرفین جناح های فکری کشور نه تعریف درستی از فرهنگ و هنر دارند و نه اطلاعی! فرهنگ، دیوار کوتاهی شده که هر کسی از آن جستی می‌زند  و بالا می‌رود. از  شومن های مراسم جمع آوری پول برای فعالیت های اجتماعی تا ائمه جمعه و روحانیون دینی و مشاغل مرتبط با مسایل آموزشی، پرورشی و علوم، همه خودشان را مدعی فرهنگ  می‌دانند. در حالی که این ها همه همسایه های فرهنگ هستند و به معنای فرهنگ نیستند 
کارگردان «کویر مرگ» تاکید کرد: پرمناقشه ترین مناظره ها در کشور ما می تواند با موضوع فرهنگ شکل بگیرد اما چه کسی سرش برای این جدل درد می کند؟ دولتمردان  با فرهنگ به صورت جدی مواجه نمی شوند و همیشه آن را شوخی دانسته و  از تحمل هزینه های آن پرهیز می‌کنند و در نهایت به شعارگویی در این حوزه بسنده می‌کنند. 
وی در پاسخ به این سوال که توصیه مقام معظم رهبری به پرهیز از «ولنگاری فرهنگی» در جامعه است و این مهم چقدر مورد توجه دولتمردان قرار گرفته است گفت: از کوزه همان برون تراود که در اوست. رهبری  درباره پاکدستی  مدیران بارها سخن گفتند اما چرا هنوز دزدی و اختلاس، آنهم به طرز  عجیب و غریبی صورت می‌گیرد؟ برخی از ارقام این اختلاس ها را مردم ایران حتی  نمی توانند روی کاغذ بنویسند و تعداد صفرهای آن را درست بشمارند. مگر بارها رهبری درباره اختلاس ، فساد اقتصادی و پاکدستی افراد سخن نگفتند؟ 
کارگردان فیلم «دوازده صندلی» در ادامه گفت: متاسفانه از بعضی تعابیر، تعریف درستی نداریم و  توجه و همتی برای تحقق آن هم نداریم...
لینک:
http://www.farsnews.com/13960213000855
Esmael Barari Instagram - حالتان خوش باد...
Esmael Barari Instagram -
Esmael Barari Instagram - حرف‌های دیوید لینچ
خاطره‌‌ها، انگاره‌ها

در مونتانا بزرگ شده‌ام، جایی که درخت‌های بلند دارد. پدرم محقق وزارت کشاورزی بود. در مورد جنگل و درخت به‌اندازه‌ی کافی میدانم؛ اما صدای کارخانه‌ها را دوست دارم. در صدای آن‌ها قدرتی وجود دارد. در مورد خود کارخانه‌ها و ابزارشان چیز زیادی نمی‌دانم ولی تصور می‌کنم به دنیای بزرگی قدم می‌گذاریم. در این فضاهای بزرگ چیزهای عجیب‌وغریبی رخ می‌دهد.

احساس می‌کنم در شهرهای بزرگ و غول‌آسا ترس انسان را فرامی‌گیرد. من شهرهای کوچک را دوست دارم. نه آن‌قدر کوچک که همه را بشناسید و نه آن‌قدر بزرگ که در آن گم شوید. شهر تویین پیکز چنین شهری است.

فیلادلفیا شهر عجیبی بود. نخستین جرقه‌های هیجان‌انگیز زندگی‌ام آنجا زده شد. پس‌ازآن سعی کردم در مورد زندگی، عمق و پوچی آن، کندوکاو کنم. در فیلادلفیا صحنه‌های باورنکردنی دیدم، مثل زن مسنی که خودش را بغل کرده بود و مثل بچه‌ها حرف می‌زد.

شاید فیلم‌هایم در عین عیان کردن ترس‌هایم، آن‌ها را پنهان کنند. نمی‌خواهم با هر صحنه‌ای خود را تحلیل کنم. جلو رفتن در مورد مفاهیم متغیر و تعبیر برانگیز گاه شما را چنان می‌ترساند که دیگر تمایلی به جلو رفتن پیدا نمی‌کنید.  روان‌شناسی، رمز و راز را از بین می‌برد و کیفیات جادویی ذهن را ویران می‌سازد. با روانشناسی، ذهن انسان را طبقه‌بندی می‌کنند و به تعاریف مشخصی دست می‌زنند. راز و رمز قدرت ذهن با روانشناسی از دست می‌رود و امکان تجربه و جستجوی بی‌پایان در این قلمرو بی‌انتها را از بین می‌برد.

باور نمی‌کردم زندگی چه لایه‌های پیچیده و جذابی دارد. با سطوح متفاوتی از ترس تا شوق و از خشونت تا معنویت؛ و کلید یافتن رمز زندگی با گذر از لایه‌ای به لایه دیگر نهفته است.

نمی‌خواهم همه‌چیز را چنان واضح نشان دهم تا تصاویر خیالی ذهنم ویران شوند. در راهرویی که چندان روشن نیست و نمی‌دانید به کجا می‌رسد، همیشه وقایع فوق‌العاده جذابی در انتظارتان هست.

اگر سورئالیسم با بیان ضمیر ناخودآگاه شکل می‌گیرد، می‌توانم بگویم به تعبیری یک سورئالیست هستم؛ اما فیلم‌های زیادی از بونوئل ندیده‌ام و حقیقت این است که در مورد سورئالیسم هم چیز زیادی نمی‌دانم.

در هر فردی، هم رشته‌های شیطانی وجود دارد و هم رشته‌های خوبی. فکر می‌کنم در سینما به دلیل وجود قصه، سفیدها باید کمی سفیدتر و سیاه‌ها کمی سیاه‌تر باشند. بخشی از درام قضیه از این تضاد برمی‌خیزد. سینما مثل رؤیا است، مثل قصه‌های کودکانه قصه‌های کودکانه از اصول مشخصی پیروی می‌کنند و یکی از این اصول، «کنتراست» است.  قصه‌های رازآلود جنایی را دوست دارم!
Esmael Barari Instagram - 📚 کسانی‌که امروز به کتاب روی می‌آورند؛ در آینده دیگران به آنها روی خواهند آورد!
Esmael Barari Instagram - «خداحافظ کلومبوس» «فیلیپ راث» نویسنده بزرگ آمریکایی درگذشت
«فیلیپ راث» نویسنده برنده جوایز بوکر و پولیتزر و از مهم‌ترین رمان‌نویسان قرن بیستم میلادی در سن ۸۵ سالگی درگذشت.
«راث» با اولین کتاب خود که با عنوان «خداحافظ کلومبوس» در سال ۱۹۵۹ که مجموعه داستان کوتاه بود به موفقیت و شهرت دست یافت و با این کتاب موفق به کسب جایزه ملی کتاب آمریکا شد اما بواسطه نگارش این کتاب مورد هجمه عده‌ای هم قرار گرفت که او را نویسنده‌ای ضدیهود می‌خواندند. وی ده سال بعد و در سال ۱۹۶۹ رمان ««شکایت پورتنوی» از یک نویسنده جوان و نوظهور به یک سلبریتی جنجالی تبدیل کرد. وی سپس به نوشتن رمان‌هایی چون «دارودسته ما» و داستان‌هایی کافکایی چون «سینه» روی آورد. بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۷ «راث» سفرهای منظمی به چک‌اسلواکی داشت و در آن‌جا با نویسندگانی چون «میلان کوندرا» و «واتسلاو هاول» ملاقات می‌کرد.

https://www.imdb.com/name/nm0744980/?ref_=tt_ov_wr
Esmael Barari Instagram - چه با تجارت و چه با دین و سیاست و مزخرفات دیگر و چه بدون ان موسیقی همواره راه خود را به سوی قلبهای شما پیدا میکند !!
اریک کلپتن
Esmael Barari Instagram - ‏در روز جهانی تلویزیون عرض خسته نباشیدی بگیم به همه ۵۰ هزار کارمند سیمای ملی و بودجه میلیاردی اش در حالی که در حلبی آبادهای حاشیه های شهر هم ماهواره خودنمایی می کنه و‌کسی تلویزیون نمی بیند !
Esmael Barari Instagram - فرانکو فونتانا  عکاس ۸۳ ساله ایتالیایی، که از او به عنوان وارث عکاسی مدرن و یکی از استادان بزرگ رنگ‌ شناسی و عکاسی رنگی یاد کرده‌اند.
Esmael Barari Instagram - استاد مرحوم رضا شریفی
هر ترم که در دانشگاه درس می دهم، ناخودآگاه فرصتی پیش می آید که نامش یا خاطره ای از او را نقل کنم!
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز،
مرده آنست که نامش به نکویی نبرند!
Esmael Barari Instagram - سالها پیش دبیری داشتیم ، بسیار مرد محترمی بود، با اینکه چند سالی از بازنشستگیش می گذشت ، ولی باز تدریس می کرد.
این دبیر محترم دو نقطه ضعف اساسی داشت.
یکی اینکه هر وقت عشقش می کشید در کلاس می خوابید و دیگر اینکه مباحث درسی را بعضی وقت ها جا به جا می گفت ، علتش هم سن زیاد ایشان بود . بسیاری او را از درس دادن برحذر کرده بودند . حق داشتند ، چون ایشان دیگر قدرت کلاس اداره کردن نداشت.
کلاس ما هم که به اصطلاح از دانشمندان روزگار دوران خودش تشکیل شده بود، همواره دنبال یک سوژه می گشتیم برای وقت گذرانی ، بعضی وقت ها که سوژه گیرمان نمی آمد بی دلیل به ترک دیوار می خندیدیم ، برای همین بسیار مایل بودیم این دبیر را از ما نگیرند زیرا وقتی می خوابید ما شاگردان کلی خوشحال بودیم و به کارهای روزمره خود می رسیدیم. حتی بسیاری در آن ساعت یواشکی از کلاس خارج و به حیاط می رفتند .
شاهکارترین اتفاقی که منجر شد اولیاء مدرسه بالاخره تصمیم بگیرند عذر دبیر محترم را بخواهند و یه جورایی آبرومندان ایشان را خانه نشین کنند روزی بود که این دبیر طبق معمول در کلاس ما خواب سنگینی ایشان را فرا گرفت ،ناگهان صدایی از این دبیر خارج شد که باعث منفجر شدن کلاس از خنده دانش آموزان شد.
ناظم از این بلبشو بازار به کلاس آمد و وقتی از موضوع ماجرا با خبر شد نتوانست جلوی خنده اش را بگیرد تازه خود همین رفتار سبب شد کلاس باز منفجر شود .
از فردا دیگر این دبیر مجبور شد برای حفظ ابروی خودش هم که شده خود را بازنشسته کند .
با گفتن این حکایت خواستم یه جورایی جامعه خودمان را تصویر سازی کنم .
کاش برخی بزرگان ما می آموختند در اوج کنار روند . این فرهنگی که در طول تاریخ گریبان این کشور را گرفته و بسیاری را به بی آبروگی کشیده است همچنان قربانی می گیرد .
ورزشکاران ما تا در اوج هستند کنار نمی روند و تا از سوی ملت و به دست خودشان خراب نشوند تصمیم به کناره گیری نمی گیرند .
به یاد دارم فیلم ضعیف یکی از کارگردانهای مشهور کشورمان را که قبلا کارهای بسیار خوبی از ایشان دیده بودم را دیدم به ایشان گفتم : استاد دیگه شما بهتر است فیلم نسازید و به تربیت شاگرد بپردازید ...
جالب است دو سال پیش ایشان فیلمی را با هزینه بسیار بالا ساختند،آنقدر کار ضعیف بود که خود تصمیم گرفتند این کار پخش نشود.
در غرب این رفتار سالهاست کنار گذاشته شده است.. کانال #داش_فریدصلواتی
روزنامه نگار. هنرمند
Esmael Barari Instagram - "این اوج مصیبت انسان عصر ماست: له کردن آنهایی که نمی فهمیم شان ، فهم خود را اوج فهم جهان دانستن." فردا شکل امروز نیست - نادر ابراهیمی
Esmael Barari Instagram - کازرون چه خبره؟
Esmael Barari Instagram - کلاس شاد!
Esmael Barari Instagram - اُردت  فیلمی دانمارکی به کارگردانی کارل تئودور درایر محصول ۱۹۵۵ است. این فیلم بر اساس نمایشنامه‌ای از کای مونک کشیش لوتری دانمارکی ساخته شده است که نخستین بار در سال ۱۹۳۲ اجرا شد. فیلم توانست شیر طلایی شانزدهمین جشنواره فیلم ونیز را از آنِ خود کند.پس از مصائب ژاندارک، اردت نخستین فیلمی از درایر بود که توانست به سرعت مورد تحسین منتقدان قرار بگیرد و به طور ویژه‌ای در کشور خودش دانمارک در میان منتقدان و تماشاگران و همینطور منتقدان دیگر کشورها محبوب بود. (به دانمارکی👈Ordet  به معنی کلام)
Esmael Barari Instagram - روزی حضرت عیسی (ع) از صحرایی می‌گذشت. در راه به عبادتگاهی رسید
که عابدی در آنجا زندگی می‌کرد و با او مشغول سخن گفتن شد.
در این هنگام جوانی که به کارهای زشت و ناروا مشهور بود، از آنجا گذشت.
وقتی چشمش به حضرت عیسی (ع) و مرد عابد افتاد، پایش سست شد و از رفتن بازماند. همانجا ایستاد و گفت:
خدایا! من از کردار زشت خویش شرمنده‌ام. اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنش کند، چه کنم؟
خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر.
مرد عابد تا آن جوان را دید، سر به آسمان بلند کرد و گفت:
خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناهکار
محشور نکن.
در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو:
ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمی‌کنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینی، اهل دوزخ!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📖 کیمیای سعادت✍️ محمد غزالی
Esmael Barari Instagram - پاراجانف در مصاحبه‌اي درباره فيلم افسانه قلعه سورام:
«براي ساختن اين فيلم خيلي سختي كشيدم. بعد از پانزده سال وقفه، آدم ديگر نمي‌تواند كار كند. يك بالرين ديگر نمي‌تواند مثل گذشته برقصد؛ يك نوازنده، اگر ويلون «استراديواريوس» هم به او بدهند، ديگر نمي‌تواند مثل سابق بنوازد. دور نگه داشتن يك آدم از هنرش بدترين مجازات‌هاست. اينكه بعد از پانزده سال به خودم اجازه دادم دوباره دست به دوربين ببرم، براي اين بود كه زمان درازي را صرف آماده ساختن خود كردم. با اين همه فيلم از نظر دقت، عمق و حتي صداقت عيب‌هايي دارد. ...»
از متن کتابم درباره‌ی سینما و زندگی سرگئی پاراجانف.
Esmael Barari Instagram - 📙 به سلامتی خانومها ✍️ به نظر من زن همه چیز ماست! بدون زن، دنیا هیچ فرقی با ویلون‌زن بدون ویلون، مگسک بدون تفنگ یا سوپاپ بدون قره‌ نی نداشت. ما به جرات می‌تونیم بگیم که هیچ مساعده‌ای برامون جای زن رو نمی‌تونه بگیره. از آقایون شاعر سوال می‌کنم: چه کسی الهام‌بخش شما بود در اون شب‌های دلنشین مهتابی ...
شما چی آقایون طنزپرداز؟ آیا واقعا موافق نیستید که بدون حضور زن‌ها، داستان‌های شما نه‌ دهم جذابیت خودشون رو از دست می‌دادن؟ مگه بهترین لطیفه‌ها اونهایی نیستن که همه نمک‌شون توی دم دراز و فنر دامن‌ها مخفی شده؟ 
به آقایون نقاش هم دیگه نیازی نیست یادآوری کنم که خیلی از آنها فقط به این دلیل اینجا نشستن که بلدن خانم ها رو تصویر کنن...! آنتوان چخوف
Esmael Barari Instagram - هنوز از این خبر شوکه ام!
بهاره للهی، دختری شجاع و سخت کوش بود که با دیدن فیلم کوتاهی از او در جشنواره سینمای جوان، به همکاری دعوت شد. 
🖤 بهاره للهی, دستیاری کارگردان، پشت صحنه تله فیلم گرداب ۱۳۸۹
🖤خدایا، این چه سرنوشت پلیدی‌ است که دامان ملت ایران را گرفته است؟😥
Esmael Barari Instagram - انسانهاى بی‌سواد قرن ٢١، كسانى نيستند كه نمی‌توانند بخوانند و بنويسند. 
بلكه كسانى هستند كه نمی‌توانند ياد بگيرند آنچه ياد گرفته‌اند را رها كنند و دوباره ياد بگيرند!
Esmael Barari Instagram - ‍ 🔴 سياوش 
يكى از مظلومترين چهره هاى شاهنامه است كه وقتى زن پدرش سودابه ، به او دل بست هرگز به مكر نامادرى گرفتار نشد.. تااينكه اين جسارت به گوش پدرش كيكاووس رسيد و شديدا مورد خشم او گرديد ،
 سياوش از پدر خواست تا براى اثبات پاكى و بيگناهيش ازهفت تونل آتش گذر كند و اگر سالم بيرون آمد، آنرا دليل بى گناهيش بداند 
این  آزمون آتش در آخرين سه شنبه (بهرام شید) سال انجامید و او سرفرازانه بيرون آمد ، 
به دستور  پدر قرار شد که فردایش یعنی چهارشنبه (تیر شید) در وسط میدان اصلی شهر سوری به کل مردم بدهد که شد چهارشنبه سوری ...
و اين روز جشن ملى شناخته شد. 
وماهم واپسين سه شنبه را به ياد پاكى و انسانيت با پريدن از روى آتش جشن ميگيريم .....
چهارشنبه سوری در حقیقت نشانی از پاکی ایرانیان است 
چهارشنبه سوري... خوش!
Esmael Barari Instagram - دو واقعیت فقر فرهنگی مردم!

چارلی چاپلین : 
من هر قدر با کار طنز، کوشش کردم تا مردم " بفهمند" 
اما آنها  فقط " خندیدند " 
امام سجاد (علیه السلام) : 
پدرم با برترین مردان زمان خویش در خون غلطید تا مردم " بفهمند"
 اما آنان فقط
"  گریه کردند "
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Esmael Barari Instagram - چهل روز گذشت...
Esmael Barari Instagram - با دیدن این کلیپ قلبم شکست. در تمام طول دوران فعالیت سینمایی‌ام، آقای مهرجویی بت من بود. نه لحاظ عقاید و نه حتی فیلمهایش، که سلیقه سینمایی من چیز دیگری‌است، بلکه بخاطر حرفه‌ای بودن و استقلال کامل وی در فیلمسازی است.
او موفق شده در دو رژیم متفاوت، و بلکه در نزد مدیران رنگ برنگ و متضاد دوره جمهوری اسلامی، همواره فیلم خودش را بسازد و از آن مهمتر، هواداران و علاقمندان و حتی فرهنگ سینمای خودش را پدید آورد و البته، حفظ کند. همواره و در همه دوران‌ها، روی موج شنا کرده و هیچگاه چراغش بی فروغ نبوده. همواره، در هر دوره ای، همه مدیران ریز و درشت، لایق و نالایق، آرزو کرده‌اند که او هم فیلمی در این ضیافت داشته باشد و نیز او، همیشه فیلم خودش را ساخته است. بابت ساخت فیلمهایش، مجبور به چاپلوسی، فرومایگی و جیره‌خواری نبوده و هیچگاه سرافکنده از پذیرش پیشنهادی شرم‌آور نبوده است. 
این که آدمی تا این حد مقتدر، چنین مورد حسادت وحقد و کینه قرار گیرد که خود‌خواسته جلوی دوربین، از رنج بی‌عدلتی و سر. رفتن کاسه صبر ناله کند، مایه ترس و نگرانیست. بقول دوست دانایی، ما همواره از عظمت و بزرگی جثه دایناسورها شنیده ایم و تلخی فرو افتادن این کوههای گوشت و عضله را در تاریخ دیده ایم ولی این دردناکترین لحظه تاریخ نیست!
دردناک ترین لحظه تاریخ، زمانیست که موشها و حشرات موذی و کوچک، بی ترس و واهمه، برای زنده ماندن، زنده زنده این موجودات عظیم‌‌الجثه را خورده اند و تمام کرده‌اند و دایناسورها، بی حرکت و ناتوان، با چشمان خونین و اشکبار این لحظات را تماشا کرده‌اند.آخر چرا با این فیلمساز محترم و سخت‌کوش، چنین کرده‌اند؟
من هم در این تحصن، ایشان را همراهی خواهم کرد. بنظر من داریوش مهرجویی، حرفه‌ای ترین کارگردان سینمای ایرانست.
Esmael Barari Instagram - بزودی!
نقد و نمایش صد فیلم
برای تمام علاقمندان سینما
دانشگاه علمی کاربردی سروش
Esmael Barari Instagram - روحش شاد و آرام..
سال پیش در چنین روزهایی دوست قدیمی ام، علی معلم و حالا دوست قدیمی ترم لوون خان گلدیان (هفتوان) رو از دست دادم و چقدر اندوهگینم💔
با لوون در سال ۶۳ و در جلسه کنکور، در یکی از کریدورهای دانشگاه شهید بهشتی آشنا شدم... برای امتحان کنار هم نشسته بودیم و در آن هوای تابستانی در اولین کنکور پس از تعطیلی دانشگاهها، هردو بشدت عرق می ریختیم و همین برای رفاقت مان کافی بود. 
بعد از کنکور به او در کلیسایی در اوایل خیابان طالقانی غربی سر زدم، لوون در رشته بازیگری دانشگاه تهران قبول شده بود و من در رشته سینمای دانشگاه هنر با رتبه  ۱۰ پذیرفته شدم. شاهکار کرده بودیم!.. خدا می داند که از قبولی هردویمان در رشته دلخواه، چقدر شادی کرد... چه قلب «کودکی» داشت!
🌑 تلخ است، مرگ یک دوست قدیمی...
Esmael Barari Instagram - ✍️ مارک تواین:
"آدم که پیامبر بود سیب، او را نه بخاطر سیب بودن ، بلکه براى ممنوع بودنش ، وسوسه کرد . شما در جامعه‌‌ای با هزار نوع ممنوعیت از بشر چه توقعی دارید" ؟!
Esmael Barari Instagram - #داستان_کوتاه

ﺷﺎﻋﺮ ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺪ .
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﭘﺮﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﻋﺮ ﺩﺍﺩ ،
ﻭ ﺷﺎﻋﺮ، ﺷﻌﺮﯼ ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ .
ﺷﺎﻋﺮ ﭘﺮ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻻﯼ ﺩﻓﺘﺮ ﺷﻌﺮﺵ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺷﻌﺮﻫﺎﯾﺶ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ .
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺷﻌﺮ ﺷﺎﻋﺮ ﺭﺍ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﮔﺮﻓﺖ .
ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺖ : ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ . ﺩﯾﮕﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﻥ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .!
ﺯﯾﺮﺍ ﺷﺎﻋﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﺩ ، ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ،
ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﺪ ، ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ . ✍️ شل سیلوراستاین
Esmael Barari Instagram - «اسماعیل براری»:
برای «بودجه‌های سینمایی» هیچ مدیریتی نیست/ «سینما» بدل شده به «فرصتی برای پولشویی» و به زودی گَند آن در می‌آید!
https://www.cinemapress.ir/news/149410/
Esmael Barari Instagram - 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه رسانه به نمایش درآمد!
۹۷/۸/۲۲
@cinema_student
Esmael Barari Instagram - 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه البرز به نمایش درآمد
Esmael Barari Instagram - تقدیم به:
به آنان که با قلم تباهی دهر را
به چشم جهانیان پدیدار می کنند...
Esmael Barari Instagram - - سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی!
اسماعیل براری:
آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست!
فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند.
اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها تولید فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم.
وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟
براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد.
او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است.
 کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود.
او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف  و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته هستند!
Esmael Barari Instagram - مرحوم حاج محمد رضا آقاسی:

بی سر و سامان توام یا حسین
دست به دامان توام یا حسین
Esmael Barari Instagram - دوره آموزشی:
کارگردانی داستانی
کارگردانی مستند

اسماعیل براری
اندیشه نو، کرج
Esmael Barari Instagram - گفتگوی مستقیم #داش_فریدصلواتی با

استاد #اسماعیل_براری 

نویسنده ، کارگردان و استاد دانشگاه 

موضوع گفتگو :
" آسیب شناسی سینمای کودک و نوجوان "

پنج شنبه ۱۱ دی ماه ساعت ۸ شب

این گفتگو را از صفحه اینستاگرام  #داش_فریدصلواتی 

http://www.instagram.com/faridsalavati
دنبال کنید.
Esmael Barari Instagram - هر حکومتی که
بجای مبارزه با فساد
به حذف منتقدانش اولویت دهد
محکوم به فساد فراگیر
و زوال_سیاسی است .
Esmael Barari Instagram - سالهاست به این نتیجه رسیده ام که کلیه آثار هنری بویژه موسیقی معاصر ایرانی، برداشتی از منابع دور و نزدیک جهانی است. سرانجام منبع استاد شجریان هم کشف شد. 
ربنا..
فیلم سلامه ۱۹۴۴
ترانه: ام کلثوم
@cinema_student
Esmael Barari Instagram - مادرم می‌گفت من امروز غروب در انزلی بدنیا اومدم و تمام شب تا صبح، باران سیل‌آسا باریده است☔️ شاید همین داستانهای کودکی مرا به طبیعت باران علاقمند کرده باشد.
بچه که بودم، می‌پنداشتم که باران همزاد منست. باور کرده بودم که در هر فصل و ماه از سال، اگر حتی یک سر کوتاه به خانه در رشت بروم، باران می بارد... و عجیب این‌که می‌بارید!💦
یک‌بار در وسط تابستان با اتوبوس از شهر رشت عبور کردم‌ و حتی توقف هم نداشتم و از دلم گذشت که اینبار دیگر نمی‌شود! حتی لحظه ای از این فکرم نگذشته‌بود که برف پاک کن راننده شروع بکار کرد🌧  و من شیشه کناری را باز کردم و دستم را بیرون بردم تا از باران خیس شود.
اراده می‌کردم، باران می‌آمد! یک بار در تهران، در دفترم خودم را به چالش کشیدم و طلب باران کردم و در برابر چشمان حیرت‌زده‌ام، اون روز زیر باران به خانه برگشتم. 
اما سالهاست که این بازی تمام شده است. انگار کودکی درونم برای این پندارها، بزرگ شده‌ و تمام شده‌است و دیگر مردی بی‌باران شده‌ام!
Esmael Barari Instagram - بقول جمشید: پوتین اومده انزلی منتظر مدیر کل ارشاد گیلانه 😂
Esmael Barari Instagram - داستان قورباغه و مهندس!
 روزی یک مهندس در حال عبور از یک جاده بود که یک قورباغه او را صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی، من به پرنسس زیبایی تبدیل خواهم شد!
او خم شد، قورباغه را بلند کرد و در جیبش گذاشت.
قورباغه دوباره صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! مهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت.
قورباغه این بار گریه کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! این بار نیزمهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت.
سرانجام قورباغه پرسید : موضوع چیست؟ من به تو گفتم من یک پرنسس زیبا هستم، که با تو برای یک هفته خواهم ماند. چرا مرا نمی بوسی؟ مهندس گفت : نگاه کن! من یک مهندسم! برای من یک دوست دختر جالب نیست! اما یک قورباغه سخنگو واقعاً برایم جالب است!
Esmael Barari Instagram - هنوز داغ عكس جسد دختر بچه سوري  لب دريا بر دل بود كه عكس دختر ميانماري بر قلب يورش برد. خداي من كجايي ؟
Esmael Barari Instagram - 🔴 نمایش ویژه:
فیلم سینمایی "گزارش مریم"
تهیه کننده و کارگردان: اسماعیل براری
بازیگران: فرامرز قریبیان، نیلوفر محبی، علیرضا اوسیوند، لیلا بوشهری، رضا فیاضی...
زمان: ساعت 17 ، جمعه ۵ مهر ۱۳۹۸
مکان: برج آزادی

تالار دانشجویان سینما
@cinema_student
Esmael Barari Instagram - روحش شاد. مرحوم اکبر قاسمی، مسئول لابراتوار عکاسی دانشکده سینما و تاتر دانشگاه هنر، مرد خوب و مهربانی بود و یار مکمل استاد مرحوم رضا شریفی، مدرس بی نظیر کلاس عکاسی و فیلمبرداری در سالهای دهه شصت... بی اغراق به همه دانشجویانی که در آن دانشکده، عکاسی کرده و عکسی چاپ کرده اند، حقی به گردن داشت!
Esmael Barari Instagram - من در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی که نمی‌دوند.
✍️ دكترعلى شريعتي
Esmael Barari Instagram - تصویری نایاب از شیر ایرانی در تخت جمشید
بی‌کفایتی، بی‌فرهنگی و شکار بی‌رویه نسل این شیر و خیلی چیزهای دیگر را در این سرزمین منقرض کرد!
Esmael Barari Instagram - آيا ممكن است جهان ما هم از ارتعاش يك موسيقى بوجود آمده باشد ؟! 🌿
Esmael Barari Instagram -
Esmael Barari Instagram - دوستان، بعنوان کسی که اخیرا بیماری کوید۱۹ رو پشت سر گذاشته، از شما دعوت می کنم که حداقل دو بار این کلیپ را تماشا کنید!
Esmael Barari Instagram - مولانای جان

مائیم که از بادهٔ بی‌جام خوشیم
هر صبح منوریم و هر شام خوشیم
گویند سرانجام ندارید شما
مائیم که بی‌هیچ سرانجام خوشیم
Esmael Barari Instagram - 🔴چرا کتاب نمی خوانیم؟!

 زیرا از شک کردن در پایه‌های نظری‌مان می‌ترسیم.

 زیرا احساس می‌کنیم به قله‌های یقین رسیده‌ایم و دچار همه چیزدانی شده‌ایم.

 چون هنوز در دوره فرهنگ شفاهی به سر می‌بریم.

چون دچار تنبلی و بی‌حالی شده‌ایم.

زیرا بیش از حد ساده انگاریم و اهل تحلیل را به تمسخر می‌گیریم.

زیرا ملتی شنیداری و مقلد هستیم.

زیرا ارزش دانایی و آگاهی را نمی‌دانیم.

 زیرا سطح خوشایندهای ما به نحو رقت‌انگیزی نزول کرده است.

 زیرا راه تقلید و پیروی و تبعیت را راحت‌تر یافته‌ایم.

 زیرا در زندگی اجتماعی‌مان، دانا شدن و خردمندانه زیستن جایی ندارد و دردی از ما دوا نمی‌کند!
Esmael Barari Instagram - اسماعیل براری:
🔴 فایده جشنواره فیلم کودک چیست؟

http://www.farhangianpress.ir/?p=26277
Esmael Barari Instagram - #تالار_دانشجویان_سینما
همه علاقمندان، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاههای سینمایی می توانند در این تالار بطور آزادانه شرکت کنند.
هر هفته چندین صفحه مقاله و تحقیق توسط بچه ها و دانشجوهای سینما تولید می شود که پس از مطالعه و ارزش گذاری، عملا بایگانی شده و می دانیم که این هدر رفت، در نوع خود یک فرصت سوزی بشمار می رود. به همین دلیل این تالار افتتاح شده است تا مقالات، دستآوردها، آثار و تحقیقات سینمایی در این تالار نگهداری و تبادل شود. البته استفاده از همه مطالب مشروط به ذکر نام ماخذ برای همه و همیشه آزاد می باشد و اصولا این کار برای اینست که دهها دانشجوی هنری و سینمایی بتوانند با کمک هم یک موضوع تحقیقی را تکمیل کنند.
کانال:
@cinema_student
گروه:
https://t.me/joinchat/BO6XeUGLuWSpyWlXA51B8g
Esmael Barari Instagram - تریلر فیلم گزارش مریم 
ساخته اسماعیل براری 
تجربه ای از امین عارف 
دانشجوی رشته تدوین واحد ۴ 🔴 بزودی!
نمایش خصوصی فیلم سینمایی «گزارش مریم»
کارگردان: اسماعیل براری
ویژه دوستان😊
Esmael Barari Instagram - حاج ابراهیم کیهانی دعوت حق را لبیک گفتند🖤
ایشان سوابق بسیاری در سینمای قبل و بعد از انقلاب داشت. از جمله این که تهیه کننده تمام فیلمهای روایت فتح بود. 
همچنین تدوین همه فیلم هایم از تنهایی و کلوخ و شهر در دست بچه ها،  و سپس جهنم سبز، کویر مرگ، روز باران، گزارش مریم ...تا آخرین فیلمم ۱۲ صندلی را هم ایشان انجام داده بود. روحش شاد🖤
مرحوم حاج آقا کیهانی، قریب به ده سال پس از جنگ، کلیه نگاتیوهای فیلمهای جنگی از سوپر هشت های گروه چهل شاهد تا ... را از انبار لابراتوار تلویزیون یافته، راف کات و دوبلیکیت کشیده و فهرست کرده است و اینچنین آرشیو بزرگی از آثار آن سالها فراهم ساخته است. سرانجام هم در سالروز جنگ از دنیا رفت!
Esmael Barari Instagram - نمایش دانشجویی
فیلم سینمایی کویر مرگ
دانشگاه سروش
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۱
ساعت ۳ تا ۵
Esmael Barari Instagram - یا رب این آتش که در جان من است...
دکتر غلامعلی بسکی (۱۳۹۸- ۱۳۱۰)

روحش شاد و آرام... من فقط یک بار او‌ را ملاقات کردم!
نزدیک به ۲۰ سال پیش برای ساختن فیلمی با مفهوم زیارت، به مشهد و آستان قدس ضوی دعوت شدم. ایشان هم تشریف داشتند و چه دیدار باشکوهی!
پیرمرد می گفت که در شهرشان، کنار جاده، خانه ای در باغی بزرگی دارد و باغ را وقف عشق کرده است😁❤️ هر زوج عاشقی که دنبال جای خلوتی بودند، هر روز «در» باغ ایشان به صرف میوه و صفا، برویشان باز بود!
اسماعیل براری
Esmael Barari Instagram - سیاست یعنی چه ؟ 
یک یهودی مجوز مهاجرت از روسیه به اسراییل را کسب کرد.
هنگام خروج از روسیه در فرودگاه مامور وسایل او را چک کرد یک مجسمه دید از او پرسید:
این چیه؟
مرد گفت:
شکل سوالت اشتباهه آقا؟
بپرس این کیه؟
این مجسمه لنین مرد بزرگ روسیه است که توی تمام کشور عدالت و دموکراسی برقرار کرد
من هم برای بزرگداشت این شخص مجسمه اش همیشه همراهمه...
مامور گمرک گفت:
درسته آقا، بفرمایید.
در فرودگاه اسراییل مامور گمرک هنگام تفتیش مجسمه را دید و از یهودی پرسید:
این چیه؟
مرد گفت:
بگو این کیه؟
این مجسمه مرد منفور و دیوانه ای است که مرا مجبور کرد از روسیه برم بیرون
مجسمه اش همیشه همرامه که تف و لعنتش کنم.
مامور گمرک گفت:
بله درسته آقا،بفرمایید.
چند روز بعد که یهودی توی خونه اش همه فامیل را دعوت کرد
پسر برادرش مجسمه را روی طاقچه دید و پرسید:
این کیه؟
مرد گفت:
پسرم سوالت اشتباهه
بپرس این چیه؟
این ده کیلوگرم طلای ۲۴ عیاره که بدون عوارض گمرکی از روسیه به اینجا آوردم! «سیاست، یعنی اینکه یک حرف را به مردم به صورتهای مختلف بیان کنی»!
Esmael Barari Instagram - چه زود یکسال گذشت!
بمناسبت اولین سالگرد درگذشت مادر مهربان:
انیس خاتون سلیمانی امیری (براری)
Esmael Barari Instagram - اينكه خدا انسان را آفريد يا انسان خدا را، انتهاي كفر نيست بلكه آغاز تفكر است!
(نيچه)
Esmael Barari Instagram - روبر برسون: «چنان باش ‌که باورت کنند. دانته که در تبعید و در خیابان‌های ورونا قدم می‌زد مردم در گوش یکدیگر می‌گفتند او هر زمان اراده کند به دوزخ می‌رود و خبرهایی از آنجا می‌آورد!»
Esmael Barari Instagram - ششم آبان،۲۸  اکتبر روزجهانی انیمیشن که به مناسبت اولین نمایش و اکران عمومی انیمیشنی بنام«پی یرو ی بینوا» توسط دستگاه پراکسی نوسکوپ آقای امیل رینو در سال ۱۸۹۳ نام گذاری شده است.  امیر محمد دهستانی
Esmael Barari - 146 Likes - 🔴 نمایش فیلم مستند سینمایی: «سرود عاشقانه»
کارگردان: اسماعیل براری 🔹روایتی مستند از لحظه ای تاریخی
پژوهش: محمد رسولی
تصویر: احمد حائری
صدا : محمد علیزاده
تدوین: حسین تهرانی 🔹زمان: پنجشنبه، ۱۱ بهمن ۹۷
ساعت: ۴ بعد ازظهر
مکان: موزه میدان آزادی 🔸(ورود برای عموم آزاد است)
چشم انتظارتان هستم!🌸

146 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 نمایش فیلم مستند سینمایی: «سرود عاشقانه» کارگردان: اسماعیل براری 🔹روایتی مستند از لحظه ای تاریخی پژوهش: محمد رسولی تصویر: احمد حائری صدا : محمد علیزاده تدوین: حسین تهرانی 🔹زمان: پنجشنبه، ۱۱ بهمن ۹۷ ساعت: ۴ بعد ازظهر مکان: موزه میدان آزادی 🔸(ورود برای عموم آزاد است) چشم انتظارتان هستم!🌸
Likes : 146
Esmael Barari - 141 Likes - کم نبودند روشنفکرانی که تلویزیون را بوق دروغ نامیدند که باید زد و خردش کرد. ولی هیچیک مثل این نازنین در بیجار کردستان چنین تحولی در فایده جعبه جادو نکرده است… بگذریم که بعنوان آجر هم قابل اعتماد نیست!

141 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : کم نبودند روشنفکرانی که تلویزیون را بوق دروغ نامیدند که باید زد و خردش کرد. ولی هیچیک مثل این نازنین در بیجار کردستان چنین تحولی در فایده جعبه جادو نکرده است… بگذریم که بعنوان آجر هم قابل اعتماد نیست!
Likes : 141
Esmael Barari - 127 Likes - فوتبال ساحلی و رقص زنان دبی
به به ببینین کی اونجا قایم شده
«علی كفاشيان» همونی که مخالف حضور زنان تو ورزشگاهه،
انگار فقط این چیزا واسه ملت حرومه!

127 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : فوتبال ساحلی و رقص زنان دبی به به ببینین کی اونجا قایم شده «علی كفاشيان» همونی که مخالف حضور زنان تو ورزشگاهه، انگار فقط این چیزا واسه ملت حرومه!
Likes : 127
Esmael Barari - 126 Likes - آخرین جلسه کلاس ... یک ترم تمام شد!

126 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : آخرین جلسه کلاس … یک ترم تمام شد!
Likes : 126
Esmael Barari - 120 Likes - ای همه دوستانم که در این روزها، سخاوتمندانه به من انرژی و یاری داده اید، از محبت شما سپاسگذارم و خدا را شکر می گویم که بیماری را بخوبی پشت سر گذاشته و قلبم در سلامت برای شما می تپد!❤️

120 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ای همه دوستانم که در این روزها، سخاوتمندانه به من انرژی و یاری داده اید، از محبت شما سپاسگذارم و خدا را شکر می گویم که بیماری را بخوبی پشت سر گذاشته و قلبم در سلامت برای شما می تپد!❤️
Likes : 120
Esmael Barari - 117 Likes - آدم كسي مباش!
(خاطره)

معلم عزيزي،  دو سه باري، چند نفر از ما  را برد منزل علامه جعفري . ما بچه ها، روي زمين دورش مي نشستيم و او با آن شمايل با نمك و  لهجه شيرين آذري، برايمان حرف مي زد. بلد بود از آن اوج فلسفه و معقولات  فرو آيد و با يك مشت پسر بچه سر به هوا ، ارتباط فكري برقرار كند! 
علامه جورابهايش را نشانمان داد و با افتخار، تعريف كرد چقدر در رفوي جوراب مهارت دارد. يك ذره منيت و رعونت و جبروت آخوندي نداشت. اصلا آخوند نبود. آدم بود.  نور به قبرش ببارد. 
از آن نشست ها ، دو قصه از تحارب شخصي علامه يادم مانده كه امروز، يكي را برايتان  نقل مي كنم.

آقاي من كه شما باشي، نقل به مضمون، علامه گفت: 
روزي طلبه فلسفه خواني نزد من آمد تا برخي سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعديست كه استاد خوبي نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديع داشت كه بي پاسخ مانده بود.  پاسخ ها را كه مي شنيد، مثل تشنه اي بود كه آب خنكي يافته باشد. خواهش كرد برايش درسي بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندي كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتي يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت درو كاسته نشد. مي دانستم اين شيفتگي، به استقلال فكرش صدمه مي زند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قرباني استقلال ضميرش كنم.

روزي كه قرار بود براي درس بيايد، در خانه را نيم باز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازي و حركات كودكانه كردم. ديدمش كه سر ساعت، آمد. از كنار در، دقايقي با شگفتي مرا نگريست. با هيجان، بازي را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بي يك كلمه، رفت كه رفت. 
اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفري با آنهمه خدمات فكري و فرهنگي به اسلام ، گفت :
براي آخرتم به معدودي از اعمالم، اميد دارم. يكي همين دوچرخه بازي آنروز است! 
درس استاد آن شب آن بود كه دنبال آدمهاي بزرگ بگرديد و سعي كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. اما مريد و واله كسي نشويد. شما انسانيد و ارزشتان به ادراك و استقلال عقلتان است. عقلتان را تعطيل و تسليم كسي نكنيد. آدم كسي نشويد، هر چقدر هم طرف بزرگ باشد!

محمّد حسين كريمي پور

117 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : آدم كسي مباش! (خاطره) معلم عزيزي، دو سه باري، چند نفر از ما را برد منزل علامه جعفري . ما بچه ها، روي زمين دورش مي نشستيم و او با آن شمايل با نمك و لهجه شيرين آذري، برايمان حرف مي زد. بلد بود از آن اوج فلسفه و معقولات فرو آيد و با يك مشت پسر بچه سر به هوا ، ارتباط فكري برقرار كند! علامه جورابهايش را نشانمان داد و با افتخار، تعريف كرد چقدر در رفوي جوراب مهارت دارد. يك ذره منيت و رعونت و جبروت آخوندي نداشت. اصلا آخوند نبود. آدم بود. نور به قبرش ببارد. از آن نشست ها ، دو قصه از تحارب شخصي علامه يادم مانده كه امروز، يكي را برايتان نقل مي كنم. آقاي من كه شما باشي، نقل به مضمون، علامه گفت: روزي طلبه فلسفه خواني نزد من آمد تا برخي سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعديست كه استاد خوبي نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديع داشت كه بي پاسخ مانده بود. پاسخ ها را كه مي شنيد، مثل تشنه اي بود كه آب خنكي يافته باشد. خواهش كرد برايش درسي بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندي كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتي يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت درو كاسته نشد. مي دانستم اين شيفتگي، به استقلال فكرش صدمه مي زند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قرباني استقلال ضميرش كنم. روزي كه قرار بود براي درس بيايد، در خانه را نيم باز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازي و حركات كودكانه كردم. ديدمش كه سر ساعت، آمد. از كنار در، دقايقي با شگفتي مرا نگريست. با هيجان، بازي را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بي يك كلمه، رفت كه رفت. اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفري با آنهمه خدمات فكري و فرهنگي به اسلام ، گفت : براي آخرتم به معدودي از اعمالم، اميد دارم. يكي همين دوچرخه بازي آنروز است! درس استاد آن شب آن بود كه دنبال آدمهاي بزرگ بگرديد و سعي كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. اما مريد و واله كسي نشويد. شما انسانيد و ارزشتان به ادراك و استقلال عقلتان است. عقلتان را تعطيل و تسليم كسي نكنيد. آدم كسي نشويد، هر چقدر هم طرف بزرگ باشد! محمّد حسين كريمي پور
Likes : 117
Esmael Barari - 113 Likes - از لاشه چرخه متوقف شده سینمای کودک، پرچمی برای دریافت بودجه ساخته‌شده است 

تهران (پانا) - «اسماعیل براری»، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران از حال بد فیلم‌سازی در حوزه کودک، علی‌رغم مشخص بودن راهکارهای حل مشکلات آن سخن گفت و عنوان کرد که چرخه سینمای کودک متوقف‌شده است و تنها از لاشه آن پرچمی ساخته‌شده تا از آن شیر نفت کذایی بودجه‌ای گرفته شود.

«اسماعیل براری»، فیلم‌ساز حوزه کودک و نوجوان با گلایه از بی‌توجهی به نقدها، پیشنهادها و نگاه‌های کارشناسی مطرح‌شده در حوزه کودک و نوجوان عنوان کرد: «من متاسفانه صاحب مقاله کوتاهی هستم که 13سال است که هر سال در همین ایام، بدون اضافه شدن حتی یک سطر تجدید چاپ می شود و موضوع مشکلات سینمای کودک را طرح مسئله می کند و درواقع بین مطبوعات فرهنگی دست به دست می چرخد. سوال اینجاست که چرا وقتی همه مشکل را درک می‌کنیم و راه‌حل مشخصی هم ارایه شده است، همچنان سرگردانیم و باز هم به دنبال راهکار هستیم. آیا با سرنوشت کودکانمان که بچه‌های ما هستند و در آینده نه‌چندان دوری قرار است جای ما را پر کنند، شوخی می‌کنیم؟»

مشکلات سینمای کودک موضوعی است که هرسال تکرار می‌شود و نه اینکه فراموش شود. گاهی فکر می‌کنم ما نق زن ها، خودمان بخشی از این مراسم پذیرایی هستیم. اصلاً نه قرار است مشکلی طرح شود و نه اراده ای برای حل مشکل وجود دارد بلکه ما با طرح مشکلات و مسائل و راهکارها به‌طور مداوم بخشی از پایکوبی مهمانی جذب این بودجه دولتی هستیم

بیش از10 سال است که مشکلات سینمای کودک را با راه‌حل گفته‌ایم
کارگردان فیلم «تنهایی و کلوخ» و برنده پروانه زرین جایزه ویژه هیئت داوران بابت بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان در سال68، گفت: «هرسال بودجه‌ای از راه می رسد که به هر دلیلی برای سینمای کودک تحت عنوان «جشنواره کودک» خرج می‌شود. درواقع سهمی از شیر نفت با نام سینمای کودک کنده‌شده و طبعا دندان‌هایی برایش تیز می‌شود. این ضیافت نیازمند عوامل، تزیینات، مخالفان و موافقانی است و به مرور همه ما با هر طرز فکری، بخشی از این سفره رنگین می‌شویم گرچه بعد از تمام شدن این مهمانی نه نشانی از کودک می‌ماند و نه سینمای کودک. آنچنان که یادمان می رود که مثلا دو سال پیش، چه گفتیم و چه شنیدیم و چه فیلمی در آن به نمایش درآمده است. اصلا این مهمانی سینمای کودک فقط به همین سطح بحث‌ها نیاز دارد، نه چیزی بیشتر...

http://pana.ir/news/1201602

113 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : از لاشه چرخه متوقف شده سینمای کودک، پرچمی برای دریافت بودجه ساخته‌شده است تهران (پانا) – «اسماعیل براری»، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران از حال بد فیلم‌سازی در حوزه کودک، علی‌رغم مشخص بودن راهکارهای حل مشکلات آن سخن گفت و عنوان کرد که چرخه سینمای کودک متوقف‌شده است و تنها از لاشه آن پرچمی ساخته‌شده تا از آن شیر نفت کذایی بودجه‌ای گرفته شود. «اسماعیل براری»، فیلم‌ساز حوزه کودک و نوجوان با گلایه از بی‌توجهی به نقدها، پیشنهادها و نگاه‌های کارشناسی مطرح‌شده در حوزه کودک و نوجوان عنوان کرد: «من متاسفانه صاحب مقاله کوتاهی هستم که 13سال است که هر سال در همین ایام، بدون اضافه شدن حتی یک سطر تجدید چاپ می شود و موضوع مشکلات سینمای کودک را طرح مسئله می کند و درواقع بین مطبوعات فرهنگی دست به دست می چرخد. سوال اینجاست که چرا وقتی همه مشکل را درک می‌کنیم و راه‌حل مشخصی هم ارایه شده است، همچنان سرگردانیم و باز هم به دنبال راهکار هستیم. آیا با سرنوشت کودکانمان که بچه‌های ما هستند و در آینده نه‌چندان دوری قرار است جای ما را پر کنند، شوخی می‌کنیم؟» مشکلات سینمای کودک موضوعی است که هرسال تکرار می‌شود و نه اینکه فراموش شود. گاهی فکر می‌کنم ما نق زن ها، خودمان بخشی از این مراسم پذیرایی هستیم. اصلاً نه قرار است مشکلی طرح شود و نه اراده ای برای حل مشکل وجود دارد بلکه ما با طرح مشکلات و مسائل و راهکارها به‌طور مداوم بخشی از پایکوبی مهمانی جذب این بودجه دولتی هستیم بیش از10 سال است که مشکلات سینمای کودک را با راه‌حل گفته‌ایم کارگردان فیلم «تنهایی و کلوخ» و برنده پروانه زرین جایزه ویژه هیئت داوران بابت بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان در سال68، گفت: «هرسال بودجه‌ای از راه می رسد که به هر دلیلی برای سینمای کودک تحت عنوان «جشنواره کودک» خرج می‌شود. درواقع سهمی از شیر نفت با نام سینمای کودک کنده‌شده و طبعا دندان‌هایی برایش تیز می‌شود. این ضیافت نیازمند عوامل، تزیینات، مخالفان و موافقانی است و به مرور همه ما با هر طرز فکری، بخشی از این سفره رنگین می‌شویم گرچه بعد از تمام شدن این مهمانی نه نشانی از کودک می‌ماند و نه سینمای کودک. آنچنان که یادمان می رود که مثلا دو سال پیش، چه گفتیم و چه شنیدیم و چه فیلمی در آن به نمایش درآمده است. اصلا این مهمانی سینمای کودک فقط به همین سطح بحث‌ها نیاز دارد، نه چیزی بیشتر… http://pana.ir/news/1201602
Likes : 113
Esmael Barari - 113 Likes - 🎩 ﭼﺮﭼﻴﻞ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ : 
ﺭﻭﺯﻱ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﻲ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ BBC ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻲﺭﻓﺘﻢ . ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺟﺎ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺁﻗﺎ ﻟﻄﻔﺎً ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ.
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺁﻗﺎ ! ﻣﻦ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺳﺮﻳﻌﺎً ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺮﻭﻡ ﺗﺎ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ
ﭼﺮﭼﻴﻞ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﺩﻳﻮ ﮔﻮﺵ ﺩﻫﻢ !
ﺍﺯ ﻋﻼﻗﻪﻱ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻭ ﺫﻭﻕ ﺯﺩﻩ
ﺷﺪﻡ ﻭ ﻳﮏ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﺩﻩ
ﭘﻮﻧﺪﻱ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻡ . ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﮔﻔﺖ : 
ﮔﻮﺭ ﺑﺎﺑﺎﻱ ﭼﺮﭼﻴﻞ ! 
ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ،
ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻫﻢ ﺍﻳﻦﺟﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﻲﻣﺎﻧﻢ!!!
پول حتي علايق و احساسات انسانها را عوض مي كند !

113 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🎩 ﭼﺮﭼﻴﻞ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ : ﺭﻭﺯﻱ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐﺴﻲ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ BBC ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻣﻲﺭﻓﺘﻢ . ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺟﺎ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺘﻢ: ﺁﻗﺎ ﻟﻄﻔﺎً ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ. ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺁﻗﺎ ! ﻣﻦ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺳﺮﻳﻌﺎً ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺮﻭﻡ ﺗﺎ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻲ ﭼﺮﭼﻴﻞ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﺩﻳﻮ ﮔﻮﺵ ﺩﻫﻢ ! ﺍﺯ ﻋﻼﻗﻪﻱ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺩ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻭ ﺫﻭﻕ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻳﮏ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﺩﻩ ﭘﻮﻧﺪﻱ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻡ . ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﺩﻳﺪﻥ ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ ﮔﻔﺖ : ﮔﻮﺭ ﺑﺎﺑﺎﻱ ﭼﺮﭼﻴﻞ ! ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ، ﺗﺎ ﻓﺮﺩﺍ ﻫﻢ ﺍﻳﻦﺟﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﻲﻣﺎﻧﻢ!!! پول حتي علايق و احساسات انسانها را عوض مي كند !
Likes : 113
Esmael Barari - 112 Likes - یه ویدیوی وایرال شده توی اینترنت و همینجور دست به دست میشه
دو تا کوچولو تازه باهم دوست شدن 
بدون توجه به رنگ و نژادشون 
بعد از دو روز وقتی همو می بینن چنان شاد می شن و 
هم دیگه رو بغل می کنن 
که انگار سالها دوست بودن و بعد از مدت ها هم رو دیدن

بچه ها نژاد و رنگ براشون مهم نیست 
بچه ها فقط پر از عشقن❤️

112 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : یه ویدیوی وایرال شده توی اینترنت و همینجور دست به دست میشه دو تا کوچولو تازه باهم دوست شدن بدون توجه به رنگ و نژادشون بعد از دو روز وقتی همو می بینن چنان شاد می شن و هم دیگه رو بغل می کنن که انگار سالها دوست بودن و بعد از مدت ها هم رو دیدن بچه ها نژاد و رنگ براشون مهم نیست بچه ها فقط پر از عشقن❤️
Likes : 112
Esmael Barari - 108 Likes - 🌑 فيلم سينمايي "كوير مرگ" 
با بازیگری: لیلا بوشهری

پس از شهر در دست بچه ها (1370)، آشیانه (1370)، جهنم سبز (1374) و رقص شیطان (1378)، این فیلم پنجمین اثر بلند اسماعیل براری است. فیلمبرداری این فیلم از اول مرداد 1379 در مناطق كويري شهر اصفهان حوالي گز، سين و برخوار آغاز شد. با توقیف 13 ساله فیلم از یکسو و متقابلا حضور بین المللی پرتعداد فیلم و کسب جوایز و نقدهای سینمایی متعدد در نشریات بین المللی و ماجرای عجیب تصویب فیلمنامه این فیلم توسط شهید آوینی و خود داری مدیریت سینمایی وقت حوزه هنری از ساخت اثر و تصمیم آن شهید به ترک حوزه در واپسین روزهای قبل از شهادت... تا ماجرای نمایش در فستیوال بروکلین نیویورک بعنوان نخستین حضور سینمای ایران پس از انقلاب در آن رویداد هنری و درخواست اعطای مجوز اقتباس این فیلم توسط دنیس راباگلیا، فیلمساز کشور سوئیس در حاشیه جشنواره وایادولید اسپانیا، ... و اقدامات پیشگیرانه امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی برای بایکوت فیلم و عدم پذیرش در جشنواره فجر... همه و همه ماجرای جنجالی و صبورانه این فیلم در گذر این سالهاست.
منابع: www.wifc.org 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه

108 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🌑 فيلم سينمايي “كوير مرگ” با بازیگری: لیلا بوشهری پس از شهر در دست بچه ها (1370)، آشیانه (1370)، جهنم سبز (1374) و رقص شیطان (1378)، این فیلم پنجمین اثر بلند اسماعیل براری است. فیلمبرداری این فیلم از اول مرداد 1379 در مناطق كويري شهر اصفهان حوالي گز، سين و برخوار آغاز شد. با توقیف 13 ساله فیلم از یکسو و متقابلا حضور بین المللی پرتعداد فیلم و کسب جوایز و نقدهای سینمایی متعدد در نشریات بین المللی و ماجرای عجیب تصویب فیلمنامه این فیلم توسط شهید آوینی و خود داری مدیریت سینمایی وقت حوزه هنری از ساخت اثر و تصمیم آن شهید به ترک حوزه در واپسین روزهای قبل از شهادت… تا ماجرای نمایش در فستیوال بروکلین نیویورک بعنوان نخستین حضور سینمای ایران پس از انقلاب در آن رویداد هنری و درخواست اعطای مجوز اقتباس این فیلم توسط دنیس راباگلیا، فیلمساز کشور سوئیس در حاشیه جشنواره وایادولید اسپانیا، … و اقدامات پیشگیرانه امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی برای بایکوت فیلم و عدم پذیرش در جشنواره فجر… همه و همه ماجرای جنجالی و صبورانه این فیلم در گذر این سالهاست. منابع: www.wifc.org 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه
Likes : 108
Esmael Barari - 107 Likes - 🔴 سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی!

اسماعیل براری:
آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست!
فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند.
اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها و تولیدشان فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم.
وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟
براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد.
او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است.
 کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود.
او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف  و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته اند..

107 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی! اسماعیل براری: آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست! فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند. اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها و تولیدشان فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم. وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟ براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد. او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است. کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود. او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته اند..
Likes : 107
Esmael Barari - 105 Likes - چرا کتاب بخوانیم؟
ماریو بارگاس یوسا در سخنرانی اخیر خود در دانشگاه " د لا سالی " فیلیپین هفت دلیل زیر را برای کتاب‌خوانی ارائه کرد:

۱. کتاب‌های خوب، بلندپروازی انسان را تحریک می‌کنند. 
یادگیری سواد خواندن مهم‌ترین اتفاق زندگی من بود و حرفه داستان‌گویی من هم زاده همین مهارت است. هیچ دلیل مشهودی برای به سرانجان رساندن یک رمان خوب وجود ندارد، اما ادبیات همیشه تاثیر خودش را روی خواننده می‌گذارد؛ این شاید به شکل یک حس رضایت‌مندی باشد و یا تغییر به سمت خوبی‌ها. هر حسی که باشد،‌ زندگی آدم‌ها با مطالعه کتاب غنی می‌شود.

۲. ما با خواندن کتاب‌های خوب، در پنهانی‌ترین وجوه شخصیت انسانی‌مان به حس نزدیکی با یک فرهنگ می‌رسیم. خواندن، همان‌طور که‌ غرایز، شور و احساسات‌،‌ رفتارهای‌مان را تعریف می‌کنند، مطالعه روانشناسی ما را غنا می‌بخشد.

۳. ادبیات بهترین سلاح در مقابل تعصب است. 
به نظر من کتاب‌های خوب، بهترین دفاع در برابر عقاید تحریف‌شده‌ مردمِ زبان‌ها، باورها و رسوم مختلف است. با وجود تمام این تفاوت‌ها، آن‌چه مشترکا بین همه زنان و مردان با پیشینه مختلف حکم می‌راند، از همه چیز مهم‌تر است؛ چون همه ما انسانیم و همه ما از سوی مشکلات و موانع مشابه به چالش کشیده می‌شویم؛ مشکلاتی که باید برای زنده ماندن و زندگی کردن بر آن‌ها غلبه کنیم.

۴. ادبیات دشمن طبیعی همه دیکتاتوری‌هاست.
 ادبیات نارضایتی را در جهان رشد می‌دهد و خواندن حس امید و آرزوی داشتن جامعه‌ای بهتر را در درون شهروندان به وجود می‌آورد؛ جایی که مردم بتوانند رویاهای خود را آزادانه دنبال کنند. وقتی یک نفر مطالعه می‌کند، رویکردی انتقادی پیدا می‌کند تا واقعیت را به دنیای کتاب‌ها نزدیک کند. ادبیات میل درونی برای تغییر دادن و ایستادن مقابل سلطه را که از گهواره تا گور سعی در کنترل ما دارد، بیدار می‌کند.

کتاب خوب خواندن راهی برای مجهز شدن در بحبوحه اعتقادات و روبه‌رو شدن با هرچه نادرستی در جهانی است که در آن زندگی می‌کنیم. راهی که از آن طریق بتوانیم در جهت تغییر جهان بکوشیم و آن را به دنیای تخیلاتی که با وجود کاستی‌ها و محدودیت‌های‌مان خلق کرده‌ایم، ‌ نزدیک کنیم.

۵. مطالعه بهترین نوع سرگرمی است. 
حتی وقتی کلمات با هم ترکیب می‌شوند، رنگ و بویی جادویی به خود می‌گیرند و دریچه‌ای می‌ به زندگی بهتر...

105 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : چرا کتاب بخوانیم؟ ماریو بارگاس یوسا در سخنرانی اخیر خود در دانشگاه ” د لا سالی ” فیلیپین هفت دلیل زیر را برای کتاب‌خوانی ارائه کرد: ۱. کتاب‌های خوب، بلندپروازی انسان را تحریک می‌کنند. یادگیری سواد خواندن مهم‌ترین اتفاق زندگی من بود و حرفه داستان‌گویی من هم زاده همین مهارت است. هیچ دلیل مشهودی برای به سرانجان رساندن یک رمان خوب وجود ندارد، اما ادبیات همیشه تاثیر خودش را روی خواننده می‌گذارد؛ این شاید به شکل یک حس رضایت‌مندی باشد و یا تغییر به سمت خوبی‌ها. هر حسی که باشد،‌ زندگی آدم‌ها با مطالعه کتاب غنی می‌شود. ۲. ما با خواندن کتاب‌های خوب، در پنهانی‌ترین وجوه شخصیت انسانی‌مان به حس نزدیکی با یک فرهنگ می‌رسیم. خواندن، همان‌طور که‌ غرایز، شور و احساسات‌،‌ رفتارهای‌مان را تعریف می‌کنند، مطالعه روانشناسی ما را غنا می‌بخشد. ۳. ادبیات بهترین سلاح در مقابل تعصب است. به نظر من کتاب‌های خوب، بهترین دفاع در برابر عقاید تحریف‌شده‌ مردمِ زبان‌ها، باورها و رسوم مختلف است. با وجود تمام این تفاوت‌ها، آن‌چه مشترکا بین همه زنان و مردان با پیشینه مختلف حکم می‌راند، از همه چیز مهم‌تر است؛ چون همه ما انسانیم و همه ما از سوی مشکلات و موانع مشابه به چالش کشیده می‌شویم؛ مشکلاتی که باید برای زنده ماندن و زندگی کردن بر آن‌ها غلبه کنیم. ۴. ادبیات دشمن طبیعی همه دیکتاتوری‌هاست. ادبیات نارضایتی را در جهان رشد می‌دهد و خواندن حس امید و آرزوی داشتن جامعه‌ای بهتر را در درون شهروندان به وجود می‌آورد؛ جایی که مردم بتوانند رویاهای خود را آزادانه دنبال کنند. وقتی یک نفر مطالعه می‌کند، رویکردی انتقادی پیدا می‌کند تا واقعیت را به دنیای کتاب‌ها نزدیک کند. ادبیات میل درونی برای تغییر دادن و ایستادن مقابل سلطه را که از گهواره تا گور سعی در کنترل ما دارد، بیدار می‌کند. کتاب خوب خواندن راهی برای مجهز شدن در بحبوحه اعتقادات و روبه‌رو شدن با هرچه نادرستی در جهانی است که در آن زندگی می‌کنیم. راهی که از آن طریق بتوانیم در جهت تغییر جهان بکوشیم و آن را به دنیای تخیلاتی که با وجود کاستی‌ها و محدودیت‌های‌مان خلق کرده‌ایم، ‌ نزدیک کنیم. ۵. مطالعه بهترین نوع سرگرمی است. حتی وقتی کلمات با هم ترکیب می‌شوند، رنگ و بویی جادویی به خود می‌گیرند و دریچه‌ای می‌ به زندگی بهتر…
Likes : 105
Esmael Barari - 105 Likes - تندیس تختی در موزه آکادمی ورزش آمریکا
او وقتی دید دست کُشتی گیرامریکایی آسیب دیده،با یک دست کشتی گرفت
این مجسمه بایک دست ساخته شد تا تاریخ اورافراموش نکند

17 دی سالروز سفر ابدی اوست
* * *
جهان پهلوانا صفای تو باد
دل دردمندان سرای تو باد
بماناد نیرو به جان و تنت
رسا باد صافی سخن گفتنت

مرنجاد آن روی آزرمگین
مماناد آن خوی پاکی غمین
به تو آفرین کسان پایدار
دعای عزیزان تو را یادگار
روانت پرستنده ی راستی
زبانت گریزنده از کاستی
دلت پر امید و تنت بی شکست
بماناد ای مرد پولاد دست *سیاوش کسرایی

105 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : تندیس تختی در موزه آکادمی ورزش آمریکا او وقتی دید دست کُشتی گیرامریکایی آسیب دیده،با یک دست کشتی گرفت این مجسمه بایک دست ساخته شد تا تاریخ اورافراموش نکند 17 دی سالروز سفر ابدی اوست * * * جهان پهلوانا صفای تو باد دل دردمندان سرای تو باد بماناد نیرو به جان و تنت رسا باد صافی سخن گفتنت مرنجاد آن روی آزرمگین مماناد آن خوی پاکی غمین به تو آفرین کسان پایدار دعای عزیزان تو را یادگار روانت پرستنده ی راستی زبانت گریزنده از کاستی دلت پر امید و تنت بی شکست بماناد ای مرد پولاد دست *سیاوش کسرایی
Likes : 105
Esmael Barari - 93 Likes - واقعیت این است که ما همگی در این سیاره، تنها هستیم. 
هر کدام از ما کاملاً تنهاییم و هرچه زودتر این حقیقت را بپذیریم، به نفعمان خواهد بود.
بسیاری از مردم تنها زندگی می‌کنند، چه ازدواج کرده باشند و چه مجرد باشند. 
بدون هیچ یافتنی، همیشه در جستجو بوده‌اند! 👤 ریچارد باخ

93 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : واقعیت این است که ما همگی در این سیاره، تنها هستیم. هر کدام از ما کاملاً تنهاییم و هرچه زودتر این حقیقت را بپذیریم، به نفعمان خواهد بود. بسیاری از مردم تنها زندگی می‌کنند، چه ازدواج کرده باشند و چه مجرد باشند. بدون هیچ یافتنی، همیشه در جستجو بوده‌اند! 👤 ریچارد باخ
Likes : 93
Esmael Barari - 93 Likes - به دویدن دنبال باد می ماند.... زندگی!
عهد عتیق، سلیمان نبی

93 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : به دویدن دنبال باد می ماند…. زندگی! عهد عتیق، سلیمان نبی
Likes : 93
Esmael Barari - 93 Likes - اساتید رشته سینما
شنبه ، ۱۵ مهر، اتاق اساتید داشگاه علمی کاربردی واحد ۴۶

93 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : اساتید رشته سینما شنبه ، ۱۵ مهر، اتاق اساتید داشگاه علمی کاربردی واحد ۴۶
Likes : 93
Esmael Barari - 92 Likes - 🔴 برای آمرزش روح زنده یاد بابک خرمدین دعا کنیم.
حقیقتا من هم مثل شما هستم و چیز بیشتری نمی دانم ولی چند دانه دم خروس از این ماجرا بیرون افتاده است که هضم قصه را دشوار می کند:
دم خروس اول: گفته اند که داماد را ابتدا کشته اند و نمی فهمم چرا اقوام داماد، با این که چند سال عروس را می بینند، از خوشان نپرسیده اند که شاه داماد کو؟
دم خروس دوم: دختر مرحوم، چند سال پس از قتل همسرش بدست والدین، همچنان در خانه ظرف می شست و جارو برقی می کشید و عیدها سفره هفت سین می چید... تا سرانجام او ‌را هم کشتند؟!
دم خروس سوم: مرحوم بابک، چیزی حدود یک دهه از عمرش را در حالی در آن خانه زندگی کرد که ابتدا داماد و سپس خواهرش بترتیب کشته و غیب شدند و او یک سوال کوچولو نپرسیده که...؟!
دم خروس جهارم: ما انسانها توانایی خاصی داریم بنام تجسم. برای همین است که در عید قربان، بعضی که دل نازک ترند، از خوردن کباب امتناع می کنند چون با دیدن گوشت، بیاد گوسفند زنده ای می افتند که تا دیشب از دست او آب می خورد. قتل بابک مرحوم، چه بدلیل روان پریشی و چه بدلیل خشم یا جنون آنی، حداکثر در نیم ساعت به پایان رسیده ولی سلاخی او یک عملیات سنگین ۷، ۸ ساعته است. اگر با پدر سنگدل نظامی یا موجی طرف باشیم، مادر چه؟ در این ساعات حرارت هیجان سرد شده، مادر با دیدن قطعات بدن، پسری را تجسم می کند که نه ماه باردارش بوده، زایمان کرده، شیر داده، حمام برده، در بیماری مداوایش کرده، جشن تولد گرفته، برایش لباس عید خریده، نزدیک به چهل سال بزرگش کرده... نه، یک مادر شاید  بتواند فرزندش را بکشد ولی نمی تواند سر فرصت بنشیند و تکه تکه اش بکند!
دم خروس پنجم: تابحال یک مرغ پاک کرده ای؟ چه کار سختی برای آدمهای ناشی است و چه افتضاحی در تکه کردن مرغ  ببار می آورد. البته مرغ همش دو کیلو است و اینجا با یک جسد ۷۰ کیلویی طرف هستیم که قرار است یک پیرمرد ۸۰ ساله و یک پیرزن ۷۰ ساله آن را لخت، جابجا و سلاخی کنند. آیا زورشان می رسد؟
دم خروس ششم.: از دیروز که فیلم بدن مثله شده مرحوم بابک بیگناه را دیده ام، حالم دگرگون است. انگار کیک دراز و بزرگی بوده که با یک حرکت چاقوی بزرگی با چند برش، هر دو پا را همزمان بریده باشند. این برشهای تمیز و دقیق با ساطور و چاقوی آشپزخانه جور در نمی آید. دستکم اره برقی بزرگ و ابزار صنعتی و کارگاه مناسب می خواهد که در هیچ گزارشی، به وجود چنین چیزهایی اشاره نشده است. 
در ماجرای قتل قاشقچی شنیده بودم که جلادانی از پزشکی قانونی عربستان به ترکیه اعزام شده بودند
نمیدانم، واقعا نمی دانم که دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس را

92 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 برای آمرزش روح زنده یاد بابک خرمدین دعا کنیم. حقیقتا من هم مثل شما هستم و چیز بیشتری نمی دانم ولی چند دانه دم خروس از این ماجرا بیرون افتاده است که هضم قصه را دشوار می کند: دم خروس اول: گفته اند که داماد را ابتدا کشته اند و نمی فهمم چرا اقوام داماد، با این که چند سال عروس را می بینند، از خوشان نپرسیده اند که شاه داماد کو؟ دم خروس دوم: دختر مرحوم، چند سال پس از قتل همسرش بدست والدین، همچنان در خانه ظرف می شست و جارو برقی می کشید و عیدها سفره هفت سین می چید… تا سرانجام او ‌را هم کشتند؟! دم خروس سوم: مرحوم بابک، چیزی حدود یک دهه از عمرش را در حالی در آن خانه زندگی کرد که ابتدا داماد و سپس خواهرش بترتیب کشته و غیب شدند و او یک سوال کوچولو نپرسیده که…؟! دم خروس جهارم: ما انسانها توانایی خاصی داریم بنام تجسم. برای همین است که در عید قربان، بعضی که دل نازک ترند، از خوردن کباب امتناع می کنند چون با دیدن گوشت، بیاد گوسفند زنده ای می افتند که تا دیشب از دست او آب می خورد. قتل بابک مرحوم، چه بدلیل روان پریشی و چه بدلیل خشم یا جنون آنی، حداکثر در نیم ساعت به پایان رسیده ولی سلاخی او یک عملیات سنگین ۷، ۸ ساعته است. اگر با پدر سنگدل نظامی یا موجی طرف باشیم، مادر چه؟ در این ساعات حرارت هیجان سرد شده، مادر با دیدن قطعات بدن، پسری را تجسم می کند که نه ماه باردارش بوده، زایمان کرده، شیر داده، حمام برده، در بیماری مداوایش کرده، جشن تولد گرفته، برایش لباس عید خریده، نزدیک به چهل سال بزرگش کرده… نه، یک مادر شاید بتواند فرزندش را بکشد ولی نمی تواند سر فرصت بنشیند و تکه تکه اش بکند! دم خروس پنجم: تابحال یک مرغ پاک کرده ای؟ چه کار سختی برای آدمهای ناشی است و چه افتضاحی در تکه کردن مرغ ببار می آورد. البته مرغ همش دو کیلو است و اینجا با یک جسد ۷۰ کیلویی طرف هستیم که قرار است یک پیرمرد ۸۰ ساله و یک پیرزن ۷۰ ساله آن را لخت، جابجا و سلاخی کنند. آیا زورشان می رسد؟ دم خروس ششم.: از دیروز که فیلم بدن مثله شده مرحوم بابک بیگناه را دیده ام، حالم دگرگون است. انگار کیک دراز و بزرگی بوده که با یک حرکت چاقوی بزرگی با چند برش، هر دو پا را همزمان بریده باشند. این برشهای تمیز و دقیق با ساطور و چاقوی آشپزخانه جور در نمی آید. دستکم اره برقی بزرگ و ابزار صنعتی و کارگاه مناسب می خواهد که در هیچ گزارشی، به وجود چنین چیزهایی اشاره نشده است. در ماجرای قتل قاشقچی شنیده بودم که جلادانی از پزشکی قانونی عربستان به ترکیه اعزام شده بودند نمیدانم، واقعا نمی دانم که دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس را
Likes : 92
Esmael Barari - 90 Likes - درخت غم بجانم کرده ریشه
بدرگاه خدا نالم همیشه
رفیقان قدر یکدیگر بدانید
اجل سنگست و آدم مثل شیشه...

🖋بابا طاهر

90 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : درخت غم بجانم کرده ریشه بدرگاه خدا نالم همیشه رفیقان قدر یکدیگر بدانید اجل سنگست و آدم مثل شیشه… 🖋بابا طاهر
Likes : 90
Esmael Barari - 89 Likes - من لذت‌ های ساده را ستایش می‌ کنم ، آن ‌ها آخرین پناهگاه آدم‌ های پیچیده‌ اند. 🖋 اسکار وایلد

89 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : من لذت‌ های ساده را ستایش می‌ کنم ، آن ‌ها آخرین پناهگاه آدم‌ های پیچیده‌ اند. 🖋 اسکار وایلد
Likes : 89
Esmael Barari - 89 Likes - فیلم کویر مرگ ساخته اسماعیل براری از مدرسان دانشگاه فرهنگ و هنر البرز آخرین اکران این جشن بود . این فیلم حضور و کسب جوایزی در بیش از پانزده فستیوال بین‌المللی از جمله بروکلین نیویورک ،سینما پارادایز هاوایی، ریندانس انگلیس ، تسالونیکی یونان، وایادولید اسپانیا ، آنکوریج، تیبورون، روبوت بیچ و ایندیاناپولیس آمریکا ،گیبارای کوبا، منبر طلایی روسیه و بمبئی هندوستان را در کارنامه خود دارد و قرار است تا چندی بعد اکران عمومی شود:
http://karajresane.ir/16272/شانزدهمین-جشن-روز-ملی-سینما-در-کرج-برگز/

89 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : فیلم کویر مرگ ساخته اسماعیل براری از مدرسان دانشگاه فرهنگ و هنر البرز آخرین اکران این جشن بود . این فیلم حضور و کسب جوایزی در بیش از پانزده فستیوال بین‌المللی از جمله بروکلین نیویورک ،سینما پارادایز هاوایی، ریندانس انگلیس ، تسالونیکی یونان، وایادولید اسپانیا ، آنکوریج، تیبورون، روبوت بیچ و ایندیاناپولیس آمریکا ،گیبارای کوبا، منبر طلایی روسیه و بمبئی هندوستان را در کارنامه خود دارد و قرار است تا چندی بعد اکران عمومی شود: http://karajresane.ir/16272/شانزدهمین-جشن-روز-ملی-سینما-در-کرج-برگز/
Likes : 89
Esmael Barari - 88 Likes - برای فیلمسازان جوان چه پیشنهادی دارید؟
- به جای کارگردانی فیلمنامه بنویسند! برای آن کار فقط به یک مداد و کاغذ نیاز است. می‌دانم این کار را نخواهند کرد... نوشتن سخت است!
 آکیرا کوروساوا

88 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : برای فیلمسازان جوان چه پیشنهادی دارید؟ – به جای کارگردانی فیلمنامه بنویسند! برای آن کار فقط به یک مداد و کاغذ نیاز است. می‌دانم این کار را نخواهند کرد… نوشتن سخت است! آکیرا کوروساوا
Likes : 88
Esmael Barari - 83 Likes - ورکشاپ کارگردانی:
چگونه در جشنواره های بین المللی فیلم شرکت کنیم؟
مکان: دانشگاه علمی کاربردی واحد سروش
زمان: سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰
ساعت:  ۱۰ الی ۱۲
ورود آزاد است!

83 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ورکشاپ کارگردانی: چگونه در جشنواره های بین المللی فیلم شرکت کنیم؟ مکان: دانشگاه علمی کاربردی واحد سروش زمان: سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت: ۱۰ الی ۱۲ ورود آزاد است!
Likes : 83
Esmael Barari - 83 Likes - پشت صحنه فيلم سينمايي "كوير مرگ" 
از راست: 
کیوان رسایی، دستیار فیلمبردار
رضا رضی، مدیر فیلمبرداری
اسماعیل براری، کارگردان
امیر معقولی، دستیار فیلمبردار
لیلا بوشهری، بازیگر

یادداشت  فیلمساز:
"عيسي به رهي ديد يكي كشته فتاده،
حيران شد و بگرفت به دندان سرانگشت
گفتا که: کرا کشتی، ناکشته شدی زار؟
تا باز که او را بکشد؟ آنکه تو را کشت!"
ناصرخسرو 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم سینمایی کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه رسانه

83 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : پشت صحنه فيلم سينمايي “كوير مرگ” از راست: کیوان رسایی، دستیار فیلمبردار رضا رضی، مدیر فیلمبرداری اسماعیل براری، کارگردان امیر معقولی، دستیار فیلمبردار لیلا بوشهری، بازیگر یادداشت فیلمساز: “عيسي به رهي ديد يكي كشته فتاده، حيران شد و بگرفت به دندان سرانگشت گفتا که: کرا کشتی، ناکشته شدی زار؟ تا باز که او را بکشد؟ آنکه تو را کشت!” ناصرخسرو 🔴 ورکشاپ و نمایش فیلم سینمایی کویر مرگ، ۲۲/آبان/۹۷، دانشگاه رسانه
Likes : 83
Esmael Barari - 81 Likes - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔

81 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. پیش از آن و سالها پیش، مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Likes : 81
Esmael Barari - 81 Likes - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔

81 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. پیش از آن و سالها پیش، مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Likes : 81
Esmael Barari - 81 Likes - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔

81 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. پیش از آن و سالها پیش، مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Likes : 81
Esmael Barari - 81 Likes - او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. 
پیش از آن و سالها پیش،  مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔

81 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : او دومین استاد دوره دانشجویی من بود که امسال بدلیل کرونا از دست دادم. مرحوم اکبر عالمی و مرحوم خسرو سینایی. هر دو معلم، هر دو دانا، هر دو صاحب سبک، هر دو حکیم و هر دو چیره دست. پیش از آن و سالها پیش، مرتضی آوینی، رضا شریفی و هوشنگ طاهری را از دست داده ام. قلبم از این تاراج بزرگان بدست روزگار شکسته..💔
Likes : 81
Esmael Barari - 81 Likes - من فهرستی از آنچه در مدرسه
به ما یاد نمی‌دهند را تهیه کرده‌ام:

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه کسی را دوست بداریم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه در شهرت
به درستی زندگی کنیم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه در گمنامی،
از زندگی لذت ببریم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که چگونه از کسی که
دوستش نداریم جدا شویم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که به آنچه در ذهن دیگری می‌گذرد
فکر کنیم.

آنها به ما یاد نمی‌دهند
که به کسی که در حال مرگ است
چه بگوییم.

آنها به ما هیچ چیزی را که
ارزش یاد گرفتن داشته باشد،
یاد نمی‌دهند ... 📙 مرد ماسه ای
✍️ نیل گیمن

81 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : من فهرستی از آنچه در مدرسه به ما یاد نمی‌دهند را تهیه کرده‌ام: آنها به ما یاد نمی‌دهند که چگونه کسی را دوست بداریم. آنها به ما یاد نمی‌دهند که چگونه در شهرت به درستی زندگی کنیم. آنها به ما یاد نمی‌دهند که چگونه در گمنامی، از زندگی لذت ببریم. آنها به ما یاد نمی‌دهند که چگونه از کسی که دوستش نداریم جدا شویم. آنها به ما یاد نمی‌دهند که به آنچه در ذهن دیگری می‌گذرد فکر کنیم. آنها به ما یاد نمی‌دهند که به کسی که در حال مرگ است چه بگوییم. آنها به ما هیچ چیزی را که ارزش یاد گرفتن داشته باشد، یاد نمی‌دهند … 📙 مرد ماسه ای ✍️ نیل گیمن
Likes : 81
Esmael Barari - 79 Likes -

79 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption :
Likes : 79
Esmael Barari - 79 Likes - یک فیلمساز حتما نباید رنج بکشد تا رنج کشیدن را نشان دهد، فقط باید آن را درک کند.  شما لازم نیست بمیرید تا صحنه‌‌ای از مرگ را فیلمبرداری کنید. 🎬 دیوید لینچ

79 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : یک فیلمساز حتما نباید رنج بکشد تا رنج کشیدن را نشان دهد، فقط باید آن را درک کند. شما لازم نیست بمیرید تا صحنه‌‌ای از مرگ را فیلمبرداری کنید. 🎬 دیوید لینچ
Likes : 79
Esmael Barari - 79 Likes - بالاخره
 DVD
 فیلم ۱۲صندلی به بازار آمد!

79 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : بالاخره DVD فیلم ۱۲صندلی به بازار آمد!
Likes : 79
Esmael Barari - 78 Likes - ژان لوک گدار:
«داستان باید آغاز، میان و پایان داشته باشد، اما لزوما نه به همین ترتیب!»

78 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ژان لوک گدار: «داستان باید آغاز، میان و پایان داشته باشد، اما لزوما نه به همین ترتیب!»
Likes : 78
Esmael Barari - 78 Likes - فرهنگ بهتر است یا ثروت؟! اسماعیل براری کارگردان سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره فضای فرهنگی کشور و قرار نگرفتن «فرهنگ» در اولویت مسئولین و دولتمردان گفت: وقتی دیدم مبحث فرهنگ و هنر از مناظره‌های انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری حذف شده، به نظرم اتفاق عجیبی نبود! حتی وقتی در برخی دوره‌ها صراحتاً  درباره فرهنگ و هنر صحبت می‌کردند، باز هم فرهنگ در اولویت دولت‌ها قرار نداشت. واقعیت اینست که هیچ وقت فرهنگ در اولویت هیچ کدام از سیاستمداران و مدیران کلان جامعه مطرح نبوده  و تنها  از آن استفاده ابزاری شده است. فرهنگ در جامعه ما  همان مصداق مرغ عزا و عروسی است . هر جا حفره‌ای در مسایل مختلف جامعه ایجاد شود، از فرهنگ و هنر برای پرکردن آن استفاده می شود. با این وجود هرکسی با هر سلیقه‌ ای از آن استنباط خودش را دارد و در عین حال آرا، سلیقه و نظر افراد مختلف به مدد فرهنگ، به خورد  ملت می‌رود. 
وی ادامه داد: طرفین جناح های فکری کشور نه تعریف درستی از فرهنگ و هنر دارند و نه اطلاعی! فرهنگ، دیوار کوتاهی شده که هر کسی از آن جستی می‌زند  و بالا می‌رود. از  شومن های مراسم جمع آوری پول برای فعالیت های اجتماعی تا ائمه جمعه و روحانیون دینی و مشاغل مرتبط با مسایل آموزشی، پرورشی و علوم، همه خودشان را مدعی فرهنگ  می‌دانند. در حالی که این ها همه همسایه های فرهنگ هستند و به معنای فرهنگ نیستند 
کارگردان «کویر مرگ» تاکید کرد: پرمناقشه ترین مناظره ها در کشور ما می تواند با موضوع فرهنگ شکل بگیرد اما چه کسی سرش برای این جدل درد می کند؟ دولتمردان  با فرهنگ به صورت جدی مواجه نمی شوند و همیشه آن را شوخی دانسته و  از تحمل هزینه های آن پرهیز می‌کنند و در نهایت به شعارگویی در این حوزه بسنده می‌کنند. 
وی در پاسخ به این سوال که توصیه مقام معظم رهبری به پرهیز از «ولنگاری فرهنگی» در جامعه است و این مهم چقدر مورد توجه دولتمردان قرار گرفته است گفت: از کوزه همان برون تراود که در اوست. رهبری  درباره پاکدستی  مدیران بارها سخن گفتند اما چرا هنوز دزدی و اختلاس، آنهم به طرز  عجیب و غریبی صورت می‌گیرد؟ برخی از ارقام این اختلاس ها را مردم ایران حتی  نمی توانند روی کاغذ بنویسند و تعداد صفرهای آن را درست بشمارند. مگر بارها رهبری درباره اختلاس ، فساد اقتصادی و پاکدستی افراد سخن نگفتند؟ 
کارگردان فیلم «دوازده صندلی» در ادامه گفت: متاسفانه از بعضی تعابیر، تعریف درستی نداریم و  توجه و همتی برای تحقق آن هم نداریم...
لینک:
http://www.farsnews.com/13960213000855

78 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : فرهنگ بهتر است یا ثروت؟! اسماعیل براری کارگردان سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره فضای فرهنگی کشور و قرار نگرفتن «فرهنگ» در اولویت مسئولین و دولتمردان گفت: وقتی دیدم مبحث فرهنگ و هنر از مناظره‌های انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری حذف شده، به نظرم اتفاق عجیبی نبود! حتی وقتی در برخی دوره‌ها صراحتاً درباره فرهنگ و هنر صحبت می‌کردند، باز هم فرهنگ در اولویت دولت‌ها قرار نداشت. واقعیت اینست که هیچ وقت فرهنگ در اولویت هیچ کدام از سیاستمداران و مدیران کلان جامعه مطرح نبوده و تنها از آن استفاده ابزاری شده است. فرهنگ در جامعه ما همان مصداق مرغ عزا و عروسی است . هر جا حفره‌ای در مسایل مختلف جامعه ایجاد شود، از فرهنگ و هنر برای پرکردن آن استفاده می شود. با این وجود هرکسی با هر سلیقه‌ ای از آن استنباط خودش را دارد و در عین حال آرا، سلیقه و نظر افراد مختلف به مدد فرهنگ، به خورد ملت می‌رود. وی ادامه داد: طرفین جناح های فکری کشور نه تعریف درستی از فرهنگ و هنر دارند و نه اطلاعی! فرهنگ، دیوار کوتاهی شده که هر کسی از آن جستی می‌زند و بالا می‌رود. از شومن های مراسم جمع آوری پول برای فعالیت های اجتماعی تا ائمه جمعه و روحانیون دینی و مشاغل مرتبط با مسایل آموزشی، پرورشی و علوم، همه خودشان را مدعی فرهنگ می‌دانند. در حالی که این ها همه همسایه های فرهنگ هستند و به معنای فرهنگ نیستند کارگردان «کویر مرگ» تاکید کرد: پرمناقشه ترین مناظره ها در کشور ما می تواند با موضوع فرهنگ شکل بگیرد اما چه کسی سرش برای این جدل درد می کند؟ دولتمردان با فرهنگ به صورت جدی مواجه نمی شوند و همیشه آن را شوخی دانسته و از تحمل هزینه های آن پرهیز می‌کنند و در نهایت به شعارگویی در این حوزه بسنده می‌کنند. وی در پاسخ به این سوال که توصیه مقام معظم رهبری به پرهیز از «ولنگاری فرهنگی» در جامعه است و این مهم چقدر مورد توجه دولتمردان قرار گرفته است گفت: از کوزه همان برون تراود که در اوست. رهبری درباره پاکدستی مدیران بارها سخن گفتند اما چرا هنوز دزدی و اختلاس، آنهم به طرز عجیب و غریبی صورت می‌گیرد؟ برخی از ارقام این اختلاس ها را مردم ایران حتی نمی توانند روی کاغذ بنویسند و تعداد صفرهای آن را درست بشمارند. مگر بارها رهبری درباره اختلاس ، فساد اقتصادی و پاکدستی افراد سخن نگفتند؟ کارگردان فیلم «دوازده صندلی» در ادامه گفت: متاسفانه از بعضی تعابیر، تعریف درستی نداریم و توجه و همتی برای تحقق آن هم نداریم… لینک: http://www.farsnews.com/13960213000855
Likes : 78
Esmael Barari - 77 Likes - حالتان خوش باد...

77 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : حالتان خوش باد…
Likes : 77
Esmael Barari - 77 Likes -

77 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption :
Likes : 77
Esmael Barari - 77 Likes - حرف‌های دیوید لینچ
خاطره‌‌ها، انگاره‌ها

در مونتانا بزرگ شده‌ام، جایی که درخت‌های بلند دارد. پدرم محقق وزارت کشاورزی بود. در مورد جنگل و درخت به‌اندازه‌ی کافی میدانم؛ اما صدای کارخانه‌ها را دوست دارم. در صدای آن‌ها قدرتی وجود دارد. در مورد خود کارخانه‌ها و ابزارشان چیز زیادی نمی‌دانم ولی تصور می‌کنم به دنیای بزرگی قدم می‌گذاریم. در این فضاهای بزرگ چیزهای عجیب‌وغریبی رخ می‌دهد.

احساس می‌کنم در شهرهای بزرگ و غول‌آسا ترس انسان را فرامی‌گیرد. من شهرهای کوچک را دوست دارم. نه آن‌قدر کوچک که همه را بشناسید و نه آن‌قدر بزرگ که در آن گم شوید. شهر تویین پیکز چنین شهری است.

فیلادلفیا شهر عجیبی بود. نخستین جرقه‌های هیجان‌انگیز زندگی‌ام آنجا زده شد. پس‌ازآن سعی کردم در مورد زندگی، عمق و پوچی آن، کندوکاو کنم. در فیلادلفیا صحنه‌های باورنکردنی دیدم، مثل زن مسنی که خودش را بغل کرده بود و مثل بچه‌ها حرف می‌زد.

شاید فیلم‌هایم در عین عیان کردن ترس‌هایم، آن‌ها را پنهان کنند. نمی‌خواهم با هر صحنه‌ای خود را تحلیل کنم. جلو رفتن در مورد مفاهیم متغیر و تعبیر برانگیز گاه شما را چنان می‌ترساند که دیگر تمایلی به جلو رفتن پیدا نمی‌کنید.  روان‌شناسی، رمز و راز را از بین می‌برد و کیفیات جادویی ذهن را ویران می‌سازد. با روانشناسی، ذهن انسان را طبقه‌بندی می‌کنند و به تعاریف مشخصی دست می‌زنند. راز و رمز قدرت ذهن با روانشناسی از دست می‌رود و امکان تجربه و جستجوی بی‌پایان در این قلمرو بی‌انتها را از بین می‌برد.

باور نمی‌کردم زندگی چه لایه‌های پیچیده و جذابی دارد. با سطوح متفاوتی از ترس تا شوق و از خشونت تا معنویت؛ و کلید یافتن رمز زندگی با گذر از لایه‌ای به لایه دیگر نهفته است.

نمی‌خواهم همه‌چیز را چنان واضح نشان دهم تا تصاویر خیالی ذهنم ویران شوند. در راهرویی که چندان روشن نیست و نمی‌دانید به کجا می‌رسد، همیشه وقایع فوق‌العاده جذابی در انتظارتان هست.

اگر سورئالیسم با بیان ضمیر ناخودآگاه شکل می‌گیرد، می‌توانم بگویم به تعبیری یک سورئالیست هستم؛ اما فیلم‌های زیادی از بونوئل ندیده‌ام و حقیقت این است که در مورد سورئالیسم هم چیز زیادی نمی‌دانم.

در هر فردی، هم رشته‌های شیطانی وجود دارد و هم رشته‌های خوبی. فکر می‌کنم در سینما به دلیل وجود قصه، سفیدها باید کمی سفیدتر و سیاه‌ها کمی سیاه‌تر باشند. بخشی از درام قضیه از این تضاد برمی‌خیزد. سینما مثل رؤیا است، مثل قصه‌های کودکانه قصه‌های کودکانه از اصول مشخصی پیروی می‌کنند و یکی از این اصول، «کنتراست» است.  قصه‌های رازآلود جنایی را دوست دارم!

77 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : حرف‌های دیوید لینچ خاطره‌‌ها، انگاره‌ها در مونتانا بزرگ شده‌ام، جایی که درخت‌های بلند دارد. پدرم محقق وزارت کشاورزی بود. در مورد جنگل و درخت به‌اندازه‌ی کافی میدانم؛ اما صدای کارخانه‌ها را دوست دارم. در صدای آن‌ها قدرتی وجود دارد. در مورد خود کارخانه‌ها و ابزارشان چیز زیادی نمی‌دانم ولی تصور می‌کنم به دنیای بزرگی قدم می‌گذاریم. در این فضاهای بزرگ چیزهای عجیب‌وغریبی رخ می‌دهد. احساس می‌کنم در شهرهای بزرگ و غول‌آسا ترس انسان را فرامی‌گیرد. من شهرهای کوچک را دوست دارم. نه آن‌قدر کوچک که همه را بشناسید و نه آن‌قدر بزرگ که در آن گم شوید. شهر تویین پیکز چنین شهری است. فیلادلفیا شهر عجیبی بود. نخستین جرقه‌های هیجان‌انگیز زندگی‌ام آنجا زده شد. پس‌ازآن سعی کردم در مورد زندگی، عمق و پوچی آن، کندوکاو کنم. در فیلادلفیا صحنه‌های باورنکردنی دیدم، مثل زن مسنی که خودش را بغل کرده بود و مثل بچه‌ها حرف می‌زد. شاید فیلم‌هایم در عین عیان کردن ترس‌هایم، آن‌ها را پنهان کنند. نمی‌خواهم با هر صحنه‌ای خود را تحلیل کنم. جلو رفتن در مورد مفاهیم متغیر و تعبیر برانگیز گاه شما را چنان می‌ترساند که دیگر تمایلی به جلو رفتن پیدا نمی‌کنید. روان‌شناسی، رمز و راز را از بین می‌برد و کیفیات جادویی ذهن را ویران می‌سازد. با روانشناسی، ذهن انسان را طبقه‌بندی می‌کنند و به تعاریف مشخصی دست می‌زنند. راز و رمز قدرت ذهن با روانشناسی از دست می‌رود و امکان تجربه و جستجوی بی‌پایان در این قلمرو بی‌انتها را از بین می‌برد. باور نمی‌کردم زندگی چه لایه‌های پیچیده و جذابی دارد. با سطوح متفاوتی از ترس تا شوق و از خشونت تا معنویت؛ و کلید یافتن رمز زندگی با گذر از لایه‌ای به لایه دیگر نهفته است. نمی‌خواهم همه‌چیز را چنان واضح نشان دهم تا تصاویر خیالی ذهنم ویران شوند. در راهرویی که چندان روشن نیست و نمی‌دانید به کجا می‌رسد، همیشه وقایع فوق‌العاده جذابی در انتظارتان هست. اگر سورئالیسم با بیان ضمیر ناخودآگاه شکل می‌گیرد، می‌توانم بگویم به تعبیری یک سورئالیست هستم؛ اما فیلم‌های زیادی از بونوئل ندیده‌ام و حقیقت این است که در مورد سورئالیسم هم چیز زیادی نمی‌دانم. در هر فردی، هم رشته‌های شیطانی وجود دارد و هم رشته‌های خوبی. فکر می‌کنم در سینما به دلیل وجود قصه، سفیدها باید کمی سفیدتر و سیاه‌ها کمی سیاه‌تر باشند. بخشی از درام قضیه از این تضاد برمی‌خیزد. سینما مثل رؤیا است، مثل قصه‌های کودکانه قصه‌های کودکانه از اصول مشخصی پیروی می‌کنند و یکی از این اصول، «کنتراست» است. قصه‌های رازآلود جنایی را دوست دارم!
Likes : 77
Esmael Barari - 76 Likes - 📚 کسانی‌که امروز به کتاب روی می‌آورند؛ در آینده دیگران به آنها روی خواهند آورد!

76 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 📚 کسانی‌که امروز به کتاب روی می‌آورند؛ در آینده دیگران به آنها روی خواهند آورد!
Likes : 76
Esmael Barari - 76 Likes - «خداحافظ کلومبوس» «فیلیپ راث» نویسنده بزرگ آمریکایی درگذشت
«فیلیپ راث» نویسنده برنده جوایز بوکر و پولیتزر و از مهم‌ترین رمان‌نویسان قرن بیستم میلادی در سن ۸۵ سالگی درگذشت.
«راث» با اولین کتاب خود که با عنوان «خداحافظ کلومبوس» در سال ۱۹۵۹ که مجموعه داستان کوتاه بود به موفقیت و شهرت دست یافت و با این کتاب موفق به کسب جایزه ملی کتاب آمریکا شد اما بواسطه نگارش این کتاب مورد هجمه عده‌ای هم قرار گرفت که او را نویسنده‌ای ضدیهود می‌خواندند. وی ده سال بعد و در سال ۱۹۶۹ رمان ««شکایت پورتنوی» از یک نویسنده جوان و نوظهور به یک سلبریتی جنجالی تبدیل کرد. وی سپس به نوشتن رمان‌هایی چون «دارودسته ما» و داستان‌هایی کافکایی چون «سینه» روی آورد. بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۷ «راث» سفرهای منظمی به چک‌اسلواکی داشت و در آن‌جا با نویسندگانی چون «میلان کوندرا» و «واتسلاو هاول» ملاقات می‌کرد.

https://www.imdb.com/name/nm0744980/?ref_=tt_ov_wr

76 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : «خداحافظ کلومبوس» «فیلیپ راث» نویسنده بزرگ آمریکایی درگذشت «فیلیپ راث» نویسنده برنده جوایز بوکر و پولیتزر و از مهم‌ترین رمان‌نویسان قرن بیستم میلادی در سن ۸۵ سالگی درگذشت. «راث» با اولین کتاب خود که با عنوان «خداحافظ کلومبوس» در سال ۱۹۵۹ که مجموعه داستان کوتاه بود به موفقیت و شهرت دست یافت و با این کتاب موفق به کسب جایزه ملی کتاب آمریکا شد اما بواسطه نگارش این کتاب مورد هجمه عده‌ای هم قرار گرفت که او را نویسنده‌ای ضدیهود می‌خواندند. وی ده سال بعد و در سال ۱۹۶۹ رمان ««شکایت پورتنوی» از یک نویسنده جوان و نوظهور به یک سلبریتی جنجالی تبدیل کرد. وی سپس به نوشتن رمان‌هایی چون «دارودسته ما» و داستان‌هایی کافکایی چون «سینه» روی آورد. بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۷ «راث» سفرهای منظمی به چک‌اسلواکی داشت و در آن‌جا با نویسندگانی چون «میلان کوندرا» و «واتسلاو هاول» ملاقات می‌کرد. https://www.imdb.com/name/nm0744980/?ref_=tt_ov_wr
Likes : 76
Esmael Barari - 76 Likes - چه با تجارت و چه با دین و سیاست و مزخرفات دیگر و چه بدون ان موسیقی همواره راه خود را به سوی قلبهای شما پیدا میکند !!
اریک کلپتن

76 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : چه با تجارت و چه با دین و سیاست و مزخرفات دیگر و چه بدون ان موسیقی همواره راه خود را به سوی قلبهای شما پیدا میکند !! اریک کلپتن
Likes : 76
Esmael Barari - 75 Likes - ‏در روز جهانی تلویزیون عرض خسته نباشیدی بگیم به همه ۵۰ هزار کارمند سیمای ملی و بودجه میلیاردی اش در حالی که در حلبی آبادهای حاشیه های شهر هم ماهواره خودنمایی می کنه و‌کسی تلویزیون نمی بیند !

75 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ‏در روز جهانی تلویزیون عرض خسته نباشیدی بگیم به همه ۵۰ هزار کارمند سیمای ملی و بودجه میلیاردی اش در حالی که در حلبی آبادهای حاشیه های شهر هم ماهواره خودنمایی می کنه و‌کسی تلویزیون نمی بیند !
Likes : 75
Esmael Barari - 73 Likes - فرانکو فونتانا  عکاس ۸۳ ساله ایتالیایی، که از او به عنوان وارث عکاسی مدرن و یکی از استادان بزرگ رنگ‌ شناسی و عکاسی رنگی یاد کرده‌اند.

73 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : فرانکو فونتانا عکاس ۸۳ ساله ایتالیایی، که از او به عنوان وارث عکاسی مدرن و یکی از استادان بزرگ رنگ‌ شناسی و عکاسی رنگی یاد کرده‌اند.
Likes : 73
Esmael Barari - 73 Likes - استاد مرحوم رضا شریفی
هر ترم که در دانشگاه درس می دهم، ناخودآگاه فرصتی پیش می آید که نامش یا خاطره ای از او را نقل کنم!
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز،
مرده آنست که نامش به نکویی نبرند!

73 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : استاد مرحوم رضا شریفی هر ترم که در دانشگاه درس می دهم، ناخودآگاه فرصتی پیش می آید که نامش یا خاطره ای از او را نقل کنم! سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز، مرده آنست که نامش به نکویی نبرند!
Likes : 73
Esmael Barari - 73 Likes - سالها پیش دبیری داشتیم ، بسیار مرد محترمی بود، با اینکه چند سالی از بازنشستگیش می گذشت ، ولی باز تدریس می کرد.
این دبیر محترم دو نقطه ضعف اساسی داشت.
یکی اینکه هر وقت عشقش می کشید در کلاس می خوابید و دیگر اینکه مباحث درسی را بعضی وقت ها جا به جا می گفت ، علتش هم سن زیاد ایشان بود . بسیاری او را از درس دادن برحذر کرده بودند . حق داشتند ، چون ایشان دیگر قدرت کلاس اداره کردن نداشت.
کلاس ما هم که به اصطلاح از دانشمندان روزگار دوران خودش تشکیل شده بود، همواره دنبال یک سوژه می گشتیم برای وقت گذرانی ، بعضی وقت ها که سوژه گیرمان نمی آمد بی دلیل به ترک دیوار می خندیدیم ، برای همین بسیار مایل بودیم این دبیر را از ما نگیرند زیرا وقتی می خوابید ما شاگردان کلی خوشحال بودیم و به کارهای روزمره خود می رسیدیم. حتی بسیاری در آن ساعت یواشکی از کلاس خارج و به حیاط می رفتند .
شاهکارترین اتفاقی که منجر شد اولیاء مدرسه بالاخره تصمیم بگیرند عذر دبیر محترم را بخواهند و یه جورایی آبرومندان ایشان را خانه نشین کنند روزی بود که این دبیر طبق معمول در کلاس ما خواب سنگینی ایشان را فرا گرفت ،ناگهان صدایی از این دبیر خارج شد که باعث منفجر شدن کلاس از خنده دانش آموزان شد.
ناظم از این بلبشو بازار به کلاس آمد و وقتی از موضوع ماجرا با خبر شد نتوانست جلوی خنده اش را بگیرد تازه خود همین رفتار سبب شد کلاس باز منفجر شود .
از فردا دیگر این دبیر مجبور شد برای حفظ ابروی خودش هم که شده خود را بازنشسته کند .
با گفتن این حکایت خواستم یه جورایی جامعه خودمان را تصویر سازی کنم .
کاش برخی بزرگان ما می آموختند در اوج کنار روند . این فرهنگی که در طول تاریخ گریبان این کشور را گرفته و بسیاری را به بی آبروگی کشیده است همچنان قربانی می گیرد .
ورزشکاران ما تا در اوج هستند کنار نمی روند و تا از سوی ملت و به دست خودشان خراب نشوند تصمیم به کناره گیری نمی گیرند .
به یاد دارم فیلم ضعیف یکی از کارگردانهای مشهور کشورمان را که قبلا کارهای بسیار خوبی از ایشان دیده بودم را دیدم به ایشان گفتم : استاد دیگه شما بهتر است فیلم نسازید و به تربیت شاگرد بپردازید ...
جالب است دو سال پیش ایشان فیلمی را با هزینه بسیار بالا ساختند،آنقدر کار ضعیف بود که خود تصمیم گرفتند این کار پخش نشود.
در غرب این رفتار سالهاست کنار گذاشته شده است.. کانال #داش_فریدصلواتی
روزنامه نگار. هنرمند

73 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سالها پیش دبیری داشتیم ، بسیار مرد محترمی بود، با اینکه چند سالی از بازنشستگیش می گذشت ، ولی باز تدریس می کرد. این دبیر محترم دو نقطه ضعف اساسی داشت. یکی اینکه هر وقت عشقش می کشید در کلاس می خوابید و دیگر اینکه مباحث درسی را بعضی وقت ها جا به جا می گفت ، علتش هم سن زیاد ایشان بود . بسیاری او را از درس دادن برحذر کرده بودند . حق داشتند ، چون ایشان دیگر قدرت کلاس اداره کردن نداشت. کلاس ما هم که به اصطلاح از دانشمندان روزگار دوران خودش تشکیل شده بود، همواره دنبال یک سوژه می گشتیم برای وقت گذرانی ، بعضی وقت ها که سوژه گیرمان نمی آمد بی دلیل به ترک دیوار می خندیدیم ، برای همین بسیار مایل بودیم این دبیر را از ما نگیرند زیرا وقتی می خوابید ما شاگردان کلی خوشحال بودیم و به کارهای روزمره خود می رسیدیم. حتی بسیاری در آن ساعت یواشکی از کلاس خارج و به حیاط می رفتند . شاهکارترین اتفاقی که منجر شد اولیاء مدرسه بالاخره تصمیم بگیرند عذر دبیر محترم را بخواهند و یه جورایی آبرومندان ایشان را خانه نشین کنند روزی بود که این دبیر طبق معمول در کلاس ما خواب سنگینی ایشان را فرا گرفت ،ناگهان صدایی از این دبیر خارج شد که باعث منفجر شدن کلاس از خنده دانش آموزان شد. ناظم از این بلبشو بازار به کلاس آمد و وقتی از موضوع ماجرا با خبر شد نتوانست جلوی خنده اش را بگیرد تازه خود همین رفتار سبب شد کلاس باز منفجر شود . از فردا دیگر این دبیر مجبور شد برای حفظ ابروی خودش هم که شده خود را بازنشسته کند . با گفتن این حکایت خواستم یه جورایی جامعه خودمان را تصویر سازی کنم . کاش برخی بزرگان ما می آموختند در اوج کنار روند . این فرهنگی که در طول تاریخ گریبان این کشور را گرفته و بسیاری را به بی آبروگی کشیده است همچنان قربانی می گیرد . ورزشکاران ما تا در اوج هستند کنار نمی روند و تا از سوی ملت و به دست خودشان خراب نشوند تصمیم به کناره گیری نمی گیرند . به یاد دارم فیلم ضعیف یکی از کارگردانهای مشهور کشورمان را که قبلا کارهای بسیار خوبی از ایشان دیده بودم را دیدم به ایشان گفتم : استاد دیگه شما بهتر است فیلم نسازید و به تربیت شاگرد بپردازید … جالب است دو سال پیش ایشان فیلمی را با هزینه بسیار بالا ساختند،آنقدر کار ضعیف بود که خود تصمیم گرفتند این کار پخش نشود. در غرب این رفتار سالهاست کنار گذاشته شده است.. کانال #داش_فریدصلواتی روزنامه نگار. هنرمند
Likes : 73
Esmael Barari - 72 Likes - "این اوج مصیبت انسان عصر ماست: له کردن آنهایی که نمی فهمیم شان ، فهم خود را اوج فهم جهان دانستن." فردا شکل امروز نیست - نادر ابراهیمی

72 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : “این اوج مصیبت انسان عصر ماست: له کردن آنهایی که نمی فهمیم شان ، فهم خود را اوج فهم جهان دانستن.” فردا شکل امروز نیست – نادر ابراهیمی
Likes : 72
Esmael Barari - 72 Likes - کازرون چه خبره؟

72 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : کازرون چه خبره؟
Likes : 72
Esmael Barari - 70 Likes - کلاس شاد!

70 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : کلاس شاد!
Likes : 70
Esmael Barari - 70 Likes - اُردت  فیلمی دانمارکی به کارگردانی کارل تئودور درایر محصول ۱۹۵۵ است. این فیلم بر اساس نمایشنامه‌ای از کای مونک کشیش لوتری دانمارکی ساخته شده است که نخستین بار در سال ۱۹۳۲ اجرا شد. فیلم توانست شیر طلایی شانزدهمین جشنواره فیلم ونیز را از آنِ خود کند.پس از مصائب ژاندارک، اردت نخستین فیلمی از درایر بود که توانست به سرعت مورد تحسین منتقدان قرار بگیرد و به طور ویژه‌ای در کشور خودش دانمارک در میان منتقدان و تماشاگران و همینطور منتقدان دیگر کشورها محبوب بود. (به دانمارکی👈Ordet  به معنی کلام)

70 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : اُردت فیلمی دانمارکی به کارگردانی کارل تئودور درایر محصول ۱۹۵۵ است. این فیلم بر اساس نمایشنامه‌ای از کای مونک کشیش لوتری دانمارکی ساخته شده است که نخستین بار در سال ۱۹۳۲ اجرا شد. فیلم توانست شیر طلایی شانزدهمین جشنواره فیلم ونیز را از آنِ خود کند.پس از مصائب ژاندارک، اردت نخستین فیلمی از درایر بود که توانست به سرعت مورد تحسین منتقدان قرار بگیرد و به طور ویژه‌ای در کشور خودش دانمارک در میان منتقدان و تماشاگران و همینطور منتقدان دیگر کشورها محبوب بود. (به دانمارکی👈Ordet به معنی کلام)
Likes : 70
Esmael Barari - 70 Likes - روزی حضرت عیسی (ع) از صحرایی می‌گذشت. در راه به عبادتگاهی رسید
که عابدی در آنجا زندگی می‌کرد و با او مشغول سخن گفتن شد.
در این هنگام جوانی که به کارهای زشت و ناروا مشهور بود، از آنجا گذشت.
وقتی چشمش به حضرت عیسی (ع) و مرد عابد افتاد، پایش سست شد و از رفتن بازماند. همانجا ایستاد و گفت:
خدایا! من از کردار زشت خویش شرمنده‌ام. اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنش کند، چه کنم؟
خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر.
مرد عابد تا آن جوان را دید، سر به آسمان بلند کرد و گفت:
خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناهکار
محشور نکن.
در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو:
ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمی‌کنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینی، اهل دوزخ!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📖 کیمیای سعادت✍️ محمد غزالی

70 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : روزی حضرت عیسی (ع) از صحرایی می‌گذشت. در راه به عبادتگاهی رسید که عابدی در آنجا زندگی می‌کرد و با او مشغول سخن گفتن شد. در این هنگام جوانی که به کارهای زشت و ناروا مشهور بود، از آنجا گذشت. وقتی چشمش به حضرت عیسی (ع) و مرد عابد افتاد، پایش سست شد و از رفتن بازماند. همانجا ایستاد و گفت: خدایا! من از کردار زشت خویش شرمنده‌ام. اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنش کند، چه کنم؟ خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر. مرد عابد تا آن جوان را دید، سر به آسمان بلند کرد و گفت: خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناهکار محشور نکن. در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو: ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمی‌کنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینی، اهل دوزخ! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📖 کیمیای سعادت✍️ محمد غزالی
Likes : 70
Esmael Barari - 69 Likes - پاراجانف در مصاحبه‌اي درباره فيلم افسانه قلعه سورام:
«براي ساختن اين فيلم خيلي سختي كشيدم. بعد از پانزده سال وقفه، آدم ديگر نمي‌تواند كار كند. يك بالرين ديگر نمي‌تواند مثل گذشته برقصد؛ يك نوازنده، اگر ويلون «استراديواريوس» هم به او بدهند، ديگر نمي‌تواند مثل سابق بنوازد. دور نگه داشتن يك آدم از هنرش بدترين مجازات‌هاست. اينكه بعد از پانزده سال به خودم اجازه دادم دوباره دست به دوربين ببرم، براي اين بود كه زمان درازي را صرف آماده ساختن خود كردم. با اين همه فيلم از نظر دقت، عمق و حتي صداقت عيب‌هايي دارد. ...»
از متن کتابم درباره‌ی سینما و زندگی سرگئی پاراجانف.

69 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : پاراجانف در مصاحبه‌اي درباره فيلم افسانه قلعه سورام: «براي ساختن اين فيلم خيلي سختي كشيدم. بعد از پانزده سال وقفه، آدم ديگر نمي‌تواند كار كند. يك بالرين ديگر نمي‌تواند مثل گذشته برقصد؛ يك نوازنده، اگر ويلون «استراديواريوس» هم به او بدهند، ديگر نمي‌تواند مثل سابق بنوازد. دور نگه داشتن يك آدم از هنرش بدترين مجازات‌هاست. اينكه بعد از پانزده سال به خودم اجازه دادم دوباره دست به دوربين ببرم، براي اين بود كه زمان درازي را صرف آماده ساختن خود كردم. با اين همه فيلم از نظر دقت، عمق و حتي صداقت عيب‌هايي دارد. …» از متن کتابم درباره‌ی سینما و زندگی سرگئی پاراجانف.
Likes : 69
Esmael Barari - 69 Likes - 📙 به سلامتی خانومها ✍️ به نظر من زن همه چیز ماست! بدون زن، دنیا هیچ فرقی با ویلون‌زن بدون ویلون، مگسک بدون تفنگ یا سوپاپ بدون قره‌ نی نداشت. ما به جرات می‌تونیم بگیم که هیچ مساعده‌ای برامون جای زن رو نمی‌تونه بگیره. از آقایون شاعر سوال می‌کنم: چه کسی الهام‌بخش شما بود در اون شب‌های دلنشین مهتابی ...
شما چی آقایون طنزپرداز؟ آیا واقعا موافق نیستید که بدون حضور زن‌ها، داستان‌های شما نه‌ دهم جذابیت خودشون رو از دست می‌دادن؟ مگه بهترین لطیفه‌ها اونهایی نیستن که همه نمک‌شون توی دم دراز و فنر دامن‌ها مخفی شده؟ 
به آقایون نقاش هم دیگه نیازی نیست یادآوری کنم که خیلی از آنها فقط به این دلیل اینجا نشستن که بلدن خانم ها رو تصویر کنن...! آنتوان چخوف

69 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 📙 به سلامتی خانومها ✍️ به نظر من زن همه چیز ماست! بدون زن، دنیا هیچ فرقی با ویلون‌زن بدون ویلون، مگسک بدون تفنگ یا سوپاپ بدون قره‌ نی نداشت. ما به جرات می‌تونیم بگیم که هیچ مساعده‌ای برامون جای زن رو نمی‌تونه بگیره. از آقایون شاعر سوال می‌کنم: چه کسی الهام‌بخش شما بود در اون شب‌های دلنشین مهتابی … شما چی آقایون طنزپرداز؟ آیا واقعا موافق نیستید که بدون حضور زن‌ها، داستان‌های شما نه‌ دهم جذابیت خودشون رو از دست می‌دادن؟ مگه بهترین لطیفه‌ها اونهایی نیستن که همه نمک‌شون توی دم دراز و فنر دامن‌ها مخفی شده؟ به آقایون نقاش هم دیگه نیازی نیست یادآوری کنم که خیلی از آنها فقط به این دلیل اینجا نشستن که بلدن خانم ها رو تصویر کنن…! آنتوان چخوف
Likes : 69
Esmael Barari - 68 Likes - هنوز از این خبر شوکه ام!
بهاره للهی، دختری شجاع و سخت کوش بود که با دیدن فیلم کوتاهی از او در جشنواره سینمای جوان، به همکاری دعوت شد. 
🖤 بهاره للهی, دستیاری کارگردان، پشت صحنه تله فیلم گرداب ۱۳۸۹
🖤خدایا، این چه سرنوشت پلیدی‌ است که دامان ملت ایران را گرفته است؟😥

68 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : هنوز از این خبر شوکه ام! بهاره للهی، دختری شجاع و سخت کوش بود که با دیدن فیلم کوتاهی از او در جشنواره سینمای جوان، به همکاری دعوت شد. 🖤 بهاره للهی, دستیاری کارگردان، پشت صحنه تله فیلم گرداب ۱۳۸۹ 🖤خدایا، این چه سرنوشت پلیدی‌ است که دامان ملت ایران را گرفته است؟😥
Likes : 68
Esmael Barari - 68 Likes - انسانهاى بی‌سواد قرن ٢١، كسانى نيستند كه نمی‌توانند بخوانند و بنويسند. 
بلكه كسانى هستند كه نمی‌توانند ياد بگيرند آنچه ياد گرفته‌اند را رها كنند و دوباره ياد بگيرند!

68 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : انسانهاى بی‌سواد قرن ٢١، كسانى نيستند كه نمی‌توانند بخوانند و بنويسند. بلكه كسانى هستند كه نمی‌توانند ياد بگيرند آنچه ياد گرفته‌اند را رها كنند و دوباره ياد بگيرند!
Likes : 68
Esmael Barari - 68 Likes - ‍ 🔴 سياوش 
يكى از مظلومترين چهره هاى شاهنامه است كه وقتى زن پدرش سودابه ، به او دل بست هرگز به مكر نامادرى گرفتار نشد.. تااينكه اين جسارت به گوش پدرش كيكاووس رسيد و شديدا مورد خشم او گرديد ،
 سياوش از پدر خواست تا براى اثبات پاكى و بيگناهيش ازهفت تونل آتش گذر كند و اگر سالم بيرون آمد، آنرا دليل بى گناهيش بداند 
این  آزمون آتش در آخرين سه شنبه (بهرام شید) سال انجامید و او سرفرازانه بيرون آمد ، 
به دستور  پدر قرار شد که فردایش یعنی چهارشنبه (تیر شید) در وسط میدان اصلی شهر سوری به کل مردم بدهد که شد چهارشنبه سوری ...
و اين روز جشن ملى شناخته شد. 
وماهم واپسين سه شنبه را به ياد پاكى و انسانيت با پريدن از روى آتش جشن ميگيريم .....
چهارشنبه سوری در حقیقت نشانی از پاکی ایرانیان است 
چهارشنبه سوري... خوش!

68 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ‍ 🔴 سياوش يكى از مظلومترين چهره هاى شاهنامه است كه وقتى زن پدرش سودابه ، به او دل بست هرگز به مكر نامادرى گرفتار نشد.. تااينكه اين جسارت به گوش پدرش كيكاووس رسيد و شديدا مورد خشم او گرديد ، سياوش از پدر خواست تا براى اثبات پاكى و بيگناهيش ازهفت تونل آتش گذر كند و اگر سالم بيرون آمد، آنرا دليل بى گناهيش بداند این آزمون آتش در آخرين سه شنبه (بهرام شید) سال انجامید و او سرفرازانه بيرون آمد ، به دستور پدر قرار شد که فردایش یعنی چهارشنبه (تیر شید) در وسط میدان اصلی شهر سوری به کل مردم بدهد که شد چهارشنبه سوری … و اين روز جشن ملى شناخته شد. وماهم واپسين سه شنبه را به ياد پاكى و انسانيت با پريدن از روى آتش جشن ميگيريم ….. چهارشنبه سوری در حقیقت نشانی از پاکی ایرانیان است چهارشنبه سوري… خوش!
Likes : 68
Esmael Barari - 68 Likes - دو واقعیت فقر فرهنگی مردم!

چارلی چاپلین : 
من هر قدر با کار طنز، کوشش کردم تا مردم " بفهمند" 
اما آنها  فقط " خندیدند " 
امام سجاد (علیه السلام) : 
پدرم با برترین مردان زمان خویش در خون غلطید تا مردم " بفهمند"
 اما آنان فقط
"  گریه کردند "

68 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : دو واقعیت فقر فرهنگی مردم! چارلی چاپلین : من هر قدر با کار طنز، کوشش کردم تا مردم ” بفهمند” اما آنها فقط ” خندیدند ” امام سجاد (علیه السلام) : پدرم با برترین مردان زمان خویش در خون غلطید تا مردم ” بفهمند” اما آنان فقط ” گریه کردند “
Likes : 68
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سلامی از زمینهای حاصلخیز برنج بابل!
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - چهل روز گذشت...

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : چهل روز گذشت…
Likes : 67
Esmael Barari - 67 Likes - با دیدن این کلیپ قلبم شکست. در تمام طول دوران فعالیت سینمایی‌ام، آقای مهرجویی بت من بود. نه لحاظ عقاید و نه حتی فیلمهایش، که سلیقه سینمایی من چیز دیگری‌است، بلکه بخاطر حرفه‌ای بودن و استقلال کامل وی در فیلمسازی است.
او موفق شده در دو رژیم متفاوت، و بلکه در نزد مدیران رنگ برنگ و متضاد دوره جمهوری اسلامی، همواره فیلم خودش را بسازد و از آن مهمتر، هواداران و علاقمندان و حتی فرهنگ سینمای خودش را پدید آورد و البته، حفظ کند. همواره و در همه دوران‌ها، روی موج شنا کرده و هیچگاه چراغش بی فروغ نبوده. همواره، در هر دوره ای، همه مدیران ریز و درشت، لایق و نالایق، آرزو کرده‌اند که او هم فیلمی در این ضیافت داشته باشد و نیز او، همیشه فیلم خودش را ساخته است. بابت ساخت فیلمهایش، مجبور به چاپلوسی، فرومایگی و جیره‌خواری نبوده و هیچگاه سرافکنده از پذیرش پیشنهادی شرم‌آور نبوده است. 
این که آدمی تا این حد مقتدر، چنین مورد حسادت وحقد و کینه قرار گیرد که خود‌خواسته جلوی دوربین، از رنج بی‌عدلتی و سر. رفتن کاسه صبر ناله کند، مایه ترس و نگرانیست. بقول دوست دانایی، ما همواره از عظمت و بزرگی جثه دایناسورها شنیده ایم و تلخی فرو افتادن این کوههای گوشت و عضله را در تاریخ دیده ایم ولی این دردناکترین لحظه تاریخ نیست!
دردناک ترین لحظه تاریخ، زمانیست که موشها و حشرات موذی و کوچک، بی ترس و واهمه، برای زنده ماندن، زنده زنده این موجودات عظیم‌‌الجثه را خورده اند و تمام کرده‌اند و دایناسورها، بی حرکت و ناتوان، با چشمان خونین و اشکبار این لحظات را تماشا کرده‌اند.آخر چرا با این فیلمساز محترم و سخت‌کوش، چنین کرده‌اند؟
من هم در این تحصن، ایشان را همراهی خواهم کرد. بنظر من داریوش مهرجویی، حرفه‌ای ترین کارگردان سینمای ایرانست.

67 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : با دیدن این کلیپ قلبم شکست. در تمام طول دوران فعالیت سینمایی‌ام، آقای مهرجویی بت من بود. نه لحاظ عقاید و نه حتی فیلمهایش، که سلیقه سینمایی من چیز دیگری‌است، بلکه بخاطر حرفه‌ای بودن و استقلال کامل وی در فیلمسازی است. او موفق شده در دو رژیم متفاوت، و بلکه در نزد مدیران رنگ برنگ و متضاد دوره جمهوری اسلامی، همواره فیلم خودش را بسازد و از آن مهمتر، هواداران و علاقمندان و حتی فرهنگ سینمای خودش را پدید آورد و البته، حفظ کند. همواره و در همه دوران‌ها، روی موج شنا کرده و هیچگاه چراغش بی فروغ نبوده. همواره، در هر دوره ای، همه مدیران ریز و درشت، لایق و نالایق، آرزو کرده‌اند که او هم فیلمی در این ضیافت داشته باشد و نیز او، همیشه فیلم خودش را ساخته است. بابت ساخت فیلمهایش، مجبور به چاپلوسی، فرومایگی و جیره‌خواری نبوده و هیچگاه سرافکنده از پذیرش پیشنهادی شرم‌آور نبوده است. این که آدمی تا این حد مقتدر، چنین مورد حسادت وحقد و کینه قرار گیرد که خود‌خواسته جلوی دوربین، از رنج بی‌عدلتی و سر. رفتن کاسه صبر ناله کند، مایه ترس و نگرانیست. بقول دوست دانایی، ما همواره از عظمت و بزرگی جثه دایناسورها شنیده ایم و تلخی فرو افتادن این کوههای گوشت و عضله را در تاریخ دیده ایم ولی این دردناکترین لحظه تاریخ نیست! دردناک ترین لحظه تاریخ، زمانیست که موشها و حشرات موذی و کوچک، بی ترس و واهمه، برای زنده ماندن، زنده زنده این موجودات عظیم‌‌الجثه را خورده اند و تمام کرده‌اند و دایناسورها، بی حرکت و ناتوان، با چشمان خونین و اشکبار این لحظات را تماشا کرده‌اند.آخر چرا با این فیلمساز محترم و سخت‌کوش، چنین کرده‌اند؟ من هم در این تحصن، ایشان را همراهی خواهم کرد. بنظر من داریوش مهرجویی، حرفه‌ای ترین کارگردان سینمای ایرانست.
Likes : 67
Esmael Barari - 66 Likes - بزودی!
نقد و نمایش صد فیلم
برای تمام علاقمندان سینما
دانشگاه علمی کاربردی سروش

66 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : بزودی! نقد و نمایش صد فیلم برای تمام علاقمندان سینما دانشگاه علمی کاربردی سروش
Likes : 66
Esmael Barari - 66 Likes - روحش شاد و آرام..
سال پیش در چنین روزهایی دوست قدیمی ام، علی معلم و حالا دوست قدیمی ترم لوون خان گلدیان (هفتوان) رو از دست دادم و چقدر اندوهگینم💔
با لوون در سال ۶۳ و در جلسه کنکور، در یکی از کریدورهای دانشگاه شهید بهشتی آشنا شدم... برای امتحان کنار هم نشسته بودیم و در آن هوای تابستانی در اولین کنکور پس از تعطیلی دانشگاهها، هردو بشدت عرق می ریختیم و همین برای رفاقت مان کافی بود. 
بعد از کنکور به او در کلیسایی در اوایل خیابان طالقانی غربی سر زدم، لوون در رشته بازیگری دانشگاه تهران قبول شده بود و من در رشته سینمای دانشگاه هنر با رتبه  ۱۰ پذیرفته شدم. شاهکار کرده بودیم!.. خدا می داند که از قبولی هردویمان در رشته دلخواه، چقدر شادی کرد... چه قلب «کودکی» داشت!
🌑 تلخ است، مرگ یک دوست قدیمی...

66 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : روحش شاد و آرام.. سال پیش در چنین روزهایی دوست قدیمی ام، علی معلم و حالا دوست قدیمی ترم لوون خان گلدیان (هفتوان) رو از دست دادم و چقدر اندوهگینم💔 با لوون در سال ۶۳ و در جلسه کنکور، در یکی از کریدورهای دانشگاه شهید بهشتی آشنا شدم… برای امتحان کنار هم نشسته بودیم و در آن هوای تابستانی در اولین کنکور پس از تعطیلی دانشگاهها، هردو بشدت عرق می ریختیم و همین برای رفاقت مان کافی بود. بعد از کنکور به او در کلیسایی در اوایل خیابان طالقانی غربی سر زدم، لوون در رشته بازیگری دانشگاه تهران قبول شده بود و من در رشته سینمای دانشگاه هنر با رتبه ۱۰ پذیرفته شدم. شاهکار کرده بودیم!.. خدا می داند که از قبولی هردویمان در رشته دلخواه، چقدر شادی کرد… چه قلب «کودکی» داشت! 🌑 تلخ است، مرگ یک دوست قدیمی…
Likes : 66
Esmael Barari - 66 Likes - ✍️ مارک تواین:
"آدم که پیامبر بود سیب، او را نه بخاطر سیب بودن ، بلکه براى ممنوع بودنش ، وسوسه کرد . شما در جامعه‌‌ای با هزار نوع ممنوعیت از بشر چه توقعی دارید" ؟!

66 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ✍️ مارک تواین: “آدم که پیامبر بود سیب، او را نه بخاطر سیب بودن ، بلکه براى ممنوع بودنش ، وسوسه کرد . شما در جامعه‌‌ای با هزار نوع ممنوعیت از بشر چه توقعی دارید” ؟!
Likes : 66
Esmael Barari - 66 Likes - #داستان_کوتاه

ﺷﺎﻋﺮ ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺪ .
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﭘﺮﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﻋﺮ ﺩﺍﺩ ،
ﻭ ﺷﺎﻋﺮ، ﺷﻌﺮﯼ ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ .
ﺷﺎﻋﺮ ﭘﺮ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻻﯼ ﺩﻓﺘﺮ ﺷﻌﺮﺵ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺷﻌﺮﻫﺎﯾﺶ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ .
ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺷﻌﺮ ﺷﺎﻋﺮ ﺭﺍ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﮔﺮﻓﺖ .
ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺖ : ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ . ﺩﯾﮕﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﻥ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .!
ﺯﯾﺮﺍ ﺷﺎﻋﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﺩ ، ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ،
ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﺪ ، ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ . ✍️ شل سیلوراستاین

66 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : #داستان_کوتاه ﺷﺎﻋﺮ ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺪ . ﻓﺮﺷﺘﻪ ﭘﺮﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﻋﺮ ﺩﺍﺩ ، ﻭ ﺷﺎﻋﺮ، ﺷﻌﺮﯼ ﺑﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ . ﺷﺎﻋﺮ ﭘﺮ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻻﯼ ﺩﻓﺘﺮ ﺷﻌﺮﺵ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺷﻌﺮﻫﺎﯾﺶ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ . ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺷﻌﺮ ﺷﺎﻋﺮ ﺭﺍ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﮔﺮﻓﺖ . ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺖ : ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ . ﺩﯾﮕﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﻥ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .! ﺯﯾﺮﺍ ﺷﺎﻋﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﺩ ، ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ، ﻭ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﺰﻩ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﺪ ، ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﮐﻮﭼﮏ . ✍️ شل سیلوراستاین
Likes : 66
Esmael Barari - 65 Likes - «اسماعیل براری»:
برای «بودجه‌های سینمایی» هیچ مدیریتی نیست/ «سینما» بدل شده به «فرصتی برای پولشویی» و به زودی گَند آن در می‌آید!
https://www.cinemapress.ir/news/149410/

65 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : «اسماعیل براری»: برای «بودجه‌های سینمایی» هیچ مدیریتی نیست/ «سینما» بدل شده به «فرصتی برای پولشویی» و به زودی گَند آن در می‌آید! https://www.cinemapress.ir/news/149410/
Likes : 65
Esmael Barari - 65 Likes - 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه رسانه به نمایش درآمد!
۹۷/۸/۲۲
@cinema_student

65 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه رسانه به نمایش درآمد! ۹۷/۸/۲۲ @cinema_student
Likes : 65
Esmael Barari - 64 Likes - 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه البرز به نمایش درآمد

64 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 فیلم سینمایی «کویر مرگ» ساخته اسماعیل براری در جمع دانشجویان دانشگاه البرز به نمایش درآمد
Likes : 64
Esmael Barari - 63 Likes - تقدیم به:
به آنان که با قلم تباهی دهر را
به چشم جهانیان پدیدار می کنند...

63 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : تقدیم به: به آنان که با قلم تباهی دهر را به چشم جهانیان پدیدار می کنند…
Likes : 63
Esmael Barari - 62 Likes - - سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی!
اسماعیل براری:
آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست!
فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند.
اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها تولید فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم.
وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟
براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد.
او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است.
 کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود.
او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف  و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته هستند!

62 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : – سرنوشت سینمای ایران، همچون فرش ایرانی! اسماعیل براری: آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست! فیلم کودک در همه دنیا بسیار پرمخاطب است، ولی در ایران فیلم کودک را بر زمین زده اند و مدیران پخش، با سماجت مانع پیشرفت این حوزه می شوند. اسماعیل براری کارگردان سینما در ارتباط با فیلم های توقیفی اش به خبرگزاری صبا گفت: ما سالها برای ساخت فیلم ها تولید فکر می کنیم، برنامه ریزی می کنیم، هزینه و گفت وگو می کنیم ،ولی در نهایت اتفاقی نمی افتد و متاسفانه در مرحله پخش شاهد از بین رفتن فیلم هایمان هستیم. وی در ادامه توضیح داد: فیلم «گزارش مریم» به دلیل تصمیم مدیریت وقت فارابی که بطور غیر منصفانه ای اعمال شد به مدت 5سال متوقف ماند. در حال حاضر که پس از صرف انرژی و هزینه زیاد به پایان رسیده و دنبال پخش آن هستیم، راه همواری پیدا نمی کنیم. مثل این است که در را ببندید که کسی رد نشود بعد بپرسیم چرا رد نمی شوی؟ براری همچنین به اکران فیلم توقیف شده «12صندلی»اشاره کرد و گفت:فیلم «12صندلی»که آن هم مدتی توقیف شده بود توسط شورای صنفی، در لحظه شروع اکران به آتش کشیده شد و با بی مهری زیاد در ارائه سالن های نمایش مواجه شد. او در ادامه افزود:من فیلم های بدی نساختم که شاهد توقیف شدن آنها باشم.من مستقل کار می کنم و اجازه نمی دهم فریمی از فیلمم کم شود، به همین دلایل است که مانع اکران فیلم هایم می شوند. به طور مثال فیلم «کویرمرگ»در 20کشور به نمایش در آمد و جوایز زیادی را دریافت کرد و حتی یک فیلمساز سوئیسی تقاضای اقتباس از آن را ارایه کرد اما در ایران متاسفانه سال هاست با توقف مواجه است. در ایران فیلمسازی مستقل برابر است با خارج شدن از توجه و علاقه مسوولان و این مشکلی قدیمی و بنیادی در سینمای ایران است. کارگردان«روز باران»درخصوص چشم انداز سینمای ایران گفت:آینده خوبی در انتظار سینمای ایران نیست. چند سال پیش مقاله ای نوشتم و سرنوشت سینمای ایران را به فرش ایرانی تشبیه کردم که در همه دنیا برای آن بسیار ارزش پولی و فرهنگی زیادی قائلند، ولی در داخل ایران، این حرفه رو به ورشکستگی می رود. او در ادامه در ارتباط با فیلم های رایج سینما خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مدلی که در ایران رواج دارد و در سینماها به نمایش در می آید فیلم های «علاف کش» است. این اصطلاح برایتان جالب است؟ این یک اصطلاح قدیمی این حرفه است. مدیران پخش، فیلم هایی را که آدم ها ی علاف و بیکار را به سالن سینما می کشد، «علاف کش» می نامند و اگر بطور میانگین به فیلم های دهسال گذشته نگاهی بیاندازید ، می بینید که اغلب از این دسته هستند!
Likes : 62
Esmael Barari - 62 Likes - مرحوم حاج محمد رضا آقاسی:

بی سر و سامان توام یا حسین
دست به دامان توام یا حسین

62 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : مرحوم حاج محمد رضا آقاسی: بی سر و سامان توام یا حسین دست به دامان توام یا حسین
Likes : 62
Esmael Barari - 60 Likes - دوره آموزشی:
کارگردانی داستانی
کارگردانی مستند

اسماعیل براری
اندیشه نو، کرج

60 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : دوره آموزشی: کارگردانی داستانی کارگردانی مستند اسماعیل براری اندیشه نو، کرج
Likes : 60
Esmael Barari - 60 Likes - گفتگوی مستقیم #داش_فریدصلواتی با

استاد #اسماعیل_براری 

نویسنده ، کارگردان و استاد دانشگاه 

موضوع گفتگو :
" آسیب شناسی سینمای کودک و نوجوان "

پنج شنبه ۱۱ دی ماه ساعت ۸ شب

این گفتگو را از صفحه اینستاگرام  #داش_فریدصلواتی 

http://www.instagram.com/faridsalavati
دنبال کنید.

60 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : گفتگوی مستقیم #داش_فریدصلواتی با استاد #اسماعیل_براری نویسنده ، کارگردان و استاد دانشگاه موضوع گفتگو : ” آسیب شناسی سینمای کودک و نوجوان ” پنج شنبه ۱۱ دی ماه ساعت ۸ شب این گفتگو را از صفحه اینستاگرام #داش_فریدصلواتی http://www.instagram.com/faridsalavati دنبال کنید.
Likes : 60
Esmael Barari - 60 Likes - هر حکومتی که
بجای مبارزه با فساد
به حذف منتقدانش اولویت دهد
محکوم به فساد فراگیر
و زوال_سیاسی است .

60 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : هر حکومتی که بجای مبارزه با فساد به حذف منتقدانش اولویت دهد محکوم به فساد فراگیر و زوال_سیاسی است .
Likes : 60
Esmael Barari - 60 Likes - سالهاست به این نتیجه رسیده ام که کلیه آثار هنری بویژه موسیقی معاصر ایرانی، برداشتی از منابع دور و نزدیک جهانی است. سرانجام منبع استاد شجریان هم کشف شد. 
ربنا..
فیلم سلامه ۱۹۴۴
ترانه: ام کلثوم
@cinema_student

60 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سالهاست به این نتیجه رسیده ام که کلیه آثار هنری بویژه موسیقی معاصر ایرانی، برداشتی از منابع دور و نزدیک جهانی است. سرانجام منبع استاد شجریان هم کشف شد. ربنا.. فیلم سلامه ۱۹۴۴ ترانه: ام کلثوم @cinema_student
Likes : 60
Esmael Barari - 59 Likes - مادرم می‌گفت من امروز غروب در انزلی بدنیا اومدم و تمام شب تا صبح، باران سیل‌آسا باریده است☔️ شاید همین داستانهای کودکی مرا به طبیعت باران علاقمند کرده باشد.
بچه که بودم، می‌پنداشتم که باران همزاد منست. باور کرده بودم که در هر فصل و ماه از سال، اگر حتی یک سر کوتاه به خانه در رشت بروم، باران می بارد... و عجیب این‌که می‌بارید!💦
یک‌بار در وسط تابستان با اتوبوس از شهر رشت عبور کردم‌ و حتی توقف هم نداشتم و از دلم گذشت که اینبار دیگر نمی‌شود! حتی لحظه ای از این فکرم نگذشته‌بود که برف پاک کن راننده شروع بکار کرد🌧  و من شیشه کناری را باز کردم و دستم را بیرون بردم تا از باران خیس شود.
اراده می‌کردم، باران می‌آمد! یک بار در تهران، در دفترم خودم را به چالش کشیدم و طلب باران کردم و در برابر چشمان حیرت‌زده‌ام، اون روز زیر باران به خانه برگشتم. 
اما سالهاست که این بازی تمام شده است. انگار کودکی درونم برای این پندارها، بزرگ شده‌ و تمام شده‌است و دیگر مردی بی‌باران شده‌ام!

59 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : مادرم می‌گفت من امروز غروب در انزلی بدنیا اومدم و تمام شب تا صبح، باران سیل‌آسا باریده است☔️ شاید همین داستانهای کودکی مرا به طبیعت باران علاقمند کرده باشد. بچه که بودم، می‌پنداشتم که باران همزاد منست. باور کرده بودم که در هر فصل و ماه از سال، اگر حتی یک سر کوتاه به خانه در رشت بروم، باران می بارد… و عجیب این‌که می‌بارید!💦 یک‌بار در وسط تابستان با اتوبوس از شهر رشت عبور کردم‌ و حتی توقف هم نداشتم و از دلم گذشت که اینبار دیگر نمی‌شود! حتی لحظه ای از این فکرم نگذشته‌بود که برف پاک کن راننده شروع بکار کرد🌧 و من شیشه کناری را باز کردم و دستم را بیرون بردم تا از باران خیس شود. اراده می‌کردم، باران می‌آمد! یک بار در تهران، در دفترم خودم را به چالش کشیدم و طلب باران کردم و در برابر چشمان حیرت‌زده‌ام، اون روز زیر باران به خانه برگشتم. اما سالهاست که این بازی تمام شده است. انگار کودکی درونم برای این پندارها، بزرگ شده‌ و تمام شده‌است و دیگر مردی بی‌باران شده‌ام!
Likes : 59
Esmael Barari - 59 Likes - بقول جمشید: پوتین اومده انزلی منتظر مدیر کل ارشاد گیلانه 😂

59 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : بقول جمشید: پوتین اومده انزلی منتظر مدیر کل ارشاد گیلانه 😂
Likes : 59
Esmael Barari - 59 Likes - داستان قورباغه و مهندس!
 روزی یک مهندس در حال عبور از یک جاده بود که یک قورباغه او را صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی، من به پرنسس زیبایی تبدیل خواهم شد!
او خم شد، قورباغه را بلند کرد و در جیبش گذاشت.
قورباغه دوباره صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! مهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت.
قورباغه این بار گریه کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! این بار نیزمهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت.
سرانجام قورباغه پرسید : موضوع چیست؟ من به تو گفتم من یک پرنسس زیبا هستم، که با تو برای یک هفته خواهم ماند. چرا مرا نمی بوسی؟ مهندس گفت : نگاه کن! من یک مهندسم! برای من یک دوست دختر جالب نیست! اما یک قورباغه سخنگو واقعاً برایم جالب است!

59 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : داستان قورباغه و مهندس! روزی یک مهندس در حال عبور از یک جاده بود که یک قورباغه او را صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی، من به پرنسس زیبایی تبدیل خواهم شد! او خم شد، قورباغه را بلند کرد و در جیبش گذاشت. قورباغه دوباره صدا کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! مهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت. قورباغه این بار گریه کرد و گفت : اگر مرا ببوسی و به پرنسس زیبایی تبدیل کنی، برای یک هفته پیش تو خواهم ماند! این بار نیزمهندس، قورباغه را از جیبش در آورد، لبخندی به او زد و دوباره او را در جیبش گذاشت. سرانجام قورباغه پرسید : موضوع چیست؟ من به تو گفتم من یک پرنسس زیبا هستم، که با تو برای یک هفته خواهم ماند. چرا مرا نمی بوسی؟ مهندس گفت : نگاه کن! من یک مهندسم! برای من یک دوست دختر جالب نیست! اما یک قورباغه سخنگو واقعاً برایم جالب است!
Likes : 59
Esmael Barari - 59 Likes - هنوز داغ عكس جسد دختر بچه سوري  لب دريا بر دل بود كه عكس دختر ميانماري بر قلب يورش برد. خداي من كجايي ؟

59 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : هنوز داغ عكس جسد دختر بچه سوري لب دريا بر دل بود كه عكس دختر ميانماري بر قلب يورش برد. خداي من كجايي ؟
Likes : 59
Esmael Barari - 58 Likes - 🔴 نمایش ویژه:
فیلم سینمایی "گزارش مریم"
تهیه کننده و کارگردان: اسماعیل براری
بازیگران: فرامرز قریبیان، نیلوفر محبی، علیرضا اوسیوند، لیلا بوشهری، رضا فیاضی...
زمان: ساعت 17 ، جمعه ۵ مهر ۱۳۹۸
مکان: برج آزادی

تالار دانشجویان سینما
@cinema_student

58 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴 نمایش ویژه: فیلم سینمایی “گزارش مریم” تهیه کننده و کارگردان: اسماعیل براری بازیگران: فرامرز قریبیان، نیلوفر محبی، علیرضا اوسیوند، لیلا بوشهری، رضا فیاضی… زمان: ساعت 17 ، جمعه ۵ مهر ۱۳۹۸ مکان: برج آزادی تالار دانشجویان سینما @cinema_student
Likes : 58
Esmael Barari - 57 Likes - روحش شاد. مرحوم اکبر قاسمی، مسئول لابراتوار عکاسی دانشکده سینما و تاتر دانشگاه هنر، مرد خوب و مهربانی بود و یار مکمل استاد مرحوم رضا شریفی، مدرس بی نظیر کلاس عکاسی و فیلمبرداری در سالهای دهه شصت... بی اغراق به همه دانشجویانی که در آن دانشکده، عکاسی کرده و عکسی چاپ کرده اند، حقی به گردن داشت!

57 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : روحش شاد. مرحوم اکبر قاسمی، مسئول لابراتوار عکاسی دانشکده سینما و تاتر دانشگاه هنر، مرد خوب و مهربانی بود و یار مکمل استاد مرحوم رضا شریفی، مدرس بی نظیر کلاس عکاسی و فیلمبرداری در سالهای دهه شصت… بی اغراق به همه دانشجویانی که در آن دانشکده، عکاسی کرده و عکسی چاپ کرده اند، حقی به گردن داشت!
Likes : 57
Esmael Barari - 57 Likes - من در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی که نمی‌دوند.
✍️ دكترعلى شريعتي

57 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : من در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن، سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن، حق کسانی که نمی‌دوند. ✍️ دكترعلى شريعتي
Likes : 57
Esmael Barari - 56 Likes - تصویری نایاب از شیر ایرانی در تخت جمشید
بی‌کفایتی، بی‌فرهنگی و شکار بی‌رویه نسل این شیر و خیلی چیزهای دیگر را در این سرزمین منقرض کرد!

56 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : تصویری نایاب از شیر ایرانی در تخت جمشید بی‌کفایتی، بی‌فرهنگی و شکار بی‌رویه نسل این شیر و خیلی چیزهای دیگر را در این سرزمین منقرض کرد!
Likes : 56
Esmael Barari - 56 Likes - آيا ممكن است جهان ما هم از ارتعاش يك موسيقى بوجود آمده باشد ؟! 🌿

56 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : آيا ممكن است جهان ما هم از ارتعاش يك موسيقى بوجود آمده باشد ؟! 🌿
Likes : 56
Esmael Barari - 55 Likes -

55 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption :
Likes : 55
Esmael Barari - 55 Likes - دوستان، بعنوان کسی که اخیرا بیماری کوید۱۹ رو پشت سر گذاشته، از شما دعوت می کنم که حداقل دو بار این کلیپ را تماشا کنید!

55 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : دوستان، بعنوان کسی که اخیرا بیماری کوید۱۹ رو پشت سر گذاشته، از شما دعوت می کنم که حداقل دو بار این کلیپ را تماشا کنید!
Likes : 55
Esmael Barari - 55 Likes - مولانای جان

مائیم که از بادهٔ بی‌جام خوشیم
هر صبح منوریم و هر شام خوشیم
گویند سرانجام ندارید شما
مائیم که بی‌هیچ سرانجام خوشیم

55 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : مولانای جان مائیم که از بادهٔ بی‌جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما مائیم که بی‌هیچ سرانجام خوشیم
Likes : 55
Esmael Barari - 54 Likes - 🔴چرا کتاب نمی خوانیم؟!

 زیرا از شک کردن در پایه‌های نظری‌مان می‌ترسیم.

 زیرا احساس می‌کنیم به قله‌های یقین رسیده‌ایم و دچار همه چیزدانی شده‌ایم.

 چون هنوز در دوره فرهنگ شفاهی به سر می‌بریم.

چون دچار تنبلی و بی‌حالی شده‌ایم.

زیرا بیش از حد ساده انگاریم و اهل تحلیل را به تمسخر می‌گیریم.

زیرا ملتی شنیداری و مقلد هستیم.

زیرا ارزش دانایی و آگاهی را نمی‌دانیم.

 زیرا سطح خوشایندهای ما به نحو رقت‌انگیزی نزول کرده است.

 زیرا راه تقلید و پیروی و تبعیت را راحت‌تر یافته‌ایم.

 زیرا در زندگی اجتماعی‌مان، دانا شدن و خردمندانه زیستن جایی ندارد و دردی از ما دوا نمی‌کند!

54 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : 🔴چرا کتاب نمی خوانیم؟! زیرا از شک کردن در پایه‌های نظری‌مان می‌ترسیم. زیرا احساس می‌کنیم به قله‌های یقین رسیده‌ایم و دچار همه چیزدانی شده‌ایم. چون هنوز در دوره فرهنگ شفاهی به سر می‌بریم. چون دچار تنبلی و بی‌حالی شده‌ایم. زیرا بیش از حد ساده انگاریم و اهل تحلیل را به تمسخر می‌گیریم. زیرا ملتی شنیداری و مقلد هستیم. زیرا ارزش دانایی و آگاهی را نمی‌دانیم. زیرا سطح خوشایندهای ما به نحو رقت‌انگیزی نزول کرده است. زیرا راه تقلید و پیروی و تبعیت را راحت‌تر یافته‌ایم. زیرا در زندگی اجتماعی‌مان، دانا شدن و خردمندانه زیستن جایی ندارد و دردی از ما دوا نمی‌کند!
Likes : 54
Esmael Barari - 54 Likes - اسماعیل براری:
🔴 فایده جشنواره فیلم کودک چیست؟

http://www.farhangianpress.ir/?p=26277

54 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : اسماعیل براری: 🔴 فایده جشنواره فیلم کودک چیست؟ http://www.farhangianpress.ir/?p=26277
Likes : 54
Esmael Barari - 54 Likes - #تالار_دانشجویان_سینما
همه علاقمندان، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاههای سینمایی می توانند در این تالار بطور آزادانه شرکت کنند.
هر هفته چندین صفحه مقاله و تحقیق توسط بچه ها و دانشجوهای سینما تولید می شود که پس از مطالعه و ارزش گذاری، عملا بایگانی شده و می دانیم که این هدر رفت، در نوع خود یک فرصت سوزی بشمار می رود. به همین دلیل این تالار افتتاح شده است تا مقالات، دستآوردها، آثار و تحقیقات سینمایی در این تالار نگهداری و تبادل شود. البته استفاده از همه مطالب مشروط به ذکر نام ماخذ برای همه و همیشه آزاد می باشد و اصولا این کار برای اینست که دهها دانشجوی هنری و سینمایی بتوانند با کمک هم یک موضوع تحقیقی را تکمیل کنند.
کانال:
@cinema_student
گروه:
https://t.me/joinchat/BO6XeUGLuWSpyWlXA51B8g

54 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : #تالار_دانشجویان_سینما همه علاقمندان، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاههای سینمایی می توانند در این تالار بطور آزادانه شرکت کنند. هر هفته چندین صفحه مقاله و تحقیق توسط بچه ها و دانشجوهای سینما تولید می شود که پس از مطالعه و ارزش گذاری، عملا بایگانی شده و می دانیم که این هدر رفت، در نوع خود یک فرصت سوزی بشمار می رود. به همین دلیل این تالار افتتاح شده است تا مقالات، دستآوردها، آثار و تحقیقات سینمایی در این تالار نگهداری و تبادل شود. البته استفاده از همه مطالب مشروط به ذکر نام ماخذ برای همه و همیشه آزاد می باشد و اصولا این کار برای اینست که دهها دانشجوی هنری و سینمایی بتوانند با کمک هم یک موضوع تحقیقی را تکمیل کنند. کانال: @cinema_student گروه: https://t.me/joinchat/BO6XeUGLuWSpyWlXA51B8g
Likes : 54
Esmael Barari - 53 Likes - تریلر فیلم گزارش مریم 
ساخته اسماعیل براری 
تجربه ای از امین عارف 
دانشجوی رشته تدوین واحد ۴ 🔴 بزودی!
نمایش خصوصی فیلم سینمایی «گزارش مریم»
کارگردان: اسماعیل براری
ویژه دوستان😊

53 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : تریلر فیلم گزارش مریم ساخته اسماعیل براری تجربه ای از امین عارف دانشجوی رشته تدوین واحد ۴ 🔴 بزودی! نمایش خصوصی فیلم سینمایی «گزارش مریم» کارگردان: اسماعیل براری ویژه دوستان😊
Likes : 53
Esmael Barari - 52 Likes - حاج ابراهیم کیهانی دعوت حق را لبیک گفتند🖤
ایشان سوابق بسیاری در سینمای قبل و بعد از انقلاب داشت. از جمله این که تهیه کننده تمام فیلمهای روایت فتح بود. 
همچنین تدوین همه فیلم هایم از تنهایی و کلوخ و شهر در دست بچه ها،  و سپس جهنم سبز، کویر مرگ، روز باران، گزارش مریم ...تا آخرین فیلمم ۱۲ صندلی را هم ایشان انجام داده بود. روحش شاد🖤
مرحوم حاج آقا کیهانی، قریب به ده سال پس از جنگ، کلیه نگاتیوهای فیلمهای جنگی از سوپر هشت های گروه چهل شاهد تا ... را از انبار لابراتوار تلویزیون یافته، راف کات و دوبلیکیت کشیده و فهرست کرده است و اینچنین آرشیو بزرگی از آثار آن سالها فراهم ساخته است. سرانجام هم در سالروز جنگ از دنیا رفت!

52 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : حاج ابراهیم کیهانی دعوت حق را لبیک گفتند🖤 ایشان سوابق بسیاری در سینمای قبل و بعد از انقلاب داشت. از جمله این که تهیه کننده تمام فیلمهای روایت فتح بود. همچنین تدوین همه فیلم هایم از تنهایی و کلوخ و شهر در دست بچه ها، و سپس جهنم سبز، کویر مرگ، روز باران، گزارش مریم …تا آخرین فیلمم ۱۲ صندلی را هم ایشان انجام داده بود. روحش شاد🖤 مرحوم حاج آقا کیهانی، قریب به ده سال پس از جنگ، کلیه نگاتیوهای فیلمهای جنگی از سوپر هشت های گروه چهل شاهد تا … را از انبار لابراتوار تلویزیون یافته، راف کات و دوبلیکیت کشیده و فهرست کرده است و اینچنین آرشیو بزرگی از آثار آن سالها فراهم ساخته است. سرانجام هم در سالروز جنگ از دنیا رفت!
Likes : 52
Esmael Barari - 52 Likes - نمایش دانشجویی
فیلم سینمایی کویر مرگ
دانشگاه سروش
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۱
ساعت ۳ تا ۵

52 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : نمایش دانشجویی فیلم سینمایی کویر مرگ دانشگاه سروش پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۱ ساعت ۳ تا ۵
Likes : 52
Esmael Barari - 52 Likes - یا رب این آتش که در جان من است...
دکتر غلامعلی بسکی (۱۳۹۸- ۱۳۱۰)

روحش شاد و آرام... من فقط یک بار او‌ را ملاقات کردم!
نزدیک به ۲۰ سال پیش برای ساختن فیلمی با مفهوم زیارت، به مشهد و آستان قدس ضوی دعوت شدم. ایشان هم تشریف داشتند و چه دیدار باشکوهی!
پیرمرد می گفت که در شهرشان، کنار جاده، خانه ای در باغی بزرگی دارد و باغ را وقف عشق کرده است😁❤️ هر زوج عاشقی که دنبال جای خلوتی بودند، هر روز «در» باغ ایشان به صرف میوه و صفا، برویشان باز بود!
اسماعیل براری

52 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : یا رب این آتش که در جان من است… دکتر غلامعلی بسکی (۱۳۹۸- ۱۳۱۰) روحش شاد و آرام… من فقط یک بار او‌ را ملاقات کردم! نزدیک به ۲۰ سال پیش برای ساختن فیلمی با مفهوم زیارت، به مشهد و آستان قدس ضوی دعوت شدم. ایشان هم تشریف داشتند و چه دیدار باشکوهی! پیرمرد می گفت که در شهرشان، کنار جاده، خانه ای در باغی بزرگی دارد و باغ را وقف عشق کرده است😁❤️ هر زوج عاشقی که دنبال جای خلوتی بودند، هر روز «در» باغ ایشان به صرف میوه و صفا، برویشان باز بود! اسماعیل براری
Likes : 52
Esmael Barari - 52 Likes - سیاست یعنی چه ؟ 
یک یهودی مجوز مهاجرت از روسیه به اسراییل را کسب کرد.
هنگام خروج از روسیه در فرودگاه مامور وسایل او را چک کرد یک مجسمه دید از او پرسید:
این چیه؟
مرد گفت:
شکل سوالت اشتباهه آقا؟
بپرس این کیه؟
این مجسمه لنین مرد بزرگ روسیه است که توی تمام کشور عدالت و دموکراسی برقرار کرد
من هم برای بزرگداشت این شخص مجسمه اش همیشه همراهمه...
مامور گمرک گفت:
درسته آقا، بفرمایید.
در فرودگاه اسراییل مامور گمرک هنگام تفتیش مجسمه را دید و از یهودی پرسید:
این چیه؟
مرد گفت:
بگو این کیه؟
این مجسمه مرد منفور و دیوانه ای است که مرا مجبور کرد از روسیه برم بیرون
مجسمه اش همیشه همرامه که تف و لعنتش کنم.
مامور گمرک گفت:
بله درسته آقا،بفرمایید.
چند روز بعد که یهودی توی خونه اش همه فامیل را دعوت کرد
پسر برادرش مجسمه را روی طاقچه دید و پرسید:
این کیه؟
مرد گفت:
پسرم سوالت اشتباهه
بپرس این چیه؟
این ده کیلوگرم طلای ۲۴ عیاره که بدون عوارض گمرکی از روسیه به اینجا آوردم! «سیاست، یعنی اینکه یک حرف را به مردم به صورتهای مختلف بیان کنی»!

52 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : سیاست یعنی چه ؟ یک یهودی مجوز مهاجرت از روسیه به اسراییل را کسب کرد. هنگام خروج از روسیه در فرودگاه مامور وسایل او را چک کرد یک مجسمه دید از او پرسید: این چیه؟ مرد گفت: شکل سوالت اشتباهه آقا؟ بپرس این کیه؟ این مجسمه لنین مرد بزرگ روسیه است که توی تمام کشور عدالت و دموکراسی برقرار کرد من هم برای بزرگداشت این شخص مجسمه اش همیشه همراهمه… مامور گمرک گفت: درسته آقا، بفرمایید. در فرودگاه اسراییل مامور گمرک هنگام تفتیش مجسمه را دید و از یهودی پرسید: این چیه؟ مرد گفت: بگو این کیه؟ این مجسمه مرد منفور و دیوانه ای است که مرا مجبور کرد از روسیه برم بیرون مجسمه اش همیشه همرامه که تف و لعنتش کنم. مامور گمرک گفت: بله درسته آقا،بفرمایید. چند روز بعد که یهودی توی خونه اش همه فامیل را دعوت کرد پسر برادرش مجسمه را روی طاقچه دید و پرسید: این کیه؟ مرد گفت: پسرم سوالت اشتباهه بپرس این چیه؟ این ده کیلوگرم طلای ۲۴ عیاره که بدون عوارض گمرکی از روسیه به اینجا آوردم! «سیاست، یعنی اینکه یک حرف را به مردم به صورتهای مختلف بیان کنی»!
Likes : 52
Esmael Barari - 51 Likes - چه زود یکسال گذشت!
بمناسبت اولین سالگرد درگذشت مادر مهربان:
انیس خاتون سلیمانی امیری (براری)

51 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : چه زود یکسال گذشت! بمناسبت اولین سالگرد درگذشت مادر مهربان: انیس خاتون سلیمانی امیری (براری)
Likes : 51
Esmael Barari - 51 Likes - اينكه خدا انسان را آفريد يا انسان خدا را، انتهاي كفر نيست بلكه آغاز تفكر است!
(نيچه)

51 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : اينكه خدا انسان را آفريد يا انسان خدا را، انتهاي كفر نيست بلكه آغاز تفكر است! (نيچه)
Likes : 51
Esmael Barari - 51 Likes - روبر برسون: «چنان باش ‌که باورت کنند. دانته که در تبعید و در خیابان‌های ورونا قدم می‌زد مردم در گوش یکدیگر می‌گفتند او هر زمان اراده کند به دوزخ می‌رود و خبرهایی از آنجا می‌آورد!»

51 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : روبر برسون: «چنان باش ‌که باورت کنند. دانته که در تبعید و در خیابان‌های ورونا قدم می‌زد مردم در گوش یکدیگر می‌گفتند او هر زمان اراده کند به دوزخ می‌رود و خبرهایی از آنجا می‌آورد!»
Likes : 51
Esmael Barari - 50 Likes - ششم آبان،۲۸  اکتبر روزجهانی انیمیشن که به مناسبت اولین نمایش و اکران عمومی انیمیشنی بنام«پی یرو ی بینوا» توسط دستگاه پراکسی نوسکوپ آقای امیل رینو در سال ۱۸۹۳ نام گذاری شده است.  امیر محمد دهستانی

50 Likes – Esmael Barari Instagram

Caption : ششم آبان،۲۸ اکتبر روزجهانی انیمیشن که به مناسبت اولین نمایش و اکران عمومی انیمیشنی بنام«پی یرو ی بینوا» توسط دستگاه پراکسی نوسکوپ آقای امیل رینو در سال ۱۸۹۳ نام گذاری شده است. امیر محمد دهستانی
Likes : 50